đunta 4180 Napisano Decembar 25, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mi bliži, malko duže spavali, obrijali za Tevu, namirisali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, al` neki Dedamrazevi brzo spavaju ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi nema spavanja...jedva sam zaspao sinoc, A ustao u 6 jutros IDEMOOOOOOOOOOO!!!! Svi kod Zike seljaka u 8:45!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za Irvasa ..metalnog..vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 25, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Hoho hoooo Deda Mrazevi Dobro vam jutro i srećan Božić svima koji ga danas slave. Mi koji ćemo ga proslaviti za koji dan danas smo na zadatku u ime svih vas koji zbog Praznika i zbog bilo kojeg drugog razloga, niste bili u mogućnosti da budete sa nama. Danas smo na zadatku u ime svih naših prijatelja motociklista, znanih i neznanih, koji danas nisu sa nama jer oni sada voze nebeskim putevima upokojeni u Hristu i ljubavi. Danas smo na zadatku humanosti, solidarnosti, prijateljstva, čovečnosti, ljubavi...kao što smo uostalom svaki Božji dan na tom zadatku. Razlika je u tome što danas, na ovaj veliki dan sve to...humanost, solidarnost, prijateljstvo, čovečnost, ljubav...posvećujemo deci Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici. Darujući njih sa svim tim darujemo svu decu ovog sveta. Hvala svima i čestitam svima na zaista veličanstvenom odzivu za ovu akciju. Ponosan sam što sam deo vas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Decembar 25, 2010 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odoh da operem i natankam skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 25, 2010 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan БАЈКЕРИ ДЕДА МРАЗЕВИ, СРЕЋНО!!!!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Hoho hoooo Deda Mrazevi Dobro vam jutro i srećan Božić svima koji ga danas slave. Mi koji ćemo ga proslaviti za koji dan danas smo na zadatku u ime svih vas koji zbog Praznika i zbog bilo kojeg drugog razloga, niste bili u mogućnosti da budete sa nama. Danas smo na zadatku u ime svih naših prijatelja motociklista, znanih i neznanih, koji danas nisu sa nama jer oni sada voze nebeskim putevima upokojeni u Hristu i ljubavi. Danas smo na zadatku humanosti, solidarnosti, prijateljstva, čovečnosti, ljubavi...kao što smo uostalom svaki Božji dan na tom zadatku. Razlika je u tome što danas, na ovaj veliki dan sve to...humanost, solidarnost, prijateljstvo, čovečnost, ljubav...posvećujemo deci Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici. Darujući njih sa svim tim darujemo svu decu ovog sveta. Hvala svima i čestitam svima na zaista veličanstvenom odzivu za ovu akciju. Ponosan sam što sam deo vas. AMIN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 25, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Hoho hoooo Deda Mrazevi Ova tema je ispunila svoju misiju. Moto Deda Mrazevi su trenutno u akciji. Više o tome pogledajte u ovoj temi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57396-utisci-sa-moto-deda-mraz-akcije-2010/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1922 Napisano Februar 28, 2011 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kacim kompletan finansijski izvestaj o akciji, uz obavezu da u narednim danima dostavimo racun o kupovini potrebnih pelena domu u Kulini. Izvestaj o Moto Deda Mraz akciji 2010.pdf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...