strasilo 3893 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si prvo da ofarbaš deklo, ako ti je u planu, pa tek onda da ga sastavljaš, ili ...? Sudeći po alatu sa kojim radiš, rekao bih da si zubar po zanimanju :D farbanje dolazi na kraju jer ću farbati i uski rub po plexiju ... nisam zubar, ali sam se za alat snalazio u zubarskoj ordinaciji ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dao si i meni ideju da odradim to isto, pleksija imam,strug,sav ostali alat, mada bih ja radio stavio klasican dihtung ispod pleksija,nekako mi se cini sigurnije,nemam pojma zasto,bez mazanja silikonima tecnim metalima itd, svaka cast za trud, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ako ovo nebude valjalo... neke stvari bih definitivno drugačije napravio sad kad vidim kako i šta... ustavri, i ako bude valjalo, ako budem pravio još neki, neke stvari će biti drugačija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22283 Napisano Novembar 22, 2010 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uradi i prsten od metala za unutrasnju stranu "prozora"...Tako da pleksi bude u metalnom sendvicu ako me razumes. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad te pitaju sto si to uradio ti reci da te mrzelo da chkiljis ocima kad gledas kolko ulja ima na prozorcetu.... Sad imas PROZORCINU 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ništa konkretno i pametno radio (obaveze na poslu) .... ali sam nešto dogovorio ... Ako mi se bilo šta desi sa plexiglasom (pobijeli, zamuti se, iskrivi ITD) našao sam čovjeka koji će mi oblikovati staklo (obično ili kaljeno) po želji i za to garantira da neće izgubiti prozirnost... Ali mi je isti čovjek rekao da plexiglass inače ne trpi toliku temperaturu, ali pošto se zapljuskuje uljem, vjerovatno neće doći do bilo kakve deformanije ili propuštanja ulja, jedino misli da će se poprilično brzo zamutiti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Samo lepo stegni i osiguraj matice od safica za plexi da ne zavrse u zubcanicima menjaca . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan matice su samoosiguravajuće.... valjda neće nikuda.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Sve si odlicno uradio. Jedino se plasim sto se izbora materijala tice. Ne verujem da ce plexi da izdrzi tu temperaturu. Ali svakako ti Lexan ne gine ako ovo slucajno ne bude ok Samo nastavi sa dobrim radim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli da pukne u voznji, al bi napravio mrlju iza sebe, ko Dzejms Bond kad stisne dugme pa izbaci ulje da ga ne stignu losi momci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma ne može pući ... možda mala deformacija i mogućnost kapanja ulja... ali neu ništa napamet pričati.... ovo mi je prvi puta.... tek gubim nevinost ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 26, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgubi li je vise? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma motor mi je na farbanju... neće još 15ak dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako si iseko rupu u dekli? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nažalost, na totalno krivi način ... sa ubodnom pilom (testerom) stao sam sa projektom jer mi se vrzmaju daleko bolje ideje za izradu .... isti dekl, isti motor, isti efekat, ali puuno bolje, lakše, jednostavnije, a rezultat daleko bolji... Sad ću vidjeti hoću ovaj ipak završiti dokraja, pa od ovog dekla napraviti zidni sat, a od novog ono što zaiste treba biti ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Decembar 8, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan zamastices zid Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da neću ... ubit će me žena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Decembar 8, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan zasto zene zive duze od muskaraca? -nemaju zenu 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Januar 8, 2011 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću vidjeti hoću ovaj ipak završiti dokraja, pa od ovog dekla napraviti zidni sat, a od novog ono što zaiste treba biti ... Može li slika oba zidna sata . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha..... radim neke druge stvari, pa ovo stoji sa strane, ali šta godda bude od toga, uslikat ću... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeks73 1 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: jakovo Prijavi odgovor kao problematičan ajde, nestrpljivi smo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 3, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan sastavljam druge stvari na motoru ... pa ovo još stoji ... sorry svima .... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa otvori temu i za te druge Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi to previše.... u 4 godine dva puta sam radio "generalku" zbog pređenih kilometara, jednom sređivao sve mehaničke dijelove osim mašine i jednom kompletno farbanje .... i sve to popratio sa preko par tisuća slika... gdje to sve da stavim ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...