steefanv 299 Napisano Novembar 21, 2010 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam pretragu ali nista ne izbacuje pa sam otvorio temu Gde se u Srbiji moze kupiti FOX oprema(kaciga,stitnici itd) za motor i FOX odeca(kacketi,majice itd) sajt,ili tako neki podaci su dobro dosli.... Hvala unapred Stefan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP, pa reci šta sve te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem-prosledi i meni taj PP, zanima i mene nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Novembar 21, 2010 Enduraš, 6407 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi svima slao pp, stavi javno. I mene zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Novembar 21, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih da cujem neki aber Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan www.auner.at Sve odavde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 21, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je lakše (српска верзија) -> KLIK Naplaćuješ li proviziju i koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzimao preko bere iz aunera bez provizije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan inace uvek sam smatrao da je aunerov sajt zivo govno... mnogo je lakse da se skine pdf katalog i lista, a jos je lakse da se gledaju stvari na http://www.chilli-x.com/ pa onda uzmes sa aunera... to je neki parnterski sajt koji prodjae njihovu robu ali su cene i kataloski brojevi isti lakse se prevodi i bolja je navigacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan www.auner.at Sve odavde, naravno sve po kataloskim cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan @ ACY imas pp, baci pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...