Dr.Bane 208 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo Vas na prvu veliku BJB žurku u skopu projekta međusobnog zimskog druženja BJB ZIMA. Žurka će se održati na splavu Hrabro srce na potezu između Ušća i Hotel Jugoslavije, bliže samom hotelu. Na sledećem linku možete pronaći bez problema mesto zločina protiv zimske usamljenosti - Lokacija splava To mesto zločina nam je velikodušno ustupio naš drugar Zoran Livaja, svetski putnik koji je sa svojom malenom i odabranom ekipom obišao svet motociklima, i to čoperima, a baš to ih kao svetske motoputnike ne čini samo prvima, već i za sada jedinima. Žurka je zakazana za 02.12.2010,god. Sa početkom u 21.h pa dokle ko izdrži. Četvrtak je u pitanju, pa se možda neće moći svi pohvaliti koliko su izdržali, ali cilj je da, ma kada otišli sa žurke, svi ponesu osmeh, dobre uspomene i novu energiju. Za muzički program biće zadužen naš DJ Vlajko, koji je na ovogodišnjem Reliju na žurci na Kopaoniku pokazao da je ne samo ispekao zanat, već ga maksimalno osetio i prilagodio našim željama. Ko god da je bio na toj čuvenoj žurci, zna kakav je provod bio uz DJ Vlajka. Cene pića maksimalno povlašćene. Sve cene imaće svoj jasan i naznačen popust za učesnike žurke u odnosu na standardni cenovnik, a izvod iz cenovnika objavićemo u ovoj temi odmah po usaglašavanju ostalih detalja, pa će svako imati uvid u te cene i pre polaska. Na samoj žurci će biti još nekih lepih iznenađenja, ali ona bi prestala to da budu ako bismo ih sada objavili, zar ne? Stoga, malo strpljenja oko iznenađenja. Parkiranje automobila moguće je na parkingu kod Hotela Jugoslavija i ono košta ??? dinara (kad saznam javljam) po započetom satu bez ograničenja u dužini parkiranja. Ovo je najskuplji ali i najbliži parking prostor za automobile. Ukoliko vreme bude dozvolilo, pa se bude moglo doći motociklima, to se može uraditi sve do samog splava, a biće i organizovano parkiranje na tom prostoru. Parkiranje automobila besplatno može se izvesti po obližnjim ulicama, što zahteva koji minut pešačenja više, tako da i ta mogućnost postoji. Za sve raspoložene da se pojave u Beogradu, a nisu iz Beograda, pokušaćemo da obezbedimo smeštaj sistemom jedni-kod-drugih, te se u tom smislu pozivaju da se jave svi zainteresovani da dođu u Beograd a nemaju smeštaj, kao i oni koji bi mogli da im u Beogradu ponude smeštaj vezan za ovu žurku. Javljanje bi trebalo obaviti na mail dr.baneBJB@gmail.com Za sva pitanja komentari i predloge možete pitati u ovoj temi ili na PP. Pozz i vidimo seeeeee... update: S'obzirom da nam se polako približava žurka vreme je i da podelimo sa vama neka iznenadjenja kojih će biti tamo. Za početak želim da vas obavestim da će na žurci biti organizovana tombola. Svaki učesnik će moći da uzme učešće u istoj za simboličnih 100 din. po jednom lozu(broju) koliko ćete ih kupiti je na vama, tj. možete uzeti koliko god želite. Nagrade će biti od simboličnih do zaista vrednih. Evo za danas da vam kažem da će jedna od nagrada biti i kaciga, zatim će biti i popusta na celokupan iznos registracije... a ostale nagrade objavljivaćemo naknadno čisto da vas držimo u neizvesnosti. U svakom slučaju i vidimo se u četvrtak 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Pa i bio bi red da se upoznamo. Imam osecaj da znam masu ljudi, al ne i uzivo. Dobra ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! :jaa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Novembar 5, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ideja. Trudicu se da dodjem )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tetkascuba 19 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo! spavate kod mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tetkascuba 19 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jel ce da bude maskenbal? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Novembar 5, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ideja. Trudicu se da dodjem )) Takodje ,pratim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo! spavate kod mene Razumem i nije mi teško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugarice i drugovi, vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 5, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da me nece nesto spreciti da dodjem, kao sto je to obicaj bio do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan A jel ce da bude maskenbal? Biće, ali ne na ovoj žurci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 5, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A mis mokre BJB majce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan A mis mokre BJB majce Podrzavam ideju (ako dodjem bez zene ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Novembar 5, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo ne bi smelo da se propusti ni za živu glavu !!! alexanto i gospodža dolaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 5, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam 2.12. nisam u Srbiji... Lepo se provedite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tetkascuba 19 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jel ce da bude maskenbal? Biće, ali ne na ovoj žurci Obecavas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tetkascuba 19 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo! spavate kod mene Razumem i nije mi teško Crvena soba vas ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 5, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mene niko neće prepoznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Novembar 5, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja, + 1,nadam se lepom vremenu i dolasku motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja, + 1,nadam se lepom vremenu i dolasku motorom. meni je blizu i doci cu motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo...pivo za onoga o se setio da organizuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan A jel ce da bude maskenbal? Biće, ali ne na ovoj žurci Obecavas? :aha: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 5, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo...U petak se radi,a malo mi je zabaceno odavde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...