Bandolera 1894 Napisano Maj 12, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Mi Rajac obožavamo! Nama je on kao druga kuća.....kao zavičaj....... i ako nijedno nismo iz tog kraja ali smo neke prelepe trenutke, sate i dane proveli tamo prethodnih godina i najlepše emocije vezujemo za njega. Svaki put se iznova oduševimo lepotom njegovih šuma i proplanaka. Prethodnih godina smo planinarili.....uzduž i popreko....obišli sve planinarske tačke i kote...Nakon par godina počeli smo na Rajac da idemo biciklama i vozili tim puteljcima i brdima kuda smo ranije prošli peške! A od kada imamo KLE-a doživljaj je potpun. Ovaj jednodnevni izlet nije spektakularan.... .....ali je "koloritan" ! Imali smo nameru da dan provedemo na Rajcu....da se malo vozimo....probamo neki lagani off roud po brdima i puteljcima...koliko je to izvodljivo kada smo oboje na motoru ........i naravno podrazumeva se nešto pojedemo.... popijemo sokić, kaficu pa kući..... I tako krenusmo ranom zorom oko 11h!!! Baci je više.....pa da nam krene.... I naravno mostić posle kojeg ste kao u bajci.... Ovde nam je baza! "Lovačke priče" Dane i ekipo iz NS imate veliki pozdrav od Milana Gunja! Ovo je zaista raj i za decu! I tako malo posedesmo....popismo, pojedosmo....pa odlučismo da krenemo preko brda i dolina na Ravnu Goru... Za drugare koji voze po ovakvim terenima ovo bi bila boza....i jedna uobičajena lagana off roud vožnjica....ali za nas....za mene pogotovo je bilo ludo....da luđe ne može biti!!! Prošle godine smo probali prvi put samo do vrha Rajca e a ovaj put odvažismo se da probamo da odemo sve do Ravne Gore! I bi tako! Kakav doživljaj.... ....sve se trese...drma, skače....par puta umalo da spadnem ...ma ne procenjivo iskustvo zaista i apsolutno razumem one koji su ludi za ovakvim vožnjama! Vrh Rajca! Ali ovaj put mi idemo dalje....jupiiiiiiiiiiii............jeeeeeeeeeeeee.................... Mi treba da idemo preko onog brdašceta.... Što se naših pozadina da prostite tiče.....nismo utrnuli....maaaaa joooook! Taj problem smo rešavali tako što malo ustane moj dragi muž.....pa malo ja....i tako naizmenično.... Mmmmm....kako ovde sve lepo mirišeeeeee..... Još malo truckanja i tu smo! A na Ravnoj Gori mir i tišina....malo posetilaca možda....prelep pogled na Suvobor i okolna brda i proplanke....jedva čekam! Usput nismo sreli ni jednu grupicu planinara što nas je malo začudilo premda je zaista lep i sunčan dan pa još i vikend! No dobro! Kašće nam se samo kad budemo stigli na Ravnu Goru! Aj' malo po travi....valjda je mekanije.... Šumico mila pozlatila se...... da dođemo malo sebi od vrućine..... Po oranju nismo hteli....mislim da bi zaista bilo previše za ovaj put.... Od mog silnog "škljocanja" neke slike zaista slčajno ispadnu dobre....kao ova... Što je lepo cvećeeee!!!! E još ovo brdašce i tu smo! I evo blizu smo asfalta....što znači i Ravne Gore.... Vidi neko kampuje! Što je gust saobraćaj ....hm, ovde obično nema baš nikoga....ali dobro lep je i sunčan dan...pa kao i mi ljudi hoće da uživaju u prelepoj prirodi! Stigliiii!!!! Jeeeee!!! Šta je bre ovo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 13, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Naplaćuju ulaz....kome, zašto, kako....nama ne naplatiše....i rekoše...na naše pitanje šta se zbiva da je na Ravnoj Gori skup! Ma ok biće ovo avantura.....nas obično hoće ovakva iznenađenja u životu....do sada su nam uvek bila samo pozitivna i krajnje zanimljiva nema razloga da tako ne bude i ovaj put! Nikada nismo bili na Ravnoj Gori kada je bio skup....aj baš da vidimo! Utisak koji smo poneli je da je zaista bilo "koloritno"! I idemoooooo!!!! Kako se približavamo sve se jače čuje muzika.... Sad nam je jasno zašto nismo sreli planinare usput! Na skupu su ili uopšte nisu hteli da krenu put Ravne Gore! Sloboda izbora! Ups izvinite.... E kad smo tu idemo u srce zbivanja ili ti gungule! Opet sloboda izbora u tumačenju! .....svašta se prodaje....što bi se reklo od igle do lokomotive...sve u nacionalnom duhu....pa logično....da smo negde u inostranstvu bilo bi sa obeležjima tradicije te zemlje ! Ovako....... u Srbiji smo pa da se ne pravimo Englezi! Raznog sveta ovde možete videti.....ono što je bitno je da je 90% ljudi lepo raspoloženo i nasmejano..... Mmmmm.....ipak se okreće..... Tu stajemo! Naravno! Gorana vlasnika ovog "restorana" poznajemo od ranije tako da smo dobili sve preko veze hoću reči odmah....i hranu i piće... E a kada smo tu već.. ........zanimljiv detalj na zemlji..... Vreme je da krećemo....za danas je dosta gužve....... Pevačica je na stolu! A gde bi bila! Vežba za noćni nastup! Kupismo potkape....kao suvenir... Nazad nismo "ofrodisali"....mislim da je jasno zašto.... Ju ko je ovo? Šalim se Bandolero proba "suvenir" koji smo kupili........ A u Ljigu biciklistička trka.....natempirali smo vreme ( kobajagi) .........morali smo da stanemo dok ne prođu....a eto ispostavilo se da vozi brat od zeta našeg! Beograd - Čačak... I tako....sasvim neočekivano bi ovo jedan krajnje "koloritan" dan a Rajac prelep kao i uvek! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 227 Napisano Maj 13, 2012 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica i lepote nase Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan slike su docarale sve...super ste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan rajac i ravna gora su fenomenalni sa mnogo lepih offroad puteva za opuštenu vožnju. jedino što posle tog skupa na ravnoj gori ostane đubriste tako da je bolje što ste išli sad a ne npr sledeći vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 13, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan bravo, lepo napisano, i docarano fotkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 13, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan ''Cenim da si autentični srpski junak''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 13, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Učinilo nam se juče da ste protutnjali pored nas tamo negde posle Ćalija, dok smo mi bili kraj puta na puš pauzi. Hm ??? Jeste li to bili vi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6159 Napisano Maj 13, 2012 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, komšije, mogli ste i da zovete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 13, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, poziv je izostao... a pevaljka na stolu kukuuuuuu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Maj 13, 2012 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalni predeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 13, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan rajac i ravna gora su fenomenalni sa mnogo lepih offroad puteva za opuštenu vožnju. jedino što posle tog skupa na ravnoj gori ostane đubriste tako da je bolje što ste išli sad a ne npr sledeći vikend Znamo kako to izgleda, ista je priča i posle kosidbe na Rajcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 13, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Učinilo nam se juče da ste protutnjali pored nas tamo negde posle Ćalija, dok smo mi bili kraj puta na puš pauzi. Hm ??? Jeste li to bili vi ? Nismo. Možda je to bio Popara. U poslednje vreme nas ljudi mešaju, verovatno zbog senzibiliteta i načina vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 423 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis...i prvi i drugi. Uživancija! Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17381 Napisano Maj 13, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3702 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Arakis Postavljeno Danas, 10:52 AM Odlično, komšije, mogli ste i da zovete Rajko, ako si im "skresao". Pridružujem se "osudi". A inače: Lepo putovanje, prelepe fotografije, fenomenalna reportaža. Pa sledeći put pozovite. Moja gospođa i ja prvog maja obišli Babin zub. A juče napravili tristotinak kilometara po timočkoj krajini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Honeymoon part 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Maj 13, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Danijele tek sam danas ukapirao zasto idete na Rajac samo vas dvoje. Vazno da vam bilo lepo, a ljudi kazu da je Bandolerica posle Rajca jos lepsa i veselija. Ko zna mozda nam nekad i prepises taj recept. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan odlično sad ni nemoram da idem tamo sve je bilo lepo islikano .Bravo za dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Maj 13, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast .) kada god citam vase putopise jedna pesma mi se vrti po glavi Verovatno ste je culi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Dobar putopis, a i vreme vam je bilo naklonjeno. (Izgleda da ste u nekom dogovoru sa onim što vedri i oblači?!). Još je bolji utisak kada se vidi da su nevreme i kiša oterali još u toku noći učesnike događanja na Ravnoj gori.(As seen on TV) Mogu samo da zamislim kako ste uživali u prirodi i kraju koji sam mnogo puta pohodio (planinario). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 13, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Heeeej drugari.....hvala vam svima na lepim rečima i baš mi je drago da smo mogli da vam slikom prenesemo cvrkut ptica i miris trave i cveća.... Ma u stvari! Znate šta! Sledeći put svi idete sa nama!!!!! .....šalim se malo........ko bude želeo naravno!!!! Profesore hvala za pesmu! Prava je! Pišem i slušamo je..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 14, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Vaši putopisi su mi glavno oružje da ubedim ženu da sedne na motor ! Ako ni to ne uspe ostaju mi samo još dve opcije 1 čvrsta ruka i 2 zamena za mlađi model ( kako god bilo shvaćeno ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 14, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Opcija br. 3.) Krenite zajedno sa nama sledeći put negde! Mislim da je ova najbolja od svih ponuđenih opcija! Pozdrav za oboje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Učinilo nam se juče da ste protutnjali pored nas tamo negde posle Ćalija, dok smo mi bili kraj puta na puš pauzi. Hm ??? Jeste li to bili vi ? Ja sam prosao pored vas i svirnuo dok ste odmarali! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...