djomla 53 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Rastegljiva su, bar tri broja, tako da, nema brige. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Savet za oblačenje odela navučete odelo prvo na jaknu i pantalone, pa ih tek onda oblačite na sebe. radi 100% 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan HA HA HA HO HO HO Kakve konstatacije. Nasi Nemanjici su bili vitezovi a ja poticem od njih. Probacu ovu foru za oblacenje samo se plasim da ce ipak da popusti kinez ispod Nemanjica. Svidja mi se domisljatost nasih bajkera HVALA ZA SAVET! probacu i nadam se uspehu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, HA HA HA HO HO HO Kakve konstatacije. Nasi Nemanjici su bili vitezovi a ja poticem od njih. Probacu ovu foru za oblacenje samo se plasim da ce ipak da popusti kinez ispod Nemanjica. Svidja mi se domisljatost nasih bajkera HVALA ZA SAVET! probacu i nadam se uspehu. i oblaci se tek kad stignes na mesto okupljanja, ko krene na put u odelu, slabo ce sta doneti do mesta okupljanja, atestirana su na pesacke brzine, tu-i-tamo uspevaju do Sremcice i nazad da se odrze pri sporom ritmu ali kako smo navikli da kvalitet iz godine u godinu pada svemu, ko zna...ne treba rizikovati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i konačan spisak onih koji su dali novac i preuzeli odela na žurci 1.-Brm Brm 2.-Severian 3.-Tomerc 4.-Charuga x2 5.-Michel 6.-djomla 7.-Nikolajević Vladimir 8.-Kiro 9.-RS 10.-Dragan66 11.-Bilja i Six (nisu dali na žurci) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da će nekoliko odela biti doneto i na start, tako da se Bilja i ja odmah preporučujemo za dva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Druze sefe, ima i nas koji smo malo nizi od tebe tacnije 185cm, ali nemamo samo 92kg pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Druze sefe, ima i nas koji smo malo nizi od tebe tacnije 185cm, ali nemamo samo 92kg pozdrav Oces da kazes da si stao u odelo HO HO HO. I ja sam al GOOO!!!! HA HA HA Sa ovim odelom samo zenu mogu da iznenadim da glumim veceras sexi deku HA HA HA Kako bude , ako se razvuce razvuce ako ne ima da dodjemo kao dronjavi dedamrazovi ! Jedva cekam da se pogledamo u oci ima da se *icepamo* od smeha, dobar nacin da napustimo staru i jurnemo u novu godinu. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan idem i Ja. 1. Tomer 2. KochaMatori 3. Scuba 4. Pera 5. Kiro 6. Arakis + Goca 7. Đunta 8. Maybemira 9. Lancia88 10. thelord 11. Vuja 12. Loshmi Capo 13. dr.Bane 14. Peki 15. srdjan73 16. Zoltan 17. RS 18. Sasha P 19. Hitman + Hitmanka 20. Boki.64 21. Vlajko 22. Popsy 23. nntom 24. ivan1979 25. Six i Bilja 26. Pittatore 27. jager 28. Charuga 29. BusMan^ 30 Џокс и Виолета 31. djomla 32. Brmbrm 33. MilosSani 34. mrle 35. Horny 36. Dzambo 37. Lazic 38. Zextreme & Dee 39. Sky 40. Mojsa 41. sale-kum 42. x ray 43. Nadalina- ovaj, ko me vozi? 44. Valentino Rossi... ovaj... Pablo 45. Cica suvozacica Valentina Rosija i Natasa 46. Caponord 47. S@le 48. M a R k o 49. Vlada GS 50. toske 51. brm-brm 52. Severian 53. IvanS. 54. Marko011 55. Ljadza 56. radoica + suvozacica 57. KIKA-Viktorija 58. vladacbrpc25 59. Vlada#4 60. Sinclair 61. Svemirko 62. Almighty + Snez@ 63. Dzolaja 64. Kanjo 65. castor 66. drugsef 67. Nix 68.Dragan66(stigo motor...) 69. nikola86 70. Djole 71. shejtan 72. Zeus 73. Brkić 74. FJCharlie + Devojchica 75. NOTORIOUS 76. Hacky i Marina 77. Vule 78. Zvonmi 79. Vladimir J 80. ZikaBMW 81.Dule 89 82. Ding Dong 83. Miskomi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Decembar 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas nam je bio i Doktor Mabuze sa prelepom suprugom Adrijanom, dali donaciju i preuzeli odelo. Najzli sa Nadalinom je ipak bio najubedljiviji sa "HP" donacijom od 30000 dinara! Bravo druže! Evo spiska ljudi koji su do sad u Laboratoriji dali novac (1000 din) i preuzeli odela: 1. Losmicapo 2. Arakis 3. kocha_matori 4. Scuba 5. SashaP 6. Caponord 7. MazaK 8. Svemirko 9. Branislav Brkić 10. Nemanja Dervišević 11. Kum Sale 12. Vlajko 13. Boki64 14. Popsy 15. Zvonmi 16. ZikaBMW 17. VladimirJ 18. Vuja 19. Vule 20. Kanjo 21. Rade Kojić 22. Notorius 23. Hacky - 2 000 din 24. Duhh 25. Najzli "HP" - 30 000 din 26. Adrijana Raško-Spasić Svima puno hvala na donacijama, sutra - prekosutra uzimamo novu turu odela pa dobrodošli u Labos! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Decembar 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da pridružimo ovom "Laboratorijskom" spisku spisak ljudi koji su dali donaciju i preuzeli odela na našoj BJB žurci: 1.-Brm Brm 2.-Severian 3.-Tomerc 4.-Charuga x2 5.-Michel 6.-djomla 7.-Nikolajević Vladimir 8.-Kiro 9.-RS 10.-Dragan66 11.-Bilja i Six (nisu dali na žurci) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 9, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ej ljudi ja imam veeeliki problem. Ne mogu reci da sam neki oversize ali ova odela su za pajace. I to one koji ne nose opremu za motor. Sa mojih 190cm visine i 92kg tezine nema sanse da udjem ni sa obicnim odelom a kamo li sa onim sto trebam da obucem ispod da mi ova voznja ne bi bila poslednja. Jel imate vi neko resenje za ljude koji su preko 170cm ili nemate? Nemojte da mi krupni budemo kaznjeni sto nam je majka priroda podarila velicinu. Bas sam se radovao ovom dogadjaju a mislio sam i moje petoro dece i dvoje unucadi da iznenadim takodje. Pomagajte ljudi , vi koji nosite duh novogodisnje radosti u sebi. Moras da znas prijatelju da ta odela ne dolaze iz Skandinavskih zemalja, odakle dolazi Deda Mraz i gde su ljudi tvoje velicine, nego iz Kine gde ako sastavimo dva Kineza mozda ce biti nesto kao ti . Jes vala, ima nas ko Kineza a svi kršni ko Nemanjići :BJBDedaMraz: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Decembar 10, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Savet za oblačenje odela navučete odelo prvo na jaknu i pantalone, pa ih tek onda oblačite na sebe. radi 100% I ja potvrdjujem ovo! Testirano na 180cm i 97 kg. Jedino treba poslusati Lanciu88 u vezi dolaska. S obzirom da je ono prakticno neka vrsta papira, mislim da nece izdrzati duzu voznju... Iz ovog proizilazi da bi mogli da imamo striptiz na platou... Sala naravno. Mozemo da pomognemo u organizaciji presvlacenja ako Drugsef dolazi u subotu ujutru u BG. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan I ja potvrdjujem ovo! Testirano na 180cm i 97 kg. Jedino treba poslusati Lanciu88 u vezi dolaska. S obzirom da je ono prakticno neka vrsta papira, mislim da nece izdrzati duzu voznju... Iz ovog proizilazi da bi mogli da imamo striptiz na platou... Sala naravno. Mozemo da pomognemo u organizaciji presvlacenja ako Drugsef dolazi u subotu ujutru u BG. Drug sef ako dolazi onda ce to biti u petak i idem kod Milosa Kanjo onda imam da obidjem par adresa na NBG i Zemunu da se vidim sa prijateljima i rodbinom koji nisu bajkeri a pozeleli su da pomognu donacijama. A u subotu nema striptiza moze neko da protumaci pogresno a ** od motku u glavu pancir ne pomaze** a ni kozne gace. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Decembar 10, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio sam donaciju u posti,odelo mi ne treba,imam od prosle godine. Vidimo se 25-og. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Decembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pero! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 10, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se obavezujem da za našeg drugŠef -a obezbedim rezervno odelo (ako treba i dva) koje će ga čekati na Trgu ako njegovo ne izdrži predhodnu paradu. Šteta je da ta pozitivna energija njega a bogme i njegovih koleginica splasne zbog tako prozaične stvari kao što je kinesko odelce. Ako treba, poslaću ti kurirskom poštom rezervno da imaš kod sebe. Prema tome druže, ujutro kad kreneš do firme pa za bg startuj kao pravi Moto-Deda Mraz da se sve crveni od radosti. Osećaj je neverovatan kad vidiš kako se drugi vozači, prolaznici a najviše deca okreću za tobom i mašu ti. Da ne govorim o njihovim osmesima od uva do uva. Priceless 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se obavezujem da za našeg drugŠef -a obezbedim rezervno odelo (ako treba i dva) koje će ga čekati na Trgu ako njegovo ne izdrži predhodnu paradu. Šteta je da ta pozitivna energija njega a bogme i njegovih koleginica splasne zbog tako prozaične stvari kao što je kinesko odelce. Ako treba, poslaću ti kurirskom poštom rezervno da imaš kod sebe. Prema tome druže, ujutro kad kreneš do firme pa za bg startuj kao pravi Moto-Deda Mraz da se sve crveni od radosti. Osećaj je neverovatan kad vidiš kako se drugi vozači, prolaznici a najviše deca okreću za tobom i mašu ti. Da ne govorim o njihovim osmesima od uva do uva. Priceless Procitao si me iz cuga iako imam 50 godina ja se radujem jos uvek svakoj voznji a ovoj posebno. Na Novom Beogradu mi zive cerka , zet i unuka pa mozes misliti kakvo ce to iznenadjenje za nju biti kad joj dodje licni DEDA pa jos mraz. Onda ako bude podnosljivo za voznju bez nekih padavina ja krecem Obici cu koleginice iz Kulturnog Centra u Jagodini da vidim sta su skupile za poneti i u odelu kao pravi deda mraz pichim za BG. Ima da se crveni preko Lapova , Velike Plane , Smederevske Palanke, Mladenovca , Ralje pa sve do Beograda. Ako bude stradalo odelo drzim te za rec. HO HO HO tako se radujem vidjenju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan U razgovoru sa laborantima dosli smo do zakljucka da bi se ekipa okupila kod njih u labosu i da bi djuture odatle posli prema Gradskoj skupstini,evo da pocnemo da pravimo dodatni spisak ya okupljanje u Labosu pred polazak 25.dec.2010. Okupljanje pocinje u 8 i 30h. 1. Loshmi Capo 2. Scuba 3. Arakis 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 10, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Evo mogu da se oglasim ovim povodom i sa jednom lepom vešću. Naime, pošto radim u dnevnim novinama u mogućnosti sam da promovisem akciju motociklista! Uz informaciju o akciji pustićemo i žiro-računom da bi svi koji mogu dali svoj doprinos. Tekst bi trebao da bude objavljen u ponedeljak u dnevnim novinama "Pravda", a šalje se u štampu u nedelju popodne, pa bih molio organizatore da mi do tada odobre moju ideju i eventualno predlože tekst koji bi objavili. Ukoliko prepustite meni da sastavim to obaveštenje/apel, napominjem da cu slike kao ilustracije iskoristiti odavde, kao i sve informacije koje ste već postavili. Nadam se da će ovakva inicijativa kroz medije dodatno pomoći našim naporima da pomognemo najmlađima... Ujedno se prijavljujem, za sad samo ovako, za samu akciju, uplaticu ovih dana i svoj skromni doprinos, ali moja vožnja zavisi od toga koliko je veliki kvar kad ti se ispod guzice zapale sve žice PS. potpuni sam maler poslednjih mesec dana od kad sam uzeo motor! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Decembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma dođi u Labos ima da ti sastavimo žice za čas Kontaktiraće te Koča pa se dogovorite oko svega. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 10, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hehe... ma bi ja rado dosao da mogu... i da se upozna sa ekipom... al ajde, ako ne uspem da organizujem nista veceras, sutra ujutro pegasa na kombi (ako i njega bude) pa do vas... bese Visnjicka 14? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Decembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 84. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Decembar 10, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Loshmi Capo 2. Scuba 3. Arakis 4.Dule 89 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel primate neregistrovane Deka Mrazeve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...