Anubis 0 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Razmisljam se da kupim Suzuki Burgmnan 250, 2002 godiste, pa me interesuje kakav je skuter, kvalitet, mane, na sta da obratim paznju, kvari li se...ili bilo koja druga informacija koja bi mi mogla koristiti... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Novembar 24, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi i tebi i dobro dosao! Koristi malo pretragu, a ako ce nesto da ti pomogne evo jedan link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Novembar 24, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Razmisljam se da kupim Suzuki Burgmnan 250, 2002 godiste, pa me interesuje kakav je skuter, kvalitet, mane, na sta da obratim paznju, kvari li se...ili bilo koja druga informacija koja bi mi mogla koristiti... Hvala Ako mu ugradimo SE sa 300B i TVC Made in Serbia onda i na kraju Larga Banda, moraće da bude dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12875 Napisano Novembar 24, 2010 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga ne bih kupio zato sto je 250. Vrlo brzo ces zakukati za 400 a troskovi su relativno slicni za 250 i 400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Novembar 25, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nece vrlo brzo zakukati za 400. Ja sam vozio par puta od jednog drugara burgman 250. Taj motor ima 23 ks i plus LeoVince 4roud. On je jeo mog leonarda na putu, a ja sam sa leonardom bio i ostao bas zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 25, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikada vozio Burgera 250cc, ali vozim maxi skuter iste kubikaže, pa mogu da kažem da je po funkcionalnosti to dosta univerzalan agregat. Ukoliko su tvoj potrebe slične mojima - gradska vožnja, ponekada sa suvozačem, a jednom u mesec dana vožnja van grada (kombinovano put i magistrala) - 250cc bi moglo da ti bude sasvim dovoljno. Ako redovno imaš suvozača, ili često voziš ven grada autoputem i magistralom, šanse su da ti možda 250cc neće biti dovoljno. Da ne bude dileme, 250cc može puno toga, udobna i prijatna vožnja ravnim putevima pri brzinama 60-100kmh nije nikakav problem, ali je ubrzanje (npr. kada pretičeš) pri brzinama 80-100kmh malo slabije. Opet, za grad je to više nego dovoljno, ali sa suvozačem na autoputu, ili na jačoj uzbrdici može da ti bude slabo ako hoćeš da pretičeš. Gde se ti uklapaš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 25, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Posle one moje ture od 400-500km na kinezu od 50cc i brzinom od 55khm,mislim da ce mi 250cc biti kao R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Novembar 25, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Burgmanom 250 za par meseci presao preko 15000km. Napisao sam moje misljenje o njemu u rubrici motori. Makar je tako bilo na starom forumu. Da skratim pricu, bolje ti gledaj 400cc. Ja sam vozio ovaj slabiji i mnogo zalio sto nije jaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 26, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Realno sve zavisi sta hoces, kao sto napisa Nole ako ces ga voziti po gradu onda i ja verujem da ce ti taj od 250 kubika biti sasvim dovoljan, ali ako hoces s njim malo da proputujes onda nije lose videti ni malo jacu varijantu. Mada ovde imas dosta putopisa skuterasa koji su prosli uzduz i popreko sa skuterima od 250kubika tako da ni to nije neko merilo. Najbolje je da sednes na oba pa da vidis koji ti vise lezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...