toomuchsauce 79 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, aleksuzuki 650sv said: Poznajem vanju juče smo se sreli.Dobra suza Eto onda znas o kojem motoru je rec Inace, ne vredi ovo sam da radim, nosim kod elektricara sutra pa javljam utiske ako to uspe da se sredi, a kaze mi da nije problem, tako da bice i slika nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 21, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, abarth_maniac je napisao: Sme, nego su jos pre 8 godina poceli da vidjaju nekog plavog brzog, pa im se svidelo! Tako je ja zato teram plavog doduše tamnijeg malo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 21, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Evo resio mi elektricar, mora relej da se ugradi i napravio je tako da nema nista oko fabricke instalacije da se dira, sve je plug&play, izaslo me 1500din Danas mi jos ostaje da nacentriram socivo, zatvorim far i upakujem sve to pa se nadam da ce biti i koja slika ako ne bude nekih vecih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je bilo problema jer sada far ne moze da stane na nosace jer nazad udara u ram, tako da danas jos treba da napravim neke produzetke na koje cu nakaciti far nekih 3-4 cm dalje od rama i to bi trebalo da bude to A inace zadovoljan sam kako je far ispao na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zavrsenog rada morao sam samo far malo pomeriti napred kako sijalica nazad ne bi kacila ram 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa. Ako je tebi super, pogotovu ako svetli kako treba, onda je OK. Meni je sad far dosta izbačen pa nema liniju sa vizirom. Mogao bi zastitu hladnjaka da stavis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 25, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan On 8/23/2019 at 5:36 PM, gox said: Stvar ukusa. Ako je tebi super, pogotovu ako svetli kako treba, onda je OK. Meni je sad far dosta izbačen pa nema liniju sa vizirom. Mogao bi zastitu hladnjaka da stavis. Vidi se bolje svakako, a zeznuo sam se sto nisam vizir stavio na sraf od fara, pa bi tako bio u liniji, sto cu i uraditi inace pomerio sam far napred za oko 4cm, sto nije toliko strasno I jos jedno pitanje, da li neko zna gde ima da se nabavi, ili da li neko pravi, ovaj poklopac zadnjeg sedista? Ovakav ili nesto slicno ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ima na ebay i aliju https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Seat%2Bcover%2Bsuzuki%2Bsv%2B650.html https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m4084.l1313&_nkw=Seat+cover+suzuki+sv+650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Avgust 25, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj SV. 650, 2003, štelujući teleskopi, silikonsko sedište, Mivv carbon GP, veći zadnji lančanik, rizoma detalji, među kojima i volan. Slajderi, na žalost već korišteni, ali obavili posao. Trenutno aktuelna ugradnja e-oiler podmazivača, čekaju se neke sitnice da stignu pa i njihova montaža 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rudolfsnag 3 Napisano Avgust 25, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan SV drustvo,koje zice sevseku da se skine blokada sa 2. I 3. Brzine?Poslato sa HUAWEI LYO-L01 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 25, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, toomuchsauce je napisao: Vidi se bolje svakako, a zeznuo sam se sto nisam vizir stavio na sraf od fara, pa bi tako bio u liniji, sto cu i uraditi inace pomerio sam far napred za oko 4cm, sto nije toliko strasno I jos jedno pitanje, da li neko zna gde ima da se nabavi, ili da li neko pravi, ovaj poklopac zadnjeg sedista? Ovakav ili nesto slicno ovome I ja jurim.Tesko se kod nas nalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Naručiš sa alija ili ebaya,sacekas mesec-dva i eto. Bez jurnjave Ja sam tako narucio produzetak blatobrana jer je kod modela posle 2003 baš kratak, ko caferacer da je. Tako da to ima smisla plus zastita hladnjaka plus spoiler. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 25, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Jedina opcija je onda aliexpres Kasno sam se samo setio, jer to dok dodje ta posiljka procice sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5972 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam poklopac zadnjeg sedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 25, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, abarth_maniac said: Ja imam poklopac zadnjeg sedista. Na prodaju ili? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 25, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ti si drugi zrenjaninac koji ga je to pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5972 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razmisljao bas o prodaji, iskreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 25, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Ali mozda nije losa ideja da se na osnovu tog poklopca napravi kalup pa da se prave poklopci od fiberglasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo poklopac, imaš tu i zakačaljke. Slična para bi bila ko na aliju čini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5972 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam znaci da ga dam za izradu modela, nije problem. Meni realno ni motor ne treba jer nemam kad da ga vozim, ali volEm da ga imam. Kao i poklopac, kao i 2 fabricka izduva. Svasta nesto bespotrebno, ali nije bolest sve sto boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 26, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Eh tu bolest imam i ja ali mi fali poklopacali polako bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Koji je smisao poklopca. Izgled? Dal se dobije više prostora pod poklopcem nego pod sedištem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 26, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan On 8/25/2019 at 11:28 PM, gox said: Nije samo poklopac, imaš tu i zakačaljke. Slična para bi bila ko na aliju čini mi se. Pa da, to bi bilo dobro neko polovno sediste da se nadje, skinu ti sundjeri i onda na tu plastiku da se odradi fiberglas, ali onda stvarno jednostavnije naruciti sa alija A meni je to cisto estetski, jer me nervira onaj drzac za suvozaca A evo i vizir je namotiran kako treba, da deluje malo "sportskije" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Avgust 26, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Možel neko da mi rekne kako se pristupa ovoj grani? Tj, treba da skinem sve komplet da šaljem Robertu. Nisam trenutno pri mot oru, ubih se guglajući i ne mogu da nađem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5972 Napisano Avgust 26, 2019 (promenjeno) Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pridje se lako. Samo skines male bocne plastike. Eventualno i sic. Sraf od selne je naspram zadnjeg anortizera. Ako nista nije zapeklo, auspuh ide dole za 10 minuta. Dve selne i onaj nosac nazad i to je to. Promenio Avgust 26, 2019 član abarth_maniac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...