mrxfon 1495 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mozete da ne volite put Avala - Ralja, asfalt je u pristojnom stanju, a sto se tice brzine i preticanja, to sami morate proceniti kad stisnuti gas, kad obici... Ima preglednih krivina za obilazenje, ali ima i onih zatvorenih, ali tu ne vozis 150kmh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 8, 2010 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se ali mislim da lepota tog puta i nije toliko u (ne)kvalitetu asfalta i krivinama koliko je u tome da se tim putem prolazi kroz stvarno prelepe predele. U nekih 40 kilometara do Mladenovca stvarno ima svega, i planine, i šume, i polja... Meni je tamo jako lepo, motorom ili kolima. A posebno što ima i dobrijeh kafana usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Novembar 8, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Moja omiljena ruta, bas zbog mnogo krivina i predela koji su ko nacrtani (Avala, suma, livade). Prodjem tuda sigurno 15-20 puta u toku sezone, znam napamet svaku krivinu i stvarno je uzivanje voziti. Medjutim, uvek mi se desi neko izletanje, makaze tako da sam uvek spreman da reagujem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ko voli malo krivina u blizoj okolini Bgd nema bolje od poteza Avala-Zuce. Sa obzirom da ima dosta nepreglednih krivina susret sa srebrnom kamikaza Ibicom moze da bude neprijatan. Tu treba samo srece da se to ne desi bas kada vi prolazite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Novembar 9, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Cim si seo na motor, jednom nogom si u grobu ! Iliti, blaze receno, od momenta sedanja na motor, automatski prihvatas i sav rizik koji podrazumeva voznja istog. Naravno, svesna osoba ce uciniti sve sa svoje strane da taj rizik minimizira. Kome smetaju krivine, sive kamikaze, autobusi, sleperi... bolje da proda motor (ovih elemenata ima i na autoputu) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shmaiser 25 Napisano Novembar 9, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: trenutno kombi :) Prijavi odgovor kao problematičan Cim si seo na motor, jednom nogom si u grobu ! Iliti, blaze receno, od momenta sedanja na motor, automatski prihvatas i sav rizik koji podrazumeva voznja istog. Naravno, svesna osoba ce uciniti sve sa svoje strane da taj rizik minimizira. Kome smetaju krivine, sive kamikaze, autobusi, sleperi... bolje da proda motor (ovih elemenata ima i na autoputu) ti verovatno nisi razumeo temu ili si mozda i ti kamikaza??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxy thundercat 8 Napisano Novembar 9, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Beograd-Paviljoni Motocikl: suvozacica na thundercat-u Prijavi odgovor kao problematičan Cim si seo na motor, jednom nogom si u grobu ! Iliti, blaze receno, od momenta sedanja na motor, automatski prihvatas i sav rizik koji podrazumeva voznja istog. Naravno, svesna osoba ce uciniti sve sa svoje strane da taj rizik minimizira. Kome smetaju krivine, sive kamikaze, autobusi, sleperi... bolje da proda motor (ovih elemenata ima i na autoputu) pitala bih te da se tebi to desilo da li bi ti onda smetale kamikaze...??? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Novembar 9, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sale, sa ovim sto vozim, tesko da mogu biti kamikaza. A ni sa necim jacim. Joxy, vrlo cesto vozim bas Avalskim i svaki ali zaista svaki put bude neka situacija, blaza ili cupavija. To nije razlog da vise ne sedam na motor. Cak sasvim suprotno, doprinose mom vozackom iskustvu. Silno bih voleo da ne nakupljam to iskustvo na takav nacin ali s obzirom gde zivimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Novembar 9, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pojasnim, nisam ovo napisao kao kritiku tebi, Sale, vec kao komentar na ostale postove gde se Avalski put karakterise kao izuzetno opasan. Svaki put u Srbistanu je takav Ti si odlicno odreagovao, tvoj prijatelj na zalost nije imao priliku. Bitno da je zdrav i citav ! A onakvih kamikaza ce vazda biti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shmaiser 25 Napisano Novembar 9, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: trenutno kombi :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pojasnim, nisam ovo napisao kao kritiku tebi, Sale, vec kao komentar na ostale postove gde se Avalski put karakterise kao izuzetno opasan. Svaki put u Srbistanu je takav Ti si odlicno odreagovao, tvoj prijatelj na zalost nije imao priliku. Bitno da je zdrav i citav ! A onakvih kamikaza ce vazda biti... ok, nismo se razumeli. nema ljutnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Novembar 9, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ja volim avalski put 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 9, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ispravka, nisi jedini. A kakve puteve volite? Onako, zanima me... Ne radi se o tome da je loš put za vožnju, već je non stop gužva kad je lepo vreme i samim tim me to guši, traktori, kamioni, busevi, seku krivine, all in one............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 10, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan posto bi sad hteo da se provozam malo van bg,da uvatim zadnje lepe dane,krenuo bi do mladenovca posto kazete da je put dobar,znaci samo produzim avalskim putem koliko sam skapirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 10, 2010 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Ali mnogo lepše ti je preko dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 10, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Ali mnogo lepše ti je preko dana. nisam mislio bas sad sutra,prekosutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Novembar 10, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kod Ere skrenes desno i odatle povedi racuna, bas je guzva i ima dosta policije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bandit nikola 4 Napisano Decembar 24, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki bandit600 Prijavi odgovor kao problematičan moja glava je bila u pitanju,sekunde cine cuda,a tek nepromisljenost vozaca,cuvjte se ljudi,kad mislite da je lepo vreme i da vasa sigurna voznja ,nece vas dovesti u iskusenje,cuvajte se nepoznatog,krivina i onoga sto nemozete da procenite,ja sam imao srece u nesreci i hvala bogu,ali da je bilo drugacije nista nebi ,bilo bitnoooo!!!!!!!veliki poz,i veliki oprez! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke detalje, da malo izanaliziramo situaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bandit nikola 4 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki bandit600 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj na prvoj stranici,bilo je cupavo ali hvala bogu dobro je proslo:))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan E bas sam indijanac! U opste mi nije jasno kako nisam procitao temu od pocetka, a tako ozbiljna situacija bila... U svakom slucaju, drago mi je da je dobro proslo! Inace, da se malo nadovezem, u nedelju sam se vracao s Tresnje i, mozda 5 km od ukljucenja na glavni put, pred mene izlece Sraplaninac velicine teleta! I ako nisam jurcao, vozio sam maximalno 60km/h, tako se namestilo da, bukvalno ide na mene. Poceo sam da kocim, ali nije bilo vremena. Morali smo da se suradimo. Sreca, shvatio je da cu da ga udarim i stao je, bukvalno, na 5cm od mene, lanuo jednom i ja prodjoh... Ziv sam se usro. Pazite se ljudi. P.S. Izvini sto nisam procitao od pocetka sve i sto postavih neumesno pitanje, obicno pazim na te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Mart 28, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan E bas sam indijanac! U opste mi nije jasno kako nisam procitao temu od pocetka, a tako ozbiljna situacija bila... U svakom slucaju, drago mi je da je dobro proslo! Inace, da se malo nadovezem, u nedelju sam se vracao s Tresnje i, mozda 5 km od ukljucenja na glavni put, pred mene izlece Sraplaninac velicine teleta! I ako nisam jurcao, vozio sam maximalno 60km/h, tako se namestilo da, bukvalno ide na mene. Poceo sam da kocim, ali nije bilo vremena. Morali smo da se suradimo. Sreca, shvatio je da cu da ga udarim i stao je, bukvalno, na 5cm od mene, lanuo jednom i ja prodjoh... Ziv sam se usro. Pazite se ljudi. P.S. Izvini sto nisam procitao od pocetka sve i sto postavih neumesno pitanje, obicno pazim na te stvari. Tako je i meni prosle godine izletela kerusina na Avalskom, samo sto ja nisam prosao pored, nego preko njega...On je odavno u raju, a ja sam se skrljao i prosao doooobro izguljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Mart 28, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Evo nesto gadno, cisto da se ima u glavi kad se vozi Avalskim, u okolini kojeg ocigledno ima pun ku..c dzumara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Mart 29, 2012 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Evo nesto gadno, cisto da se ima u glavi kad se vozi Avalskim, u okolini kojeg ocigledno ima pun ku..c dzumara... dobra fotka,ajde nam sad jos reci sta si od zastitne opreme imao na sebi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, covece! Koliko si brzo isao, sta si imao od opreme (panralone, definitivno, nisi imao)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...