abarth_maniac 5989 Napisano April 8, 2014 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga vozim! Sad ce 2 pune sezone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano April 8, 2014 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga vozim! Sad ce 2 pune sezone! Da kupim? Najjeftinije što sam našao od guma za SV-a ovde. Donesu mi ih gajbi za 180 evra. Koliko su u Srbiji? edit: ima i ContiRoadAttaack za iste pare. p.s. A što ti mladiću nisi merodavan? . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano April 8, 2014 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, ja sam ih uzeo na akciji za nesto malo para. Relativno malo. I bile su mi jedine pod nosom i za odmah,pa nisam mogao da biram. Vozim dosta agresivno i za sad rade posao korektno. Traze malo vremena da se ugreju i posle toga se lagano lizne do kraja. E sad zavisi za kakve potrebe. Meni se nazad nije pojela po sredini, ali posto volim da driftujem i na izlazu i na ulazu krivine, sa strane sam je dosta oskatio (pisem o zadnjoj). I to mi odgovara, volim da se guma trosi i da drzi sto bolje. Za sad jos nije plasticna (proizvedene su sredinom 2011). Ali... nisam prezadovoljan. Voleo bih da je jos meksa. (subjektivno, zavisi od nacina voznje) Covek koji je vozi na putovanja na SV-u je potrosio po sredini i kaze premekana za to. Znaci zavisi sta ti treba. Ja mislim da ako je bliska cena, bolji je izbor Michellin, ali nisam je vozio. Sledece kupujem njih verovatno, jer su kod nas trenutno slicne po ceni. Sve u svemu, za neku normalnu upotrebu je skroz super guma i naces se pokajati sigurno! P.S. Kazu da se posle 3-4 godine uplastici, ali kod mene nece biti toliko na motoru. Nadam se da sam ti vise pomogao nego odmogao! EDIT: Na sajamskoj akciji su bile 16.700 din (oko 145 €), a mischelin je bio malo ispod 20.000 ( oko 170 €) Ja sam moje pre dve god platio oko 220 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano April 8, 2014 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na koji Michelin misliš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano April 8, 2014 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na Pilot Power CT2. Mislio sam da se podrazumeva, sorry. Iskreno, voleo bih da cujem nekog ko je vozio ozbiljnije sa tom gumom. U planu mi je da izadjem na track day sa ovim gumama pa da vidim kakve su u extremnim uslovima. S obzirom da je moj stil voznje takav kakav jeste, smatram da ako neko vozi normalno, nece naci granicu Dunlopu garant! E sad, ima tu manu da se na dugim stazama trosi po sredini, a CT2 je po sredini tvrdja pa duze traje srednji deo gume... Kad bi mi se ukazala prilika, kupio bih Pirelli bez sekunde razmisljanja. Mekana, brzo se trosi, ali drzi kao sam djavo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano April 9, 2014 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se upravo skidam sa Diabla. Uglavnom koristim motor po gradu da se prebacim od tačke A do tačke B ali s vremena na vreme odem na stazu da im oderem ivice. Retko putujem i prelazim malo km tako da me to trošenje po sredini ne interesuje. Diablo su 220 E ovde. p.s. ove koje skidam izgledaju odlično, prešle su 15.000 ali su već 5 godina na motoru. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano April 9, 2014 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To me cudi za Diablo, trebalo bi da se one trose najbrze od svih konkurenata... Tebi ce Dunlop raditi onda extra posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 9, 2014 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja se upravo skidam sa Diabla. Uglavnom koristim motor po gradu da se prebacim od tačke A do tačke B ali s vremena na vreme odem na stazu da im oderem ivice. Retko putujem i prelazim malo km tako da me to trošenje po sredini ne interesuje. Diablo su 220 E ovde. p.s. ove koje skidam izgledaju odlično, prešle su 15.000 ali su već 5 godina na motoru. . Poteraj mi te STARE ako budes dolazio kolima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko vozio Dunlop Qualifier na SV-u? Ja sam imao Qualifier II. Vozio sam ih 2 godine, treba malo vremena da se zagreju ali dobro drže... Ja sam bio zadovoljan, ali opet ne znam koliko sam ja merodavan, s' obzirom da ne vozim agresivno. Za 2 godine sam presao 10-ak hiljada (od toga 70% na putovanjima) i bile su gotove. Posle njih sam stavio Michelin PilotRoad 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano April 9, 2014 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poteraj mi te STARE ako budes dolazio kolima... Poneću! Ne reče mi što nisi merodavan da pričaš o Dunlop Q. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 14, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kuća-poso-kuća, za dve nedelje, od punog rezervoara, do rezerve, 176km! kuća poso, nepunih dva kilometra. i uglavnom po kiši, tako ovih nedelja vreme u bg. troši ko blesav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odvezao sam motor prosle nedelje na servis kocnica, mrzelo me sam da radim, nema gumice, juri, kupi, sve rastavljeno, ma ko ce da se zeza. Rikn'o mi zadnji glavni kocioni, skroz je korodirao. Motor je dobro kocio, ali malo slabije vracao pedalu, dobro je da je uopste kocio. Suma sumarum 4000 din + 30 eur (ruke, kociona tecnost i zadnji kocioni), ja zadovoljan, ne isplati se zezati se. @rboban, imam i ja stare Pirelli, ne znam koja je oznaka. Sare i ne deluju tako lose, ali vec su pocele da klizaju, dosta su stare. Slikacu, pa ako su ti zanimljive za stazu ili zasta ih koristis imas i te na poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 14, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan a ja danas uzo ulje kod Mileta, za prednje štapove, ubiše rupe sa ovim što sam sipo prošle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mile Djunta ili neko drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 14, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Mile Biker House, Ipone za viljuške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano April 14, 2014 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sta si sipao? Ja sam kupio Ipone 15 planiram da sipam ovih dana? Da nije mnogo gusto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 14, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan sipo sam ELf 15, oću da ga bacim da sipam Ipone 10. ovo 15 nije za mene, previše je tvrdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano April 14, 2014 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da je 15 prejako za SV... Meni je bolje leglo. Inace, ustelovah neki dan karbove.... Nisu bili jako rastelovani, ali se ipak oseti razlika. Najpre se dosta smirio na niskim obrtajima, a posle kad sam ga probao, oseti se razlika u srednjim rezimima. P.S. Jedno pitanje? Jel vozio neko od vas track day sa SV-om? Interesuje me otprilike kakvo vreme moze da se postavi sa njim u odnosu na redni 600? Da su vozaci otp istog kalibra i motori jednako "spremni" za stazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 27, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan prosuh juče 15W, nasuo 10. za mene ovako bolje. ne čini mi se da je premekano. mada kako vozim, moglo bi i ređe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko originalan volan, za SV prve generacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 29, 2014 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Odvezao sam motor prosle nedelje na servis kocnica, mrzelo me sam da radim, nema gumice, juri, kupi, sve rastavljeno, ma ko ce da se zeza. Rikn'o mi zadnji glavni kocioni, skroz je korodirao. Motor je dobro kocio, ali malo slabije vracao pedalu, dobro je da je uopste kocio. Suma sumarum 4000 din + 30 eur (ruke, kociona tecnost i zadnji kocioni), ja zadovoljan, ne isplati se zezati se. @rboban, imam i ja stare Pirelli, ne znam koja je oznaka. Sare i ne deluju tako lose, ali vec su pocele da klizaju, dosta su stare. Slikacu, pa ako su ti zanimljive za stazu ili zasta ih koristis imas i te na poklon Hvala na ponudi... trebaju mi, povremeno me uhvati manija za klizanjem pa te stare koristim za to...... Oduzicu se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Maj 1, 2014 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam primetio da mi sat ne pokazuje brzinu i ne vrti kilometre pa sam sa bratom rasklopio motorče i primetio da su zupci na magnetu u pinjonu slomljeni...ustvari zdrobljeni Gledao sam da naručim nov magnet (oko 30eura) kada sam u ovoj temi naleteo na "uradi sam" koji je Lug okačio. Mala konsultacija sa bratom i odlučio sam se da, pošto sam ovih dana ionako slobodan, izmajstorišemo sami i mogu reći da sam rezultatom prilično zadovoljan. Novi deo sam "iskrojio" sinoć a jutros smo sve pažljivo montirali i proverili da li je sve namešteno kako treba. Mala vožnjica i provera je pokazala da je majstorisanje uspelo Lug je zaslužio veliko hvala za ideju i par saveta a ako se sretnemo i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Maj 1, 2014 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Gradsko prigradska voznja na 195 km rezerva pocela da trepce , na 230 pocela da svetli a na 242 km sam dolio 15,5 litara. Znaci 6,4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Naime od nedavno vozim sv 650 s 2000 godiste i razmisljam se o stelovanju ventila, pa bih molio za savet gde bih to mogao uraditi i kojaj je cena od prilike... Ili bar gde bih mogao kupiti plocice na komad... Hvala unapred ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 14, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan i men zanima, kanda došli na red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...