tindirbp 289 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem far za stari tip transalpa,25 evra 0638373070 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan zimska cena fara 20 evra!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan a od ovog fara cu da napravim grejalicu za pilice i prasice,nema vajde od oglasa...jbg krs kockasti!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano Januar 24, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju ne bih da te razočaram ali je cena takvog novog fara 10-12 evra. Ja sam pre par meseci kupio polovan za 700 dinara. A takav far ima po autootpadima na starijim japanskim vozilima. I nemoj da uništavaš taj far. Greota. Možda nekom zatreba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jes u pravu si,ee cuj,a da meni treba,da je meni pukao,veruj mi da ga nebi mogao ispod 50 evra naci i to bez icega on go,a veruj mi da na odpadu toga nema neverujem da to pase sa auta nisu bas tako univerzalni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan zaklj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...