Pavel 72 Napisano Novembar 12, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Pavele brate..majicu ces jos malo da dobijes ajde s nama..sta se mislis.. i ti paprikanac.. ma spor sam ja za vas,mada... ko zna ako se probudim na vreme eto ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Novembar 13, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugarice i drugovi, srecan i uspesan put Vam zelim i mnogo lepih uspomena i fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 13, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene s vama. 1. Lalajko 2. Almighty 3. Peca (nema smisla da ostane upražnjeno) 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6.Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9 Shum@rz 10. Mazak 11. Fica & Jovana 12. nntom 13. OverDrag 14. Joska 15. jimmy 16. svemirko 17. losmi 18. vladimir j 19. Boqy 20. Sale-kum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Brojutro.. Celih 4 stepena..ali Sunce sija, bice lep dan cinimi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bice TOPLO , mozda se i sretnemo IBARSKOM jer krecemo u slicno vreme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jedva ustadoh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 13, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan a,sta mislite da ponesemo malo sumadijskog caja na vrh................... :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 13, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Crkoh od muke i zavisti. Avaj. Radim do 12:00 :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 13, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti udri po gasu pa ces ih stignes taman kad budu silazili sa planinarenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 13, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljao sam o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 13, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan bio,,,dosao,,,extraaaa...pozz svima.slike ce buraz da postavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 13, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre se vratih kuci. Iznenadio sam se brojem motora ispred DIS-a, ocekivao sam desetak komada a bilo je oko 50. Da, pedeset. Odusevio sam se ko kuce Toliko je bilo lepo da bih isao sutra opet, promukao sam od smeha i zezanja. Video sam dosta drugara koje nisam dugo video, upoznao dosta novih, to crank-a recimo. Dobio od Matijaka knjigu na poklon!!! Inace, zenu kod koje parkiramo motore smo zatrpali poklonima - do sledeceg novembra nece morati da kupuje kafu i ratluk, naravno. Za uzvrat, po silasku sa hm... planine, cekali su nas salcici i velika cinija kajmaka, ispecena proja, kafa i sjajna rakijica. Mladji i nervozniji deo se odmah uputio ka ibarskoj i kafani Srbija, a ostali su polako gustirali salcice i kajmak. Potom smo prozujali kroz Belanovicu i Brajkovac a odatle precicom do Babine reke na caj i kafu Inace, ovog puta se na vrh popelo nas 22-oje najhrabrijih! Pozdrav svima i drago mi je sto smo se videli i proveli ovako lep dan zajedno. Ne mogu da opisem koliko mi je bilo lepo sa vama. To je sve sto mogu da kazem. Slike kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, predivan dan proveden proveden sa prijateljim, baš kako je trebalo :D da krenemo sa slikama... kao što sam kao klinac jedino uspevao da ustanem na vreme kad se ide na more tako sada samo kad se ide na vožnje Jutro koje obećava Okupljanje na OMVu Vlajko Gomila Krenuli smo ali zbog prevelikog broja smo se podelili u dve grupe... Stižemo do zbornog mesta Čisto da dobijete predstavu koliko je motora bilo na platou kod DISa Vreme je za polazak... Vrlo brzo stajemo pored šumice... za razliku od prošle godine kada smo na ovom mestu doživeli Buba-mara attack ove godine je viđena samo jedna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ubrzo stižemo do jezera (uvek zaboravim kako se zove...) Glavni i odgovorni grupne vožnje Ostrovica na vidiku :) Stižemo na odredište Onda je Lalajko povikao "Ko ide na vrh neka krene..." pošto sam se ja "opekao" prošli put (doduše bilo je vlažno i klizavo odlučio sam da ne idem na vrh... al može do šumice :D posle par neuspešn ih pokušaja (razne ograde) Jimmy i ja smo uspeli da se popnemo do oboda šume Ondak smo pustili planinare da uživaju a mi smo se vrnuli dole ... silazak je bio utome zanimljiviji što meni ne radi zadnja kočnica... :D Zatim smo se pregrupisali i krenuli ka kafani nekih 5km udaljenok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Snimci iz kafane su malo razmrljaniji ali mogu preneti atmosferu "Iskusna" ekipa koja je kasnije otišla u nepoznatom pravcu pevušeći pesmicu "Kad prasići utihnu..." Popismo kafu, vreme je da se vrnemo nazad do domaćinstva, planinari su se polako spuštali ... A onda je Jimmy odlučio da proba nešto brže Posle prelepih uštipaka sa domaćim kajmakom prva ekipa kreće put kućama Pošto je kulturnoumetnički program završen, uz konsultacije, jedan deo se odlučuje za lagano meze u dijetalnoj kafani "Srbija" :D Pokušavamo da izađemo do Ibarske pre mraka... idemo preko čini mi se Belanovice, super krivine jedino što zimsko sunce ume da zaslepi u pola krivine (prosto ti zafali enduro kaciga) Pauza na pumpi kod DISa Ubrzo stižemo do ugostiteljskog objekta.. na opštu radost konobara Kao što Sting peva "alien in new york" tako i Jimmy pevuši "afrikanac međ stenerašima" :D Stiže dijetalni obrok... Jimmy i ja smo morali ranije da krenemo i ostavimo ostatak društa da se "pati" sa onolikim mesom... U svakom slučaju, maximalno iskorišćen dan, totalno napunjene baterije i extra provod... Jednom rečju, FALA TI LALAJKO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto opisa traLalajko, bilo je prelepo. Pocrkasmo dok smo se popeli, ali za onakav pogled, vazduh (cokolade, med, jaffu, vesninu gibanicu) i odlicne ljude na vrhu, vredelo je! Gore vec pomenuti orgaNizator nam je pokazao jos jedno prelepo mesto za odmor, etno selo Babina reka koje se nalazi 8 km od Lazarevca. Nas devetoro, rakijice, cajevi, pivo - 550 dinara ! Bice, verujem, dosta slika koje ce vam reci skoro sve pa uzivajte i vidite sta ste propustili. PS Gospodja koja je bila domacin i gde smo ostavili motore podno Ostrovice, napravila je proju , ustipke i sve to zacinila mladim kajmakom. Pored traLalajka nismo mogli mnogo da pojedemo , ali uspeli smo da probamo i sve je bilo veoma ukusno i veliko joj hvala. veliki pozdrav svim ucesnicima danasnje parade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Novembar 13, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori. Ja se posle par dana, vratih iz CG jutros, tako da danas nisam bio za upotrebu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 13, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, i Ostrvica polako postaje kultno mesto BJB zajednice. Drago mi je za te darove koje ste poneli domaćinu jer takvo gostoprimstvo se retko gde još može pronaći. Najmanje što možemo učiniti u znak zahvalnosti je da i u ovoj temi postavimo fotografiju tog čoveka pa ko god da ga sretne i prepozna nek skine kapu i plati mu turu pića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 13, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ufff kakav dan, jos da Popsy nije stigao da ukoci xexexexexexexexe bilo bi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Novembar 13, 2010 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo Tenera što joj piše Honda?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neka baraba ispisala nešto... Ovde se možda bolje vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bilo vam lepo vidim. Svaka cast. Samo koliko sam mogao da primetim svi sa ST su pobegli od tog brda sto dalje u kafanu :)Bruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ko zna zna, ko ne BK nego ja čekam još slika, nisam valjda samo ja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 13, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja ne skidam osmeh od kad sam stigao.Svi me nesto cudno gledaju ali bas me briga, ja se osecam SJAJANO Bilo je sjajno, drustvo,sala, krivinarenje, sve Utisci jos uvek nadolaze i tek ujutro cu biti svestan kako je ovo prava stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 13, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa, svideo ti se grupnjak, a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...