cikuntopola 96 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj nek mi neko objasni, molim vas, koja je fora da jedna kaciga koja je dobila 5 zvezdica na SHARP-ovom testu kosta 100e a druge 400-500 i jace evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili neka koja je dobila 2 zvezdice kosta 460 evra Eto to je samo znak da ne treba verovati skroz bas svakom testu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna dopuna!!! Ajde pomagajte Ko koga tu zeza??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Novembar 9, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aj nek mi neko objasni, molim vas, koja je fora da jedna kaciga koja je dobila 5 zvezdica na SHARP-ovom testu kosta 100e a druge 400-500 i jace evra A kakve veze ima cena sa bezbednoscu kacige ? Kako je Volvo star 15 god. bezbedniji od novog Ferarija, a visestruko je skuplji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre mi pricamo o novim kacigama a ne o polovnim!!! I ne radi se samo o bezbednosti nego i o udobnosti,ventilaciji,buci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi nema objasnjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Novembar 10, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre mi pricamo o novim kacigama a ne o polovnim!!! I ne radi se samo o bezbednosti nego i o udobnosti,ventilaciji,buci... Pa upravo se o tome i radi, zbog bolje ventilacije, udobnosti, buke, zavrsne obrade su neke kacige skuplje, sto ne znaci nuzno i da su bezbednije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Nemo' da mi kudis kacigu!!! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...