jager 3445 Napisano Novembar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daće tebi "čika" po nosu! Za ovo mi dođeš pivo na žuraji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 22, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Daće tebi "čika" po nosu! Za ovo mi dođeš pivo na žuraji! Ne daj se, ne daj generacijoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ovaaaaaj... ne sećam se ko al znam da mi neko dođe pivo, tako da ću biti zadovoljan ako me neko podseti p.s. mogu ja više puta da se podsetim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam razgovarao sa Busmanom i dogovor je pao,ekipa sa Karaburme i Mirijeva sa okuplja u Laboratoriji kod dobro nam poznatih od milja Cika Scube i Cika Arakisa i odatle motorima krece na zurku. Otkad pijete sokiće? Ja od uvek, kad vozim. Al` vidis, sad mi ovaj PežoV dade inspiraciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan od 1.12.2011 pocinjem da peglam svake srede na brodu Lahor na sajmu kul muzikica pop, rock, disco, house, domaci rok....svega po malo sredjene su promotivne cene piva i rakije...ko voli nek izvoli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Jageru Gocu da vodis obavezno...bez nje se ne pojavljuj ima gume da ti izbusim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Povešću je, naravno. Nisam ni mislio dolaziti bez nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Povešću je, naravno. Nisam ni mislio dolaziti bez nje Lažeš Ozrene, krvavi ti zubi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani članovi foruma. Nadam se da na ovaj moj predlog nećete imati posebnih primedbi i otići u off. Naime mislim da je okupljanje članova na BJB žurki, prilika da se na neki prigodan način prisetimo nastradalih i umrlih kolega motorista i time pokažemo da još uvek mislimo na njih. Siguran sam da bi mnogi od njih uzeli ućešće u žurki da su na ovom svetu. Neka počivaju u miru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 23, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da bi minut ćutanja bilo korektno od nas. Nego danas mi pade jedna ideja na pamet. Naime kako se bliži Nova godina a sa njom i tradicionalna podela paketića od strane BJB deda mrazića moglo bi se otpočeti sa prikupljanjem kesha. Žurka je odlično mesto zato. Samo da blagajnik nije alkos pa popije pare o'ma. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 272 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Pezou ima +4 mesta pa ako ima zainteresovanih nek kazu di da ih pokupim. Ja krecem sa bulevara revolucije tj iz kafane Lipov Lad ps. Pardon pored kafane, nema dok je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 28, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan S'obzirom da nam se polako približava žurka vreme je i da podelimo sa vama neka iznenadjenja kojih će biti tamo. Za početak želim da vas obavestim da će na žurci biti organizovana tombola. Svaki učesnik će moći da uzme učešće u istoj za simboličnih 100 din. po jednom lozu(broju) koliko ćete ih kupiti je na vama, tj. možete uzeti koliko god želite. Nagrade će biti od simboličnih do zaista vrednih. Evo za danas da vam kažem da će jedna od nagrada biti i kaciga, zatim će biti i popusta na celokupan iznos registracije... a ostale nagrade objavljivaćemo naknadno čisto da vas držimo u neizvesnosti. U svakom slučaju i vidimo se u četvrtak :deej: :deej: :deej: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 28, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da bi minut ćutanja bilo korektno od nas. Nego danas mi pade jedna ideja na pamet. Naime kako se bliži Nova godina a sa njom i tradicionalna podela paketića od strane BJB deda mrazića moglo bi se otpočeti sa prikupljanjem kesha. Žurka je odlično mesto zato. Samo da blagajnik nije alkos pa popije pare o'ma. Predlog je OK i sasvim sigurno će na žurci biti jedan pult (gledaćemo da ne bude šank) na kojem ćete moći da predate svoju donaciju (preporučeno 1.000din) kao i da preuzmete svoje Deda Mraz odelo. Takođe, ako je neko obezbedio neku materijalnu donaciju (posteljina, sredstva za higijenu i sl) takođe to može doneti i predati na žurci. P.S. Za blagajnika ćemo postaviti nekoga ko je trenutno zbog gripa na antibioticima a ako nema takvih (a nadam se da nema) nabavićemo alkometar tako da taj nema šansi za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ja se dobrovoljno javljam da budem blaganik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti bese pijes sok od maline.. I kako ti bude posle soka od maline? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Bude mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Novembar 29, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moto servis Laboratorija daje tri vredna poklona, je l' tako o predobri i prepošteni Scubo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. Kad je bal, nek je s muzikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. Kad je bal, nek je s muzikom A dal' bi bilo uputno da nosimo nekakve papirice/bedzeve sa nadimkom, tek da se u boju prepoznamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 29, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. Kad je bal, nek je s muzikom A dal' bi bilo uputno da nosimo nekakve papirice/bedzeve sa nadimkom, tek da se u boju prepoznamo? To je na predlog Severiana prepušteno ''spontanoj kostimografiji''. Učinilo mu se da može biti simpatično da svako na svoj način reši pitanje ispisivanja svog nick-a i složili smo se sa tim. Dakle, pustite mašti na volju i nađite pravo mesto i pravi način da učinite svoj nick-name vidljivim. Ja ću na primer sve vreme nositi nešto ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 29, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je na predlog Severiana prepušteno ''spontanoj kostimografiji''. Učinilo mu se da može biti simpatično da svako na svoj način reši pitanje ispisivanja svog nick-a i složili smo se sa tim. E, ako je tako, onda računaj da će MOŽDA 2% gostiju imati prikazan nick na bilo koji način... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 29, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan To je na predlog Severiana prepušteno ''spontanoj kostimografiji''. Učinilo mu se da može biti simpatično da svako na svoj način reši pitanje ispisivanja svog nick-a i složili smo se sa tim. E, ako je tako, onda računaj da će MOŽDA 2% gostiju imati prikazan nick na bilo koji način... Računam, ali smo računali i na to da bi ljudi pola žurke proveli u redu čekajući da im se izradi bedž sa svojim nick-om. Realno, očekujemo puno ljudi, svaki pa i najprimitivnij bedž nešto košta, neko treba cele večeri da se s time bakće...a sve to da bismo jedni drugima u polumraku buljili u grudi pokušavajući da pročitamo šta to na bedžu piše. Zar nije jednostavnije promuvati se malo po klubu , pružiti ruku , predstaviti se i nazdraviti onako kako je to uobičajeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 29, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kocho, ne kažem da nije Ali NEMA ŠANSE da upamtim svačiji nick "iz prve" Ako je nekome okačen, mogu da ga pročitam 100 puta, pa ću na kraju valjda i upamtiti .... A i kada se upoznaješ sa nekim, sigurno se predstaviš kao "Kocha Matori" ili valjda kažeš svoje ime? Kako god, biće nam sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je na predlog Severiana prepušteno ''spontanoj kostimografiji''. Učinilo mu se da može biti simpatično da svako na svoj način reši pitanje ispisivanja svog nick-a i složili smo se sa tim. E, ako je tako, onda računaj da će MOŽDA 2% gostiju imati prikazan nick na bilo koji način... Računam, ali smo računali i na to da bi ljudi pola žurke proveli u redu čekajući da im se izradi bedž sa svojim nick-om. Realno, očekujemo puno ljudi, svaki pa i najprimitivnij bedž nešto košta, neko treba cele večeri da se s time bakće...a sve to da bismo jedni drugima u polumraku buljili u grudi pokušavajući da pročitamo šta to na bedžu piše. Zar nije jednostavnije promuvati se malo po klubu , pružiti ruku , predstaviti se i nazdraviti onako kako je to uobičajeno Ja predlažem nalepnice za tegle za zimnicu i flomaster ... to nije skupo a svako može sam da napiše svoje ime i zalepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...