glumac 0 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna gde bih mogao da trazim delove za ovaj motor uzeo sam ga pre dva dana agregat nije na ramu skinuta je glava,nema lanac bregaste i jos neke sitnice mi fale pa ako neko zna gde ima da se nadju delovi za ovaj motor (prvenstveno lanac bregaste i karike)i cene delova.i ako neko slucajno ima bocne plastike (ispod sedista stoje) od ovog ili nekog slicnog motora...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna gde bih mogao da trazim delove za ovaj motor uzeo sam ga pre dva dana agregat nije na ramu skinuta je glava,nema lanac bregaste i jos neke sitnice mi fale pa ako neko zna gde ima da se nadju delovi za ovaj motor (prvenstveno lanac bregaste i karike)i cene delova.i ako neko slucajno ima bocne plastike (ispod sedista stoje) od ovog ili nekog slicnog motora...... ,imam ja ceo agregat, ali moras da mi kazes,dali je sa platinama model,ili model sa elektronskim paljenjem,posto ih ima u dva modela ,pa cak i u toj godini,inace platine ti kolko se secam stoje gore u glavi motora.moram da se penjem na tavance da pogledam,imam i alnaser mozda i karburatore ali za njih nisam siguran.. ram i te plastike nemam,mozda tockove ali opet neznam bas ni to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glumac 0 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je moja sa elektronskim posto imam pik-up,a u glavi nisam video platine.sad mi je najneophodniji lanac bregaste sve ostalo u principu imam.ti mi javi da li ti je taj lanac dobar i kolko bi ti para trazio i ako bi uopste prodavao samo lanac ,ako ne kolko para za ceo agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Novembar 29, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da lanac ima u KDM na nbg. Ja narucivao sa ebay. Dosta jeftinije, pa ako imash nekoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glumac 0 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoci nasao sam lanac. a od restauracije odustao tako da sad radim neke prepravke bice i slika nadam se da ce vam se svideti nesto van serijski ce biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaggy92 0 Napisano April 29, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: Honda CB 400N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za ceo agregat ako je ispravan ... i naravno koja bi cena bila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...