gojko 210 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Shoei XR 1000 Camber, sa dodacima za nos i podbradak, vrećom, kutijom i novim PinLock vizirom. Veličina L, 200e, ...Info na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 19, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Velicina? "L" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da nemas tamni vizir od nje da prodas??? Topla preporuka za ovaj model,imam ga i skroz zadovoljan!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan da nemas tamni vizir od nje da prodas??? Topla preporuka za ovaj model,imam ga i skroz zadovoljan!!! Nemam tamni vizir, ali imas u Moto Landu 011/2182-555 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Jel pradata s obzirom kad je oglas postavljen? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Maj 4, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo nova ili polovna kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan polovna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Maj 4, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi mogao jos par slika da okacis da se vidi stanje kacige i ukaze na eventualne ogrebotine ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu sam svaki dan na Slaviji pa mozes da naletis i pogledaš kacigu. Mislim da bi to bilo naj bolje. Kaciga ima na potiljku male ogrebotine jer sam je vozio u koferu. Nije nikad ispadala i nije farbana. Pin lock nikad nije montiran na kacigu - nov je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikkica90 1 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ogles aktuelan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...