vlada185 56 Napisano Novembar 2, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo svidja iako bi neko rekao da i nije previse originalno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1603 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski proizvod. mada je izveden iz horneta ,a ne zidan iz temelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Novembar 2, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prvo je Hornet nastao od CBR-a Sad mu nadam se,zasluzeno vraca.Ovo sam cekao da vidim.Prva ljubav zaborava nema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 2, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da su japanski proizvođači shvatili da su preterali sa forsiranjem R-ova , koji su zadnjih godina postali previše ekstremni za svakodnevnu upotrebu , jer van trkačke staze upotrebna vrednost im se svodi na parkinge ispred fensi kafića ... i da tržište vapi za ovakvim modelima kao što je ova Honda CBR600F ili pak novi Kawasaki Z1000SX ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 3, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Novembar 3, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopada još samo da je vidimo uživo ,mada nesumnjam da je odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Novembar 3, 2010 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jbt meni je ovo lepse od CBR 600RR modela, a o udobnosti da ne pricam... pun pogodak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 3, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmmmmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Iako je 'deju vu', sviđa mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 3, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Auu prelep je motor stvarno Mada mislim da dupe boli od ovog sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Novembar 7, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da sednem jer je bila ogradjena. Ja sam apsolutno odusevljen spravom.Krajnje jednostavna,onako japanski,samo sto je kompletan projekat italijanski.Ovde (u Italiji)ce i biti proizvodna linija. Pocetkom ove godine kad sam kupovao motor,trazio sam,sada vec stari tip CBR-a i nisam nasao ono sto meni treba.Nisam jos cuo koliko bi ovo cudo kostalo,ali definitivno napustam ideju o kupovini starog CBR-a.Mozda za koju godinu,kad se pojave prvi polovnjaci.....ja ovo jednostavno moram da posedujem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 11, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor mi se sve vise i vise svidja, kazu da ce biti ispod 9000 evra za evropsko trziste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je pravi pogodak i mislim da ce opet biti bestseller, sad ta prednja svetlosna grupa vuce malo na GSXR K4 al dobro... -F5, hmm motor kao da nema veze sa F4 i F4i, ti zadnji su i bili masivni motori, a ovaj novi opet sićušan kao i ostala braća.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan nit je vino nit je rakija......poceli su svi plastikenci de lice jedni na druge zadnjih 10 godina.....rep skoro na svim motorima isti u spic........mislim da je pokrenuo taj trend R1 medju prvima a ostali ga samo ispratili proizvodjaci.....auspuh?? diskutabilno ipak sam pristalica klasicnog lonca oni triovali ovalni i neznam koji sve vec nazivi mi nekako ne piju vodu.....ne samo da znaju da budu fensi previse vec brate i nagrde izgled samog motora............F2 ili F3 i nekako al ovo.......fenserajka teska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 13, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 9000€ je previše para za motor od 600 kubika, koji uz to nije R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Uh, jeste previše! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Nece valjda da bude toliko?? A ja "ostrim" zube za jedno 2-3 godine,kad ono Honda bi izgleda kozu da odere za ovog F-a?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 20, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Rekli su da ce biti ispod 9000 za Evropsko trziste i odrzali su obecanje. Cena u Nemackoj: 8.999,00 EUR :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prelepa...ako ce u Nemackoj biti 9 znaci kod nas 8 ili 8 i nesto.... Koliko vidim svi su povisili cene ...tako da to mozda i nece biti preterano ???? Videcemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki_VFR 7 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR 800X,VFR1200F,CBR1000RR,CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prethodni motor je bio CBR 600 F4i , vozio sam ga 3 godine i mogu da kazem da je motor odlican . Vuce odlicno , lako upravljiv , stabilan , siguran... Ne bi ga jos prodao da mi nije iskrsla kombinacija za tada skoro nov 1000RR koji vozim danas. Mogu samo da preporucim svima koji razmisljaju o 600RR a zele ipak malo udobniju voznju. Mislim da mu je cena korektna , s obzirom sta se nudi za te pare. Vozio sam Kawu i Suzanu , ali HONDA je ipak HONDA ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...