lalajko 2021 Napisano Jul 17, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam sve ponovo, sa podjednakim uzivanjem. Samo da podsetim autora teme da treba da postavi jos par putopisa. Odoh da citam od pocetka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Jul 26, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Prosto neverovatno. Nekoliko puta sam ovde pokušavao da prenesem moje utiske posle neke vožnje/ture, i počinjao bi, i odustajao, jer mi se milion stvari vrzmalo po glavi, šta napisati koje fotke staviti, i onda mi se učini da je mnogo komplikovano i da iziskuje mnogo truda i energije, i da opet to ne može da se prenese i dočara. Nekima od vas to ide od ruke, i ne mrzi vas, i ja vam se stvarno divim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 10, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhhhhhhhhh..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 11, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Slatko sam se nasmejao kada sam citao tvoje dogodovstine sa vukom!!! Svaka cast na fotografijama i tekstu!!! Predlazem Autoru da uradi neki CD sa svim svojim putopisima, i da ga salje pouzecem. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...