neexa 19 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB900F Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ili mozda zna gde se moze nabaviti uputstvo za korisnike,za Honda CB 500 (PC 32)? Tumarao sam po forum i netu u opste,i nailazio sam na sve neke mrtve linkove i slicno .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baines 0 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd - B.Kosa Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neke manuale za CB 500 samo ne znam smem li da ih kačim ovde. Ako ih još uvek nisi našao javi mi se, pa da ti pošaljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neexa 19 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB900F Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh neke,ali bezkorisne.Na Italijanskom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neexa 19 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB900F Prijavi odgovor kao problematičan Reseno,dobio manual .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neexa 19 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB900F Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka za service manual za modele Honde CB 500 od `91 do `02.. http://rapidshare.com/files/429576351/HA_CB500.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...