Boriša 241 Napisano Novembar 2, 2010 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Želeo sam da podelim ovo sa vama, mislim da je zanimljivo. Sasvim slučajno naleteh na ove rukavice u jednoj kineskoj prodavnici kod nas i učiniše mi se interesantnim za vožnju po hladnijem vremenu. Kupio odmah, cena smešna "ćetilisto" dinara. U nedelju sam se vozao preko 300km u njima....i rukavice su EXTRA. Ne probija vetar, tople....svo vreme prijatno u njima. Dovoljno su duboke, lepo se upašu rukavi od jakne u njih, baš sam se iznenadio. Da se razumemo, jasno je svima da nisu prave moto(al izgledaju vrlo slično), nema protektora, verovatno puštaju vodu(nisam probao bilo je suvo).....ali se vrlo lepo može voziti u njima. Okačiću par slika da vidite o čemu se radi, toplo ih preporučujem svima koji nemaju trenutno sredstava za neki pravi komad opreme, a žele da se vozaju u ove sunčane jesenje dane. Posetite vašeg najbližeg kineskog dilera..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Novembar 2, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan hehe za 400din i jedan dan da rade je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17228 Napisano Novembar 2, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3667 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam takve rukavice prošle godine u proleće i koristim ih od tada veoma aktivno. Odlično se pokazale. Čak sam imao i dva pada i ostale su gotovo neoštećene, (a hvala bogu i ja). Upijaju vodu i nisu za kišu. Takođe je zamerka što su prsti na njima izuzetno kratki pa pritiskaju "jagodice" tokom vožnje i izazivaju "utrnjenje". Ja sam isekao vrhove prstiju (na rukavicama) i rešio problem. U Nišu ne mogu da nađem ponovo takve rukavice a kupio bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu da odem do kineskog trznog centra u bloku 70 i javljam ovde sta i posto imaju u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 2, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan aaa u Pančevu su jeftinije... ili se ja bolje cenkam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Novembar 2, 2010 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam takve rukavice prošle godine u proleće i koristim ih od tada veoma aktivno. Odlično se pokazale. Čak sam imao i dva pada i ostale su gotovo neoštećene, (a hvala bogu i ja). Upijaju vodu i nisu za kišu. Takođe je zamerka što su prsti na njima izuzetno kratki pa pritiskaju "jagodice" tokom vožnje i izazivaju "utrnjenje". Ja sam isekao vrhove prstiju (na rukavicama) i rešio problem. U Nišu ne mogu da nađem ponovo takve rukavice a kupio bih. Meni taman....legle ko dupe na nonu.....bilo je i većih..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 2, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi je iz Louisa doneo probiker rukavice...i moram da priznam, iako su odlicne, da nisu nista toplije od oficirskih rukavica JNA koje sam do tada koristio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam do kineza u bloku, ima rukavica na jednom mestu i cena je 500rsd (stari trznjak, spolja do bloka). Cenkanje danas nije radilo. Nadam se da ovo nije reklama, vise mu dodje kao socijalni program. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...