BusMan 2025 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan au kako smo krenuli ovo će biti ST vožnja Pa ova laksa voznja i jeste za ST i BMW... Afrike su za nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu..jesu za najblizi otpad ili deponiju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. rboban 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6. Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9. Shum@rz 10. nntom 11. OverDrag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan au kako smo krenuli ovo će biti ST vožnja Nemo` se lozis! Tu su Kalina i Yanmar da vam polupaju packe. Ma pusti ih Rajko,neka ih sto vise,to oni da mogu da se guraju i pomazu kad ostanu u kvaru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu preko Sapca,pa se vidimo u LA 1. Lalajko 2. Almighty 3. rboban 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6. Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9. Shum@rz 10. nntom 11. OverDrag 12. Joska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 12, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. rboban 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6.Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9 Shum@rz 10. Mazak 11. Fica & Jovana 12. nntom 13. OverDrag 14. Joska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da naglasim da mi je PRVA GRUPNA, jeli, voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 12, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ponesi ulje!!! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 12, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. rboban 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6.Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9 Shum@rz 10. Mazak 11. Fica & Jovana 12. nntom 13. OverDrag 14. Joska 15. jimmy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Vid ovog medjeda sto me prijavi, a to te nije mrzelo da radis a da namestis zadnju kocnicu te mrzi c c c c c c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost kod mene je doslo do promene plana, tako da je mesto br. 3 UPRAZNJENO!!!! Naime ove godine sam na BIKE ROCK MISIJU otisao prinudno kolima a sad sam dobio priliku da to ispravim, tako da odoh za K. Mitrovicu!!!!! A vama drugari lep proVod i jos lepsu VOZNJU zelim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 12, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da naglasim da mi je PRVA GRUPNA, jeli, voznja. Bravo Majstore, tako treba. Zauzmi poziciju odmah iza vođe grupe, eventualno budi treći u grupi ali nikako pozadi. Vozi opušteno a ako ti tempo koji vođa grupe diktira ne odgovara, slobodno mu na prvoj pauzi reci ili ako treba signaliziraj mu u toku vožnje da stane da se dogovorite kako ćete dalje. Svako ko prvi put vozi u grupi treba da poštuje grupu onoliko koliko ona poštuje njega...znači vozi prevashodno prema svojim mogućnostima. To je posebno bitno i zbog toga što vidim da si od polovine septembra na ovoj ST i da se tek upoznajete Siguran sam da ćeš uživati jer ekipa s kojom ideš i ne zna ništa drugo da radi u životu...sem da uživa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. Peca (nema smisla da ostane upražnjeno) 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6.Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9 Shum@rz 10. Mazak 11. Fica & Jovana 12. nntom 13. OverDrag 14. Joska 15. jimmy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. svemirko 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6.Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9 Shum@rz 10. Mazak 11. Fica & Jovana 12. nntom 13. OverDrag 14. Joska 15. jimmy Evo ja cu na broj 3. Ovo je i meni bila prva bjb grupna voznja ali prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i meni je bila prva grupna prošle godine... i tu sam imao dva pada, na dupe, dok sam silazio peške sa Ostrovice :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan kolega izvini nisam primetio da je vec popunjeno odmah menjam poziciju 1. Lalajko 2. Almighty 3. Peca (nema smisla da ostane upražnjeno) 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6.Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9 Shum@rz 10. Mazak 11. Fica & Jovana 12. nntom 13. OverDrag 14. Joska 15. jimmy 16. svemirko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan i meni je bila prva grupna prošle godine... i tu sam imao dva pada, na dupe, dok sam silazio peške sa Ostrovice :D Bese to davno Nego hoces li koristiti Ibarsku do La ili njive po navici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 12, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan i meni je bila prva grupna prošle godine... i tu sam imao dva pada, na dupe, dok sam silazio peške sa Ostrovice :D Svako je imao svoj prvi put. Eto i ja sam prošle godine prvi put silazio peške sa Ostrvice i ako sam predhodne dve godine redovno odlazio do podnožja. Ne znam Popsy da li si padao na dupe ili nisi ali da ne bi tebe ja bih i još uvek visio gore na klinovima :D:D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Koco, moradoh da ti dam plusic, hahahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napunio danas sveze, tek stiglo iz fabriku, ali ponecu ostatak mozda zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. Peca (nema smisla da ostane upražnjeno) 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6.Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9 Shum@rz 10. Mazak 11. Fica & Jovana 12. nntom 13. OverDrag 14. Joska 15. jimmy 16. svemirko 17. losmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ja idem 99%,jel se okuplja neka ekipa sa karaburme ili mirijeva na partizanskom putu kod omv? Ja krećem od OFK stadiona. Možemo da se nađemo na OMV pumpi (da natočimo do vrha) ili na kružnom toku kod Bogoslovije - oko 8.20h OK? Na Vas dvojcu sam mislio,ako ste voljni 8,20 OMV? ja idem definitivno,na omv na partizancu sam u 8:15-8:20,pa ko hoce da mi se pridruzi iz ove blize ekipe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. Peca (nema smisla da ostane upražnjeno) 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6.Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9 Shum@rz 10. Mazak 11. Fica & Jovana 12. nntom 13. OverDrag 14. Joska 15. jimmy 16. svemirko 17. losmi 18. vladimir j Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pavele brate..majicu ces jos malo da dobijes ajde s nama..sta se mislis.. i ti paprikanac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 124 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. Peca (nema smisla da ostane upražnjeno) 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6.Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9 Shum@rz 10. Mazak 11. Fica & Jovana 12. nntom 13. OverDrag 14. Joska 15. jimmy 16. svemirko 17. losmi 18. vladimir j 19. Boqy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...