jager 3445 Napisano Novembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A mogao bi i neki video bim da legne, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 12, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje slike da me prepoznnate na žurci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 12, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan A mogao bi i neki video bim da legne, a? E sad, još i video bim...pa ljudi imaju samo pet komada, nije fer da izvoljevamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Majku ti Božju imperijalist'čku! PET KOMADA!!! Jaaaaaao..... dakle ne tražim samo slobodan petak, već celu narednu nedelju!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mi tebi stan da nadjemo..bice ti jeftinije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 12, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mi tebi stan da nadjemo..bice ti jeftinije ma jesi li ti normaaalan... šta će nam taj Afrički autonomaš...ccc :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pavele, pazi, biće mnoooooooogo duvanskog dima na žurci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 12, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Pavele, pazi, biće mnoooooooogo duvanskog dima na žurci AHA al na terasi... a znaš kako lepo košava zna da pegla u jesen... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kako ... uvek je najbolja žurka tamo gde su šatori ... E, ovaj put će najbolji provod biti medju uživaocima duvanskog dima :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metheny 11 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice ludo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Mhh.....napalili ste me......ako uspijem srediti dopust........pa ko bi znao, .....uletim.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motomania 185 Napisano Novembar 20, 2010 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Moto Guzzi Stelvio NTX Prijavi odgovor kao problematičan Nema te sile koja ce me zadrzati da ne dodjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam razgovarao sa Busmanom i dogovor je pao,ekipa sa Karaburme i Mirijeva sa okuplja u Laboratoriji kod dobro nam poznatih od milja Cika Scube i Cika Arakisa i odatle motorima krece na zurku. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 21, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam razgovarao sa Busmanom i dogovor je pao,ekipa sa Karaburme i Mirijeva sa okuplja u Laboratoriji kod dobro nam poznatih od milja Cika Scube i Cika Arakisa i odatle motorima krece na zurku. jo[ jedan ide sa vama ekipa karaburma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 21, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam razgovarao sa Busmanom i dogovor je pao,ekipa sa Karaburme i Mirijeva sa okuplja u Laboratoriji kod dobro nam poznatih od milja Cika Scube i Cika Arakisa i odatle motorima krece na zurku. A? Kojim bre motorima, jeste'l pomahnitali? Kažu da će biti sneg (sneg je opet Snežanaaaaaaaa...) Missssim, ja samo zavrnem ventilaciju na tenAku i odma je toplo oko nogu al vi sa vašim Agrotiko mašinama vidite šta ćete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 21, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni će Dunavom uzvodno pa pravo na splav...i onako će biti led ledeni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A? AhA ! Ili jesi, ili nisi !? Ma oni će Dunavom uzvodno pa pravo na splav...i onako će biti led ledeni Koco, spremi pinkle, dolazim po tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem iako nisam sa karaštagod. Ako bude ladno ima mesta u pežou 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 22, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam razgovarao sa Busmanom i dogovor je pao,ekipa sa Karaburme i Mirijeva sa okuplja u Laboratoriji kod dobro nam poznatih od milja Cika Scube i Cika Arakisa i odatle motorima krece na zurku. Otkad pijete sokiće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 22, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Postoji velika verovatnoca da se i ja pojavim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem iako nisam sa karaštagod. Ako bude ladno ima mesta u pežou Kaze se PEUGEOTU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Novembar 22, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pežovu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 22, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi li ko sa "severa",starim NS putOm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skols, pitaš svašta... pa naravno da dolazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 22, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ma cika Dzegeru tebe vec racunam,nego pitam ako ide neko iz moje blize okoline,ili neko dalje a ne zna put,da ga sacekam usput i odemo zajedno tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...