Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku semu za ovaj skuter. Jel ima neko iskustva snjim? Msilim da nosi isti agregat kao Yamaha Mayesty 250 ali nisam siguran.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Novembar 19, 2010 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, isti. Minarelli 250, kao i jos dosta skutera Jako dobar skuter sve u svemu i brz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 20, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas engleski ovde imas ponesto o tom skuteru http://www.twistngo....&t=9718&start=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Novembar 20, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce ti biti dovoljno ako ti kazem da sam posle skoro 3god. i vise od 30000km prilikom prodaje morao da se sagnem i da ga poljubim u masinu. Moj je bio 2001. ali razlika je samo u aerodinamici prednjeg kraja. Planiram ovih dana kad se malo pogorsa vreme da napisem jedan opsiran rewiev Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 21, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti od Muljaz-ovog odgovora ne treba vise ubedjivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...