DzOkS 1172 Napisano Decembar 1, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Иако нећу лично бити са вама, пратићу вас преко малих екрана можда дође специјални изасланик у виду моје Виолете Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Иако нећу лично бити са вама, пратићу вас преко малих екрана можда дође специјални изасланик у виду моје Виолете Pa promeni smenu sa nekim kolegom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Decembar 2, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ajde pošto dolaze ljudi sa raznih strana i koriste navigacije za snalaženje po bg-u, ukucate grad Beograd,pa Hotel Jugoslavija i kad stignete već će te se snaći,splav je na 300m od hotela,možda i manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Иако нећу лично бити са вама, пратићу вас преко малих екрана можда дође специјални изасланик у виду моје Виолете Pa promeni smenu sa nekim kolegom I ja bih volela da moze...ali nece niko da pristane da ga menja od jutros do sutra ujutru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=PGdSpAJR7MA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Svima koji smognu vremena i prisustvuju žurci, želim prijatno veče, lepo druženje i veselo raspoloženje : : ljubav: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, eto, pored nasih Mokla i Tome, imacemo jos gostiju sa stilom, Uprava saobracajne policije ce da dodje na godisnju dodelu zahvalnica koja se odvija pred zurku u istom maniru u kome je i ispratila nase aktivnosti i potrudila se do sada da pomogne - na motorima. Ideja da se na takav nacin zaokruzi dosadasnja saradnja je sama po sebi sjajna, ali ako imamo u vidu da smo vec zakoracili u decembar, odan tek ta ideja dobija na tezini. Svaka cast, ja drugo nisam imao sta da kazem... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 2, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ipak su i oni bajkeri i odlično znaju sve naše muke i probleme na drumu. Svaka im čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak su i oni bajkeri i odlično znaju sve naše muke i probleme na drumu. Svaka im čast Jedino ces ti kukavce da dodjes sas auto :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 2, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Taxijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taxijem Oces da dodjem po tebe sa AFRIKOM :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 2, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ovako iskrivljen ne mogu na motor Čekam Gocu da dođe sa posla i palimo na zborno mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 2, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Nego,jel admini imaju neki separe da odmore guz`ce..imam problema sa kolenima,pa da prilegnem malo usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Decembar 2, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nego,jel admini imaju neki separe da odmore guz`ce..imam problema sa kolenima,pa da prilegnem malo usput Xaxaxaxaxaxaxaxa, Nemaju, kada popijes i sank ce ti biti udoban. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 2, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Sad ste vi na žurci...... Kako bi voleo da sam i ja mogao da dođem....... Lepo se provedite, za sve nas koji smo ostali kod kuće ili na poslu, a u mislima smo celo veče sa vama..... :deej: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Decembar 2, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad ste vi na žurci...... Kako bi voleo da sam i ja mogao da dođem....... Lepo se provedite, za sve nas koji smo ostali kod kuće ili na poslu, a u mislima smo celo veče sa vama..... :deej: Šta da kažem...Biće valjda koja fotka i neki video da se cedi mast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam "izveštajima" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigao kuci sa zurke. Turbomateja mora ujutru u skolu pa smo napustili kad je bilo najlepse. Ali zato je turbotalija ostala da brani cast i ugled Prostor odlican, organizacija odlicna, ekipa odlicna, DJ Vlajko nadmasio sam sebe. Ovo bi trebali da napravimo kao tradiciju makar mesecno jedared. Drago mi je da sam video drage ljude koje dugo nisam video zbog samoizolacije u nedodji planine Cemernik. Svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo slike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 2, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ...i ispod slika pišite ko je ko pošto se ne znamo svi iz viđenja, jelte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 3, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dosao kuci,Mladenovcani i ja pozurili,jelte,dok dodjemo lagano..sreo dosta ljudi,nove upoznao,nisam dobio nagradu Slike imaju cini mi se Lancia,Zeljkamp,Lalajko..pa ce valjda oni okaciti ovo... MOgli bi cesce da se organizuju ovakve veceri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 3, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dosao, bilo je super! Tombola, za divno cudo, nije bila namestena, te sam dobio Scottoiler tempomat. Bilo je jos dobitaka za nasim stolom, tacnije 4 dobitka od mogucih 5 u tom trenutku. Cak smo i jednu od glavnih nagrada pokupili, ali to ce srecni vlasnik da se pohvali (mozda cak i u oglasima )... Slike sutra jer sada odem da ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dosao, bilo je super! Tombola, za divno cudo, nije bila namestena, te sam dobio Scottoiler tempomat. Bilo je jos dobitaka za nasim stolom, tacnije 4 dobitka od mogucih 5 u tom trenutku. Cak smo i jednu od glavnih nagrada pokupili, ali to ce srecni vlasnik da se pohvali (mozda cak i u oglasima )... Slike sutra jer sada odem da ... Ako na sledecoj zurci budem jedini za stolom koji nije dobio nista - nosim sto kući! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Došli i ja i Goca kući. Bilo je prelepo, VIP deo ozbiljan i svečan, BJB žurka do jaja Mnogo dragih ljudi došlo, svaka čast Jageru i Joški i Žuži ali naši Slovenci - Tomo i Mokl su došli čak iz Ljubljane! :care: Odlična muzika, DJ na visini zadatka, naš Zoki Livaja se baš potrudio da nam obezbei idealne uslove za žurku. Drugari, puuuuuno vam hvala što ste došli, meni je srce puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vrnuh se i ja, šta reći bilo je extra video masu ljudi, neke koje znam lično a neke koje znam virtuelno... imali smo akciju dočekivanja jednog od počasnih gostiju Jagera koji je iz Subotice krenuo vozom koji se verovatno zove "Zaborav" pošto je kasnio ihaha... Odbor za doček su činile 4 Super Tenere i čak 2 Afrike Žurka je bila super, Vlajko je nadmašio sebe Ondak je krenula tombola Fala Žeksu što mi je poklonio Indikator punjenja akumulatora U svakom slučaju, bile je extra, izvinjavam se za kvalitet slika pošto su slikane mobilnim aparatom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...