Toro 1 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem okrugli far za Suzuki GS 500. Prvenstveno bih kupio staklo i rozetnu (onaj prsten koji drzi staklo) ako moze tako. Precnik stakla je 174mm. Moze i staklo i rozetna nekog drugog motora ako odgovaraju dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan U luisu imas komplet far za 70 evra,hromirani,a ima i crni sa hromiranim okvirom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kupi dodatni od free-ja nije vishe od 5evra .. ja stavio na hondu , i odlichno sija , testiran na vishe nocnih voznji BG-NS i slichno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na Piaggio Free? Jel to ovakav ko na tvojoj slici? Ja sve sto nadjoh na Googlu su ove slike od Free-ja. Fini su i ovi retrovizori gde ih uze i koliko su kostali ako nije tajna? p.s. Izvini sto ti kacim sliku i narusavam autorska prava,al najbolje se vidi far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan da to je taj far , to je onaj shto dobijesh na poshtareskom freeju koji nema fabrichki far nego ima onu korpu napred metalnu i na njoj far ja moj platio 5 evra a bilo ih je 2-3 na motoberzi tada ... verujem da ih ima koliko ocesh jer ljudi to skinu i bace , koristi sijalicu od 35w istu kao i KTM , poshto sam imao KTM far ranije na drugom motoru inache stavljena maskica (zadnji blatobran od skutera preko ) i sad izgleda bolje retrovizori iz luisa neki na popustu 15e komad ... prodavacu ih ja za jedno 3-4 meseca ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 14, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Dutchman hvala na informacijama i savetima. Ideje su ti stvarno genijalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...