Pemac 6 Napisano Februar 19, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svuda oko 90 100 e za polovnu deklu.Necu toliko da im dam iz principa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Februar 19, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan dodas jos koju stoju pa uzmes ceo agregat samo tesko ih je naci, retko se ova nasa sprava kvari jedino kad se nesrecnik zakuca negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano Februar 20, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ja znam za jednog koji je uspeo da obrne ležajeve radilice na CBu... kako, ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Februar 20, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to.Na ebay u oko 320 dolara ceo agregat.Dekle oko 25 30.Ali nije to do dok je sam ne vidis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko ti je izgrebana dekla ? Ako nije probušena sve je ok, možeš da je našminkaš da se ništa ne vidi. Uzmi onaj ALu git za felne i igraj se malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Varena je ali ne dobro.Posle 100 200 km izbija fleka od ulja koji treba da obrisem jer se nalepi prasina.Nista strasno.znaci nema pukotinu.Slini kroz los materijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Februar 21, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan onda reklamacija, ili odneses nekom da to uradi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Februar 22, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam da odnesem nekom drugom da se igra.mozda i uradim to.Bilo je ok prvih mesec dana onda je krenulo lagano da slini.Mislim da je preterao sa temperaturom, blago povukla dekla i onda kako je bila napeta na tom mestu stvorile se mikroskopske pukotine.Ako ne nadjem drugu polovnu deklu ne ostaje mi nista samo to, ali kao sto rekoh, nista nije hitno, samo smara sto moram da ga brisem posto volim da masina bude cakum pakum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Februar 28, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan danas montirao HEL pancirno kociono crevo koje sam zimus kupio na akciji, i mogu reci prvi utisci su pozitivni, oseti se razlika, poboljsanje u doziranju toplo preporucujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Mart 2, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Juce voznjica do Surcina i nazad. Moja gospodja prvi put sela na CB 500. S obzirom da ne voli ovu vrstu motora zadovoljna je. Eto pohvalio sam se a sad da pitam za pomoc. Ne radi mi kilometar sat. Sat je ispravan i sajla ali deo koji se nalazi u prednjem tocku nije original nego nabudzen od nekog kineza. Da li neko zna kako se to zove, koliko moze da kosta i ima li neki otpad gde bih to nabavio? Hvala za svaku informaciju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Mart 2, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan to se zove puz kilomtar sajle, probaj nazvati ove brojeve mozda ima nesto 063-512-519 moto delovi - Horgos 064/253-7085 Zolika - senta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano April 4, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan aloo sekto sta se radi, nema vas, svi se vozaju Ako neko zna informaciju gde ima da se pazari sajla od kvacila, moja je pri kraju, tj vec je pucala pa je budzeno, hocu to da menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano April 4, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti valja bužir, ima u NSu neki baja što pravi sajle, za neke sitne novce, samo odneseš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano April 4, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan fazon je u tome sto je vec budzeno, to jest skracivana je sajla, tako sam kupio, pa sad neznam koliko je originalna bila dugacka eventualno ako neko hoce da me zaduzi za pivo pa da izmeri duzinu sajle na svojoj CB-ejki Smorio sam se, u LOUIS-u ima skoro SVE za CB500 al bas jebenu sajlu za kvacilo nemaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano April 4, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem meni da izmerim sajlu, nego otkud znam dal je i moja originalna, nešto sumnjam... To se pravi po bužiru, odeš daš bužir, objasniš da treba da ti napreva malo dužu i to je to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano April 4, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mozda tvoja nije originalna, ali funkcionise normalno Moja je kratka do yaya, morao sam na rucki da skinem onu okruglu kontra maticu da bi mogao vise da uvrtim onaj saraf kroz koji prolazi sajla, i tako sam jedva ubacio sajlu, i sve to u punoj opremi na vrucini u centru grada sa onim kombinovanim svajcarskim army nozem upravo sam iskopao podatak na Wemoto: Outer Cable 91.5cm Inner Cable 102cm, pa ajde ti ipak izmeri , cisto da potvrdimo tacnost podatka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi u pravi trenutak... Danas na putu od Užica do Bg posle Čačka u putu da prebacim u nižu brzinu i puče sajla od kvačila... a do Bg još 130 km. Možete zamisliti kako sam menjao brzine...? Desnom nogom gurao napred polugicu na kućištu a levom menjao, sad to u vožnji nije problem ali u Ljigu crveno, lepo stao ali muka krenuti. Srećom dobro sam doputovao. Taman sam hteo da pitam koliko je dugačka sajla...Znači imam buržir ali fali mi deo sajle. Izmeriću buržir, ako je on 91,5 onda sajla je 102. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano April 7, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan izvini druže, ja 2 dana nisam bio kod kuće, nisam video temu, a probudio sam se upravo sa nekom virozom, temperatura me šiba haos... ako ti nije hitno, izmeriću kad budem mogao do garaže... izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Napravio na 102cm i radi... samo imam utisak da bi mogla biti centimetar ili dva kraća ali ništa ne garantujem jer izgleda da mi je korman malo niži pa je sajla predugačka. U svakom slučaju dobar osećaj kad je sve opet operativno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano April 8, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan a jel ti buzir od original sajle? Izmerio si buzir? koliko cm je? Kontam da bi ono podesavanje na rucki i dole kod kvacila trebalo da bude na sredini kad je dobra duzina sajle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano April 9, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan auu jebote ovo bas nije moja nedelja nedavno mi motor nesto zatrokirao na rezervi, pa reko ajd da skinem slavinu da je ocistim, i rezervoar da ocistim, i krenem ja to da uradim i primetim da mi slavina nesto malo vlazi, rastavim ja to, skinem rezervoar, isperem ga, ocistim slavinu, bogami bilo je djubreta kolko oces, i sastavim sve nazad i sad mi jos vise vlazi, i da stvar bude gora, mislim da mi je otisla i ona vakum membrana jer benzin curi kad skinem crevo a nebi smeo, e do qrca... Tako da ako neko zna gde moze da se nabavi set za reparaciju slavine nek javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 9, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Naruci iz Louisa ako ima preko ovog coveka. Meni je stigla za oko 2 nedelje 15e+ 300 din http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/3919-acy/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano April 9, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan gledao, i bas uz qrac nema za CB500 , a nema ni kvacilo sajla, bem ih ko da su se urotili protiv CB-a a za GPZ sve ima evo bas sad upravo cackam slavinu, ispostavlja se da je membrana ipak ok, drzi , kad zaverglam pusta gorivo, kontam da je verovatno bila zaglavljena u otvorenom polozaju posto je bas dosta prljavstine bilo u slavini Sad cu da je ostavim da prenoci pa da vidim da li ce ujutro biti vlazna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 9, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam i tu sajlu za gpz da imam Valjda gpz-a ima vise bem li ga Nadam se da ce ti uspeti mada meni kada propusti nema nikakve pomoci samo nova membrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 892 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Šta radi CB500.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...