Jump to content

Moto Zajednica

Prva trka sezone(kod nas)

Recommended Posts

• U prolazu, 67 postova

imam jedno desetak filmica sa trke u Kraljevu ali neznam kako da ih postavim recite mi preko kog sajta to da uradim

inace trke su bile super i ako je padala kisa :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest gasa

ewo sad sam stigao, u klasi 600 prvi je bio Buljic, a drugi Vidic, ako gresim onda je obrnuto...

u klasi 1000 bilo je cupavo prvih par krugova, Misa prvi, Zeljko drugi, Sone treci, neki lik sa Rizla suzukijem bio je cetvrti, inace decko vozi za motoklub iz Pozarevca i iznenadio me je dobrom voznjom

klipovi za koj minut... :lol:

Guest diRRty
ewo sad sam stigao' date=' u klasi 600 prvi je bio Buljic, a drugi Vidic, ako gresim onda je obrnuto...

u klasi 1000 bilo je cupavo prvih par krugova, Misa prvi, Zeljko drugi, Sone treci, neki lik sa Rizla suzukijem bio je cetvrti, inace decko vozi za motoklub iz Pozarevca i iznenadio me je dobrom voznjom

klipovi za koj minut... :lol:[/quote']

Pogresio si Velja Vidic je bio prvi

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: CBR 954RR
mislis nemanja Vidic...

jel moze nekod ami objasni kako da uploadujem preko rapid share-a' date=' ja uploadujem ali ne mogu da pronadjem link koji bi vama postavio[/quote']

imas dole kada zavrsis upload pise nesto kao I dont need acount just give me download link i klikni na to i pokazace ti link

• U prolazu, 67 postova
ewo sad sam stigao' date=' u klasi 600 prvi je bio Buljic, a drugi Vidic, ako gresim onda je obrnuto...

klipovi za koj minut... :lol:[/quote']

Samo sto je sone bio prvi neko vreme pa mu crko menjac i vozio skoro pola trke i vise samo cetvrtom i zavrsio kao treci svaka cast

Guest gasa

Guest gasa
Guest Stronser

steta sto velja nema vremena za gluvarenje po internetu ,VEC TERA" pa verovatno nece procitati ovo ali ja sam mu vec usmeno cestitao i opet ,BRAVO PROFESORE" !!! A ZA SVAKI NEODRADJEN POSAO POSTOJE RAZNI IZGOVORI STA SAM NA OVOM FORUMU I NAUCIO ! Nemam gumu crko menjac pada kisa itd ! Ma vi to najbolje znate ! bravo VELJO !

Guest gasa
mislis nemanja Vidic...

Ime mu je VELJKO' date='zovemo ga Veljo. ( nema veze sa onim Veljooooo...na skupovima )[/quote']

ja se izvinjavam, neko mi je provalio pass za bjbikerse pa pise gluposti sa mojim nickom, josh jednom se izvinjavam

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Da okaèim neke Veljine fotke iz prošle sezone ( Hungaroring,Batajnica.. ) da bolje upoznamo šampiona. 8)8)

jNL5d_veljo1kb8.th.jpg

e5UUS_veljo2jv5.th.jpg

TO KUMEEEEE!

Guest gasa
ewo sad sam stigao' date=' u klasi 600 prvi je bio Vidic, a drugi Buljic, treci ne znam ko je bio,Pera je odustao...

u klasi 1000 bilo je cupavo prvih par krugova, Misa prvi, Zeljko drugi, Sone treci, neki lik sa Rizla suzukijem bio je cetvrti, inace decko vozi za motoklub iz Pozarevca i iznenadio me je dobrom voznjom.. :lol:[/quote']

JEL TI JE DOSTA ILI BI TI JOSH NESHTO

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja