bokilic 6101 Napisano Novembar 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kineski kofer,nemam pojma koja je litraza oni klasicni kineski,al kaciga staje unutra, kofer metalna ploca<nije plasticna kao po obicaju> i usput nosac kofera od nekog skutera,vuklja se dzaba po garazi,, nije polomljen izgreban itd..skoro pa je i nov... 20e,saljem brzom postom..063697094.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Novembar 22, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da rezervišem ako ima svoju originalnu montažnu ploču. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu da te ne zovem ovako kasno ako mozes i zbog drugih zainteresovanih da napises dimenzije kofera i da stavis bolju sliku ploce i da li je originalna i koliko kljuceva imas za kofer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 1kljuc ploca je oridjinal ,mrzime da merim i dalje slikam,staje 1 kaciga bez muke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prodato,moz lockot,,imam jos par kofera i nekih bocnih sa sve mosacima,bice ovih dana ,u rasciscavanju garaze sam,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Novembar 22, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Turi neke slike, cene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1501 Napisano Novembar 23, 2010 I N S T R U K T O R, 1211 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, tebi garaza izgleda ima HEKTAR povrsine, kad je rasciscavas toliko dugo i svaki cas nesto novo nadjes, karburatore, kompresorske pistolje,kofere, motore, quadove i da ne nabrajamo dalje. Da nije malo mnogo ? Ko ima takvu "garazu" neka se obrati Pablu po pitanju komercijalnog oglasavanja. Ima jos puno ljudi ovde na forume sa slicnim "garazama" i u malim oglasima forumasa nema mesta za tolike garaze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Novembar 23, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Njegova garaža nema ektar,ali da je velika,VELIKA JE. Pa ko voli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 23, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma kad bih ja izvadio sve sto imam................. tek da vidis plac u crkvencu,,,,ko gedzin moto otpad samo malo manje................... sad kad se ako bog da preselim za bgd,,,,,,,,neznam gde cu sve to,,,,,,,,,,,,,,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...