Arrow 31 Napisano Decembar 10, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi taj sajt. I mene interesuje nabavka nekog quad-a u dogledno vreme, manje kubikaze i gabarita za dete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 10, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Мени ради тај сајт. Имају неке квадове, али тражи да се улогујете, да би се виделе цене. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Decembar 10, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da postujem neke linkove u Nemackoj sto sam nasao: Prvi Drugi Treci Cetvrti Peti Mene interesuje onaj najmanji, jel ima sanse da neko zna nekog ko donosi iz Nemacke ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jugot 1 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Benelli trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan i mene bi zanimo ovaj http://wms-trading.de/product_info.php/info/p58_Quad-110cc---Yeti.html/XTCsid/3b6b37bc0b4d4af7d2d7d095022595bc pa ako nako ima semu nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Zate pare ja bi uzeo jos jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 10, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Na to dodajte jos 70-100% da vam neko donese do vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na to dodajte jos 70-100% da vam neko donese do vas. Ne uzimaju svi tolike marze. A moze se naci i u Madjarskoj po istoj ceni, sednes u auto i odes i dovezes. Za tih 70-100%... dok je ovaca bice i vune... samo slabo ovce sada daju vunu, kriza nesto ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 12, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Na to dodajte jos 70-100% da vam neko donese do vas. Ne uzimaju svi tolike marze. A moze se naci i u Madjarskoj po istoj ceni, sednes u auto i odes i dovezes. Za tih 70-100%... dok je ovaca bice i vune... samo slabo ovce sada daju vunu, kriza nesto ovih dana. i na to dodati 300 carine poreza i ostalih cuda...mozda neki dinar to jest evro gore dole,plus put,opet izadjes na 100 e razlike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa jes, ima sve svoje... Prvo sad sto gledam je za cerku za rodjendan u martu da kupim neki mini ATV 50ccm, ali da ima svoj aku i regler i to, kako vec treba komplet ceo... sa 2 daljinca i alarmom. Ko ima ili zna gde i kako, neka nudi na pvt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan http://malidecijimotorici.com/ http://www.polovniautomobili.com/oglas852387/yamaha_kvad/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan ni taj drugi nisu ono sto sam napisao... nemaju aku i dosta elemenata. Ima onaj treci sto prodaje, jedino kod njega mozda uzmem... ako ne nadjem povoljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Koji treci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 13, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prodao cetvorotocalo... sad cekam jednog malo veceg kineza 200cm,i jos jednog ali malko ozbiljnijeg,neki can am.. zao mi sto ovog neuradih ali covek dosao,ponudio cenu i to vecu od one koju sam trazio sam,i kako da neodolis ponudi tako da sad kad dodje ala od 200cm,videcemo sta ce biti za prerade po mom nahodjenju,nikako nevolim ono sto fabrika da,mora neke prepravke po mom pa to ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 13, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Na to dodajte jos 70-100% da vam neko donese do vas. Ne uzimaju svi tolike marze. A moze se naci i u Madjarskoj po istoj ceni, sednes u auto i odes i dovezes. Za tih 70-100%... dok je ovaca bice i vune... samo slabo ovce sada daju vunu, kriza nesto ovih dana. Ne bih rekao da ce ti neko doterati jeftinije, i da odes sam, ako ne znas jezik i gde ides kostace te jos vise. Dok odradis carinu, porez, gorivo dok odes tamo-nazad, vreme itd itd na isto ti dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mizik. 2 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: R.Krstur Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja mislim da Fabijanovic donosi iz Madjarske po porudzbini,cena je ja misklim oko 700 e(duplo kao nabavna) samo neznam da li su u toj ceni i papiri(carina itd).E sad bi trbalo nazvati i raspitati se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 14, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni je stigo jos jedan,iste i boje kao prosli sad opet malo da ga vozikam,pa da ga prodam pa da kupim jos veci mozda ga i registrujem,videcu ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Samo uzivaj druze! Video sam danas u oglasima da ga prodajes-srecno. Jel imas za njega prednji lancanik sa 12 zuba(14 je na njemu fabricki) ili dal znas od cega odgovara da narucim negde? Pitao ovde na par mesta kod strugara da mi naprave, kazu neisplati se ni meni ni nima da prave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 14, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nemam,ni jedan ko za inat,ali neverujem da je vise od 500din da se tomosov ili neki frugi prepravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kinta nije problem samo da 100% odgovara! Samo da se ne smaram sa ovim nazovi "majstorima" od strugara. 'Ajd ako saznas od cega odgovara, javni pa da potrazim negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan У вези приче на првим странама ове теме, да полуаутомат са АТВ може да се пераради у мануелни мењач, али да је скупо - ево "сликовница" прераде једне Хонде ЦРФ 70. На првој фотки су делови који требају. Што 'но кажу - hint: ови делови пасују од свих Хонди и кинеских и индијских клонова тих тзв. Non SIG хоризонталаца од 50 до 110 кубика са мануелним мењачима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti druze kad si me se setio posle toliko vremena! Znas li jos gde bi imalo to da se kupi ili polovno kod koga da trazim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам бих погледао и Новом Саду, код "Масатехника" ("Спринт", модел "Крос") или код крагујевачког "Ориона" (имају ваљада модел мопеда "Гизмо" и са мануеленим мењачем), а понешто може да се нађе и у "Мото Бајку" у НС. Верујем да би могао да уградиш и курблу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor-sapex 4 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam temu ali se nikada nisam ukljucivao! Da li bi neko mogao da me posavetuje gde da uzmem quad, odnosno gde ste vi kupili vase! Ima neki decko iz Sapca i Backe Topole ali mislim da ti ne mogu da se registruju?! Hvala i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Februar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti vasi kvadovi gaze sneg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan О'зго, па на доле. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...