acim 765 Napisano Novembar 17, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX-R1000 K7/K8 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko_vk 9 Napisano Januar 4, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: vinkovci Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2007 ilitiga K7 2. Vreme provedeno na motociklu: Godinu i pol dana,neslavno smo zavrsili,prometnom nezgodom 3. Šta mi se dopada:polozaj sjedenja,laka voznost,tehnicka savrstenost itd. 4. Šta je moglo biti bolje: jedina zamjerka su kocine koje bi mogle biti bolje(tj sad u novom modelu su Brembo) 5. Moj utisak: a sta reci na to osim da je motor znanstvena fantastika za sve ostale(jedino tu konkurira brutalni K5/k6)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2007 2. Vreme provedeno na motociklu: 4 sezone 3. Šta mi se dopada: Snazan agregat,modovi su jako prakticni.Sa malo povisenim vizirom dobar i za duza putovanja.500-600 km u danu.Sa prednjim manjim lancanikom za 1 zub lakse poteze u 6 toj.Umerena potrosnja,udoban.Agregat jako pouzdan ako se redovno odrzava.Ne greje se ne trosi ulje. 4. Šta je moglo biti bolje: Prednja kocnica,bilo je i opoziva zbog losih kocionih pumpi.I sa zamenom iste i sa teflonima nije bas sjajno kocio.Stalno neki sundjerast utisak pri kocenju. 5. Moj utisak: Jako zanimljiv motor,brz,uz redovno odrzavanje bez kvarova.Modovi su prakticna stvar.Miran u nagibu i pri vecim brzinama.Dobra zastita od vetra,udoban polozaj sedenja.Jako,jako zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minjans 12 Napisano Decembar 7, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Gsx r1000 l1 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ga godinu dana k7 u crveno sivoj boji.jedino sto mogu da kazem za taj motor je da je ne salomiv.agregat besprekoran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...