boka92 17 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan velicina jakne je xl ili 56...jakna ima protektor ne ledjima,laktovima i ramenima.....tako pise na njoj. ..jakna je nosena svega dva puta...ja sam visok 180 i tezak 80 kilograma...meni je malo sira u pojasu...znaci nekome ko je visok isto kao i ja a tezak nekih 85 ili 86 kilograma bi stojala super...razlog prodaje je to sto nemam motor i neverujem da cu ga imati u skorije vreme...zato je prodajem jer stoji u regalu bezveze...cena je 50e....jakna je placena u motomaxu 110e prosle godine... kontakt telefon 061/64 03 243 Slobodan Jagodina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1104 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 1098 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...