Pablo 1920 Napisano Decembar 24, 2010 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Sutra cemo imati ukljucenje direktno u vrlo gledanu emisiju na RTS1 'Zikina Sarenica'. Pozvali su nas da dodjemo na parking ispred njihovog studija u Kosutnjaku, naravno motorima i obuceni u Deda Mraz odela. Tada ce oni da nas snime i direktno gledaocima prenesu sliku Moto Deda Mrazova koji se spremaju za odlazak u Sremcicu, pa je VRLO BITNO da nas bude sto vise tamo. Dakle, pozivam vas da dodjete direktno na parking RTS Studija u Kosutnjaku sutra u 8:45. Tamo cemo biti do 9 - 9:15 najkasnije i u koloni zajedno otici do Gradske Skupstine. Bitno je da nas bude sto vise. Za ljude iz NBG blokova, krecemo u 8:25 ispred Vira. Ostalo je jos manje od 24h do akcije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 24, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan JEdno pitanje: Jel se odela oblace direkt od kuce ili tek ispred skupstine tj. Kosutnjaka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan JEdno pitanje: Jel se odela oblace direkt od kuce ili tek ispred skupstine tj. Kosutnjaka? Moja topla preporuka je da se obuku odmah kod kuće, iz samo jednog razloga: Odela su sklona cepanju ukoliko se jako razvlače. Oblačenje na moto opremu će svakako izazvati velike poteškoće onome ko ih oblači Da bi se rešili tog problema, prvo na moto pantalone i jaknu navučete crveno odelo, pa ga tek onda, sa tako navučenim Deda Mraz odelom obučete na sebe. A i biće interesantno ljudima kada vas vide dok dolazite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je jos manje od 24h do akcije! Kako kome. Ja krećem za par sati! HO HO HO !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Decembar 24, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Super, vidimo se na Kosutnjaku! Meni danas klinci iz zeninog odelenja (Uciteljica ne Ucenica ) II/7, Osnovna Skola Ujedinjene Nacije dadose vrecu poklona za decu iz Sremcice i pismo sa zahtevom za uzajamnu komunikaciju. Mogu li to da ponesem sutra pred Skupstinu? Suv i suncan pozdrav 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Decembar 24, 2010 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mozes, naravno. Videces kombi tamo, pa je najbolje da das Deda Mrazu koji ce biti kod kombija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Decembar 24, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek mi je bio trip da se pojavim kod Zike! Vidimo se ispred studija ujutru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 24, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan E,ukoliko dodjem kolima,jel mogu tu da se uglavim negde pored motora,da se ne smaram po garazama i okolnim ulicama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Decembar 24, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan E,ukoliko dodjem kolima,jel mogu tu da se uglavim negde pored motora,da se ne smaram po garazama i okolnim ulicama? Ja sam prošle godine došao kolima, stao na ćošak, a kasnije poslednji u koloni, polako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkic 3 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: beograd-milosevac Motocikl: kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko iz pravca Ripnja ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim do Vira-a, ali bi bilo dobro da se objavi ruta kretanja Vir - Kosutnjak, kako bi se DM prikljucivali koloni i u sto vecem broju stigli do Kosutnjaka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Decembar 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem: VIR (blok 45), Jurija Gagarina pravo pored Buvljaka, izlaz desno na Gazelu, desno za Sajam, izlaz desno na nadvožnjak za B. Brdo, Požeška pa levo na semaforu za Cerak i tu preko puta Vodotornja je RTS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jel nije kasno da svratim danas posle posla do Labosa da se upišem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Decembar 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kasno za paketiće za Sremčaju ali za 15-tak dana ide Kulina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 24, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravili su nas svi iz GSP-a, pozeleli nam da akcija bude uspesna kao i svaki put do sada, i zamolili da pozdravimo decu u njihovo ime. Salju nam i jedan dedamrazovski globus-autobus da preveze clanove KUD-a "Dimitrije Tucovic" i novinare, a i nekoga od nas ko eventualno nema mogucnost da dodje motorom, a zeleo bi da licno deci uruci paketic. Dedamrazovski autobus ce biti parkiran ispred Skupstine u 10:50h. Vidimo se Dedamrazovi !! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari deda mrazovi, Zao mi je sto moram da odustanem od putovanja i druzenja sa vama ali vremenska prognoza je nepovoljna za moj povratak nazad posto imam letnje gume. Zelim vam lepo vreme i dobro druzenje. Odelo sam uspeo da navucem tako da mislim da ce svima pasovati bez problema samo prvo odelo na odelo pa u odelo xexexe. Pozdravite decu iz Sremcice od mene i moje porodice. Rade Kojic / drugsef 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Decembar 24, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Šta kaže vremenska prognoza? Ja naišao i na 4 stepena i susnežica, i 10 stepeni i moguća kiša... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos odelceta u Vir-u, za drugara koji nije na forumu, sutra bi ga preuzeo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Decembar 24, 2010 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza za sutra... prosek 9`C...kisa pocinje oko podne i pada neprekidno(sto ne znaci da ce i ranije poceti) POsle 16h nagli pad temeperature(oko 2`C) i pojava susnezice... Nije lose! Moglo je i gore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti dobro je..mozda, to jes mora da nas omasi kisa.. a posle nek sekire padaju..kao sto i hoce.. Sub 25.12.10. 07 h promenljivo oblačno 6 °C 4 m/s južni 96 % Sub 25.12.10. 13 h promenljivo oblačno 10 °C 3 m/s zapadni 82 % Sub 25.12.10. 19 h oblačno sa kišom 4 °C 5 m/s zapadni 87 % kiša 1.1 kg/m2 Ned 26.12.10. 01 h oblačno sa snegom 1 °C 7 m/s zapadni 89 % sneg 1.5 kg/m2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 24, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna su mi dva mesta na motoru, za mene i drugara, naravno kao suvozaca. Skuterce mi je u servisu, danas je bio gotov, ali je iskrsao neki problem i ostao je kod majstora. Da li ima nekog ko je voljan i ima mesta da nas smesti kod sebe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 24, 2010 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Tako ste bili brzi da dok sam ja stigao oko 21h bilo sve završeno a akcijaši otišli kućama Izvinite što nisam mogao da dođem, baš mi je žao što nisam pravio gužvu Хвала теби пуно што си нас позвао да дођемо на паковање....било нам је дивно што смо дали још један мали допринос....а Боже здравља биће прилике да се упознамо..... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Decembar 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ćemo se upoznati a ako bog da i sledeće godine vozati zajedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17211 Napisano Decembar 24, 2010 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, prognoza prosto nije bitna. Uostalom, svi znamo da je u subotu ujutro biti u koloni moto Deda-mrazova najbolja zabava u gradu... U tom smislu, vidimo se ispred SKupstine... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 24, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan eto vam i jagera na 50ak km od BG na OMW pumpi,sakrio se da izdimi koji cigar! kaze da ga ubi kisa! tako da nema izgovora za sve koji su mnogo blizi od suboptice!! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...