roar 393 Napisano Jul 28, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovo... Vas dvoje ko istraživanje svemira - Svakim odgovorom imaš više pitanja... Možda drugi put... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikada bio na rajcu, moze da se desi da udje u uzi izbor, nikad se nezna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 11, 2013 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikada bio na rajcu, moze da se desi da udje u uzi izbor, nikad se nezna. Obavezno druže!!! Vredi za sve pare!!! ...a i pare nisu neke ...gotovo da su smešne cene tamo jer nije neka "fensi" planina u pitanju pa niko ne preteruje sa cenama, priroda prelepa, ljudi sjajni...prekoputa Suvobor, Ravna Gora.....sa druge strane Takovo, Gornji Milanovac..a u Ljigu koji je na 10 km od Rajca... Banja Ljig i bazen sa termomineralnom vodom temperature u proseku 30C čija su lekovita svojstva bila poznata još starim Rimljanima! A i Banja Vrujci je u blizini! Sada kada sam pročitala šta sam napisala .... i meni ovo ispade kao neka turistička ponuda... Ne, ja ne radim u nekoj turističkoj agenciji koja reklamira Rajac i okolinu ...već ga jako volim i godinama moj lavli hasbnd i ja više puta godišnje odemo na Rajac da dušu svoju tamo odmorimo i baterije napunimo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...