FJCharlie 2322 Napisano Novembar 21, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo ga moje najnovije i poslednje budzenje CB-a za ovu godinu, retrovizori od Kawe Z-750 i skoro pa original Akrapovic top ZVUK! ZVUK! ZVUK! ZVUK! lepo chuchnulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Novembar 21, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan bice zvuk, samo da navatam drugara da snimi jbg ovaj moj telefon je totalna kesa za video snimke, bude uzasna slika a zvuk jos gori Inace je baas glasan, ali je lep zvuk, definitivno ce da popije db killer, onda ce to da bude taman kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 21, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan bice zvuk, samo da navatam drugara da snimi jbg ovaj moj telefon je totalna kesa za video snimke, bude uzasna slika a zvuk jos gori Inace je baas glasan, ali je lep zvuk, definitivno ce da popije db killer, onda ce to da bude taman kako treba nikako db killer, ovako je pravo ja ti kazhem da je glasan da ubija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Novembar 21, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan bice zvuk, samo da navatam drugara da snimi jbg ovaj moj telefon je totalna kesa za video snimke, bude uzasna slika a zvuk jos gori Inace je baas glasan, ali je lep zvuk, definitivno ce da popije db killer, onda ce to da bude taman kako treba nikako db killer, ovako je pravo ja ti kazhem da je glasan da ubija najzad se cuje kako to dolikuje masini od 500ccm ,do sad se cuo ko Black&Decker busilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Novembar 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i evo snimka moje masine sa Charlijevim auspuhom http://www.youtube.com/watch?v=wtc93iNND8w 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno zvuci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 30, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan zvuchi ubija, al bukvalno al na snimku se chuje mozhda 40-50% zvuka, auspuh je brutalan - blago recheno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Decembar 2, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sezona zvanicno zavrsena 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ala si ga upicanio... Kao u sobu da ces da ga stavis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Decembar 3, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče, Sve pohvale "prof.dr.pametnjakovic-u" i za zvuk,a i za izgled cb-ejke prosto spavao bih sa njom (nisam nastran)...samo bih je držao u krevetu,a ja bih spavao na podu. Pozdrav od Đoleta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Decembar 3, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Okaci jos sljalice i gotova jelka )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Decembar 4, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala, pa moram da pazim moju CBejku, ona pazi mene ja nju Pa i razmisljao sam da ove godine CBejka preuzme ulogu jelke, i jos je zelene boje, idelano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Decembar 4, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ako niste jos videli, pogledajte temu Motomania u podforumu Moto berza, na snizenju su HEL teflonska (pancirna) kociona creva, i za Hondu CB500 set kosta 32eur, ja sam vec narucio za moju CBejku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 5, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Da javis rezultate nagodinu obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan sezona zvanicno zavrsena E, ovo je pravo SOBIRANJE (značčiii... u sobi) motora. Lepo i korisno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 9, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ako niste jos videli, pogledajte temu Motomania u podforumu Moto berza, na snizenju su HEL teflonska (pancirna) kociona creva, i za Hondu CB500 set kosta 32eur, ja sam vec narucio za moju CBejku smorio sam se kad sam video danas, 86E za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Decembar 9, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ako niste jos videli, pogledajte temu Motomania u podforumu Moto berza, na snizenju su HEL teflonska (pancirna) kociona creva, i za Hondu CB500 set kosta 32eur, ja sam vec narucio za moju CBejku smorio sam se kad sam video danas, 86E za mene tako ti je to kad imas 2 diska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 9, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ako niste jos videli, pogledajte temu Motomania u podforumu Moto berza, na snizenju su HEL teflonska (pancirna) kociona creva, i za Hondu CB500 set kosta 32eur, ja sam vec narucio za moju CBejku smorio sam se kad sam video danas, 86E za mene tako ti je to kad imas 2 diska ma najverovatnije chu kod druga bobana (sajle) kontam da neche preko 50E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan sinoć prva prava voznjica od 20km posle kupovine... komplet odelo i voziiiiiiiiiii. karburatori očišćeni i naštelovani. brate moj ovaj motor ide ko zmaj . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Decembar 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jelka od 500 kubika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Decembar 27, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan sinoć prva prava voznjica od 20km posle kupovine... komplet odelo i voziiiiiiiiiii. karburatori očišćeni i naštelovani. brate moj ovaj motor ide ko zmaj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Decembar 31, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sekto, srecna vam nova 2014-ta i da nam CBejke dogodine porastu u CB 1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan iz tvojih usta u bozije usi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Januar 7, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ako neko slucajno zna, ili zna nekog ko zna gde ima, treba mi onaj aluminijumski drzac za suvozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7226 Napisano Januar 7, 2014 Drug član, 3013 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo dugo vremena, preselio sam se i nisam imao net. Dakle, čestitke na gumama, auspusima, novim pripadnicima sekte i sretan Božić svima koji slave. Biker, nemećavaj nikakav db killer, što glasniji to bolji Moja Kamila će ovih dana dobiti novi ležaj volana (možda čak i točkova - videću pošto su), filter vazduha, svećice nisam menjao već 20.000km i to ću (nikako NGK kod nas), ide pregled ventila i lanca i pregled lamela i opruga, pretres karbova (ako kupim manometre - ako ne može i na leto) pa zamena ulja i filtera i tad će već biti PROLEĆE. Ništa nije hitno ali moram - dosadno mi zimi pa volim da prčkam oko Kamile. Kačiću slike - nema da se izvučete - sve ima da čitate PS. Kolega koji je pitao za semeringe, ja moje menjao letos, nije to neka nauka, samo povedi računa kad rasklapaš, a u manualu ti je lepo pokazan redosled gde šta kod sklapanja. Problem je ako su vođiće istrošene (teflon na njima) onda nekad neće da se rastavi onako na cim, onda mora malo da se pomuči... I nove vođice ja kod nas nisam našao, verovatno imaju negde da se naruče, ja sam dobio polovne u super stanju od drugara. Tako da ispadne da su semerinzi najmanji problem... Ako negde zapneš - javi, ne piše odakle si, ako si u blizini, rado ću pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...