Jump to content

Moto Zajednica

honda cb250n 1984

Recommended Posts

• U prolazu, 20 postova

ako neko zna gde bih mogao da trazim delove za ovaj motor uzeo sam ga pre dva dana agregat nije na ramu skinuta je glava,nema lanac bregaste i jos neke sitnice mi fale pa ako neko zna gde ima da se nadju delovi za ovaj motor (prvenstveno lanac bregaste i karike)i cene delova.i ako neko slucajno ima bocne plastike (ispod sedista stoje) od ovog ili nekog slicnog motora......

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ako neko zna gde bih mogao da trazim delove za ovaj motor uzeo sam ga pre dva dana agregat nije na ramu skinuta je glava,nema lanac bregaste i jos neke sitnice mi fale pa ako neko zna gde ima da se nadju delovi za ovaj motor (prvenstveno lanac bregaste i karike)i cene delova.i ako neko slucajno ima bocne plastike (ispod sedista stoje) od ovog ili nekog slicnog motora......

,imam ja ceo agregat, ali moras da mi kazes,dali je sa platinama model,ili model sa elektronskim paljenjem,posto ih ima u dva modela ,pa cak i u toj godini,inace platine ti kolko se secam stoje gore u glavi motora.moram da se penjem na tavance da pogledam,imam i alnaser mozda i karburatore ali za njih nisam siguran..

ram i te plastike nemam,mozda tockove ali opet neznam bas ni to...

• U prolazu, 20 postova

mislim da je moja sa elektronskim posto imam pik-up,a u glavi nisam video platine.sad mi je najneophodniji lanac bregaste sve ostalo u principu imam.ti mi javi da li ti je taj lanac dobar i kolko bi ti para trazio i ako bi uopste prodavao samo lanac ,ako ne kolko para za ceo agregat?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja