bojanzKS 1 Napisano Maj 9, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan naleteo sam danas na suzuki gsx-r 1100 96god. i zapalio sam se da ga kupim motor je u extra stanju pre par dana uvezen iz svice. samo me interesuje vase misljenje o tom motoru :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan za nijansu je nezniji od prethodnika tj Uljare 1100 koja je dokazano nepoderiva ali ako nije imao veze sa Srbijom tj balkanom postoji velika verovatnoca da je OK !!! KOLIKO JE PRESAO ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan 39.000 meni je bas zapao za oko zayto sto je iz svice. masina je extra ocuvana vozio sam ga danas i odusevio se kako radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Veliko je tezina i skupo registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Veliko je tezina i skupo registracija. Mislim da vodenjak pada do 1100ccm ili ti u onu jeftiniju grupaciju od oko 220E :wink: Svejedno sjajna maccina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 10, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan naleteo sam danas na suzuki gsx-r 1100 96god. i zapalio sam se da ga kupim motor je u extra stanju pre par dana uvezen iz svice. samo me interesuje vase misljenje o tom motoru :misli: Ako je iz Svice velike su sanse da bude dobar , video sam nekoliko u zadnjih dva tri meseca i svi suy bili prefektni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan naleteo sam danas na suzuki gsx-r 1100 96god. i zapalio sam se da ga kupim motor je u extra stanju pre par dana uvezen iz svice. samo me interesuje vase misljenje o tom motoru :misli: Ako je iz Svice velike su sanse da bude dobar ' date=' video sam nekoliko u zadnjih dva tri meseca i svi suy bili prefektni.[/quote'] Posle skupa u Smederevu rekao sam ako kupujem motor to ce biti samo stranac sto kaze Stronser da nije imao veze sa balkanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 10, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Dobar model, legenda za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Em SUZUKI, em 1100, em R, mislim, STA RECI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...