Jump to content

Moto Zajednica

Honda CBR 600 F 2011

Recommended Posts

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Drago mi je da su japanski proizvođači shvatili da su preterali sa forsiranjem R-ova , koji su zadnjih godina postali previše ekstremni za svakodnevnu upotrebu , jer van trkačke staze upotrebna vrednost im se svodi na parkinge ispred fensi kafića ... i da tržište vapi za ovakvim modelima kao što je ova Honda CBR600F ili pak novi Kawasaki Z1000SX ... :)

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6578 postova
  • Motocikl: konzerviran

Nisam mogao da sednem jer je bila ogradjena.

Ja sam apsolutno odusevljen spravom.Krajnje jednostavna,onako japanski,samo sto je kompletan projekat italijanski.Ovde (u Italiji)ce i biti proizvodna linija.

Pocetkom ove godine kad sam kupovao motor,trazio sam,sada vec stari tip CBR-a i nisam nasao ono sto meni treba.Nisam jos cuo koliko bi ovo cudo kostalo,ali definitivno napustam ideju o kupovini starog CBR-a.Mozda za koju godinu,kad se pojave prvi polovnjaci.....ja ovo jednostavno moram da posedujem.

• Podržavam 2

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Motor je pravi pogodak i mislim da ce opet biti bestseller, sad ta prednja svetlosna grupa vuce malo na GSXR K4 al dobro... ;)

-F5, hmm motor kao da nema veze sa F4 i F4i, ti zadnji su i bili masivni motori, a ovaj novi opet sićušan kao i ostala braća..

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

nit je vino nit je rakija......poceli su svi plastikenci de lice jedni na druge zadnjih 10 godina.....rep skoro na svim motorima isti u spic........mislim da je pokrenuo taj trend R1 medju prvima a ostali ga samo ispratili proizvodjaci.....auspuh?? diskutabilno ipak sam pristalica klasicnog lonca oni triovali ovalni i neznam koji sve vec nazivi mi nekako ne piju vodu.....ne samo da znaju da budu fensi previse vec brate i nagrde izgled samog motora............F2 ili F3 i nekako al ovo.......fenserajka teska :nanana:

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Meni je prelepa...ako ce u Nemackoj biti 9 znaci kod nas 8 ili 8 i nesto....

Koliko vidim svi su povisili cene ...tako da to mozda i nece biti preterano ???? Videcemo....

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: HONDA VFR 800X,VFR1200F,CBR1000RR,CBR600F4

Moj prethodni motor je bio CBR 600 F4i , vozio sam ga 3 godine i mogu da kazem da je motor odlican . Vuce odlicno , lako upravljiv , stabilan , siguran... Ne bi ga jos prodao da mi nije iskrsla kombinacija za tada skoro nov 1000RR koji vozim danas. Mogu samo da preporucim svima koji razmisljaju o 600RR a zele ipak malo udobniju voznju. Mislim da mu je cena korektna , s obzirom sta se nudi za te pare. Vozio sam Kawu i Suzanu , ali HONDA je ipak HONDA ! :moto3:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja