Fanđo 78 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno, ja sam od onih koji su prvo vozili skuter od 50 kubika ukupno 3 km, pa posle deset godina polagao na SV-u. Ima tu svega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 15, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Može još jedno pitanje? Ako može neko da mi kaže koje gume idu na SV i pošto su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 120/60 17160/60 17A cena između 10.000 i 160.000 RSD Šalim se malo, ali je istina. Pitanje je koje gume hoćeš, ali mislim da za 22-25.000 možeš da nadješ nov set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 15, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGrrozni 20 Napisano Septembar 15, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ima li ko nosace bocnih kofera za 2005.god da iskopiram ili inf gde imaju da se uzmu original? Uzeo sam skoro u Moto Land-u Kappin za top case i cucnuo je odlicno. Istovremeno, trebao bi mi i zadnji blatobran koji nosi tablicu, ako neko ima da proda, posto sam primetio da ga mnogi skidaju, a ja sam pristalica fabrike :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam gledao na louis.de, ima i slika gde se kače za ram. Izabereš SV 650, piše My bike, i na 14. ili 15. strani su nosači, pa gledaš slike. Ima i za top, i za bočne. Vidiš pa iskopiraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGrrozni 20 Napisano Septembar 16, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Fandjo, Ako se ne varam 5.800 rsd sam platio bez ploce, ploca jos 2.900. Ima na njemu i mesta za kacenje bocnih :-) Extra izgleda, drugi motor, veci. Ubacih i led u kofer tako da sam sad, obzirom da je stop nisko kod nas, prilicno uocljiviji po gradu od strane kamiona, buseva i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Jel može slika? Interesuje me kako izgleda. Inače ja vozim X9 Piaggio, ali volem i SV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji Sebu pa ga pitaj za nosace. Crash bar servis Seba se zove tema cini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Zašta služe one pečurkice što vise naopačke po dve sa obe strane ispod suvozačkog sedišta? A nalaze se na nekoj vodoravnoj cevi( prvi model) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da imas gde da zakacis gurtne ako stavis nesto pozadi na sic. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGrrozni 20 Napisano Septembar 16, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Kacim slike uskoro, planiram da ga prilicno modifikujem prema mojim potrebama, pa cu to podeliti ovde sa vama :-) Nego cekam da prodje lepo vreme, ne bih da ga rasturam jos. Btw, cuo sam sve najbolje o sebi, kontaktiracu ga. Tnx :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Da imas gde da zakacis gurtne ako stavis nesto pozadi na sic. ;-) Palo mi na pamet da na tu šipku može da se budži nosač , kao jedna od tačaka oslonca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Kacim slike uskoro, planiram da ga prilicno modifikujem prema mojim potrebama, pa cu to podeliti ovde sa vama :-) Nego cekam da prodje lepo vreme, ne bih da ga rasturam jos. Btw, cuo sam sve najbolje o sebi, kontaktiracu ga. Tnx :-) Čekamo...zanimacija zimska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGrrozni 20 Napisano Septembar 16, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam gledao na louis.de, ima i slika gde se kače za ram. Izabereš SV 650, piše My bike, i na 14. ili 15. strani su nosači, pa gledaš slike. Ima i za top, i za bočne. Vidiš pa iskopiraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Jes mnogo, ali se i vidi gde se kači, ako praviš, a ima ina " svriders" forumu što su ljudi pravili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Seba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 16, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja originalni zadnji blatobran i nosac tablice,kod mene je neki aluminijumski... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGrrozni 20 Napisano Septembar 16, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja originalni zadnji blatobran i nosac tablice,kod mene je neki aluminijumski... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Ako bi se rastajao od njega, pusti mi poruku na pp... :-) Naravno, ako je od modela druge generacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGrrozni 20 Napisano Septembar 16, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Seba? Jos se nisam pozabavio njime. Ali mi je trazio vise para za nosac top case nego sto sam platio Kappin. Mislio sam da nema neko sa foruma pa da ga premerim i sam napravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 1, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan igro bih se zimus, sa zamenom lanaca bregasih, i gumica ventila.(lance već imam) zna li neko koje gumice da tražim, neka oznaka i to!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Octobar 26, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko у skorijem vremenu menjao pa zna pribliznu cifru zamene zadnjeg amortizera na SV 650 2002? Deo-ruke. Nameračio sam se na jednog pa gledam da li mi se isplati kupovna + ulaganje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 27, 2016 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec menjas, savetovao bih da ne stavis originalni ..... imas u mojoj temi SWEETfighter.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Novembar 5, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan SV-ovci potrebna mi je pomoc oko nanbavke ovog delica koji fali na slici , deo je veza izmedju sajle kvacila i poluge, gde naci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Novembar 7, 2016 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Napravi od trakastog lima, kao slovo U probusis rupe i sa sraficem zavijes na polugicu a probusis jedju rupu da prodje sajla i sajlu nekako uglavis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...