b2man 236 Napisano Januar 25, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan druze, sve cestitke na obavljenoj kupovini. puno uzivanja na njemu ti zelim. nego, nemoj da te opije ova atmosfera. siguran sam da ti prijaju ove cestitke, zelje... Hitno otvaraj novu temu sa svim dilemama oko izbora opreme (pantalone, cizmaci, jakne, rukavice...) Secas se da imamo dogovor da objavljujemo lexikon? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene. Puno lepih kilometara ti zelim. PS Kad Tadija bude prodavao sledeci motor dovoljno je da u oglasu stavi- prosli sam prodao Djunti Hahaha, staviću u CV kao referencu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 26, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Mile, svojevremeno sam mislio da sam ja najgori od sve dece, bogami prevario sam se. Čestitam kupovinu i posle "overe" puuuuno bezbednih km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan pratim ovu kupovinu iz epizode u epizodu i opet ono staro pravilo sve sto je lepo ima kraj steta .Ja vozim ST i ne bih je menjao ali kad cujem zvuk V MOTORA ozbiljno razmisljam o HONDI. sretna ti kupovina i mnogo predjenih kilometara 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan hej Djuntaroti, CESTITAM DRUZE!!! Danas mi rece Mojsa da si pazario i zelim ti srece i milion kilometara ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 26, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ali kad zavrnes gass Honda u tom segmentu nestaje..bar u ovoj kategoriji.. a pritom trese na malim obrtajima.. pa afrikanci ne mogu cudom da ne nacude da ST moze da ide u 5-oj na 1,5 obrtaja i manje.. a bez da trza.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sretna kupovina prijatelju!!! Nego zakleo bih se da je i ovo "grlo" iz novoseljanske ergele tj kupljen u Banatskom Novom Selu??? Jel '91. a nova maska montirana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Januar 27, 2011 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ccc ovaj djunta cim je kupio ta odmah se izmenio, samo se nesto voza i ne primecuje ni ljude iz kraja.... Hbg, ne mos' biti nevidljiv sa fluro prslucetom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 27, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan druze, sve cestitke na obavljenoj kupovini. puno uzivanja na njemu ti zelim. nego, nemoj da te opije ova atmosfera. siguran sam da ti prijaju ove cestitke, zelje... Hitno otvaraj novu temu sa svim dilemama oko izbora opreme (pantalone, cizmaci, jakne, rukavice...) Secas se da imamo dogovor da objavljujemo lexikon? Hvala Darko, da prija, prija pa sam ko . Nije još tema dobila epilog pa ću u međuvremenu da razmislim kako dalje, da otvaram neku temu trudeći se da bude univerzalnija ili da se uključim u Honda maraton temu. pratim ovu kupovinu iz epizode u epizodu i opet ono staro pravilo sve sto je lepo ima kraj steta .Ja vozim ST i ne bih je menjao ali kad cujem zvuk V MOTORA ozbiljno razmisljam o HONDI. sretna ti kupovina i mnogo predjenih kilometara Znaš kako govorio Zoran Radmilović kao Kralj Ibi, ako ih ne možeš pobediti, onda im se pridruži. Ako treba da birkamo, tu sam, a za to vreme čuvaj ST. Ali kad zavrnes gass Honda u tom segmentu nestaje..bar u ovoj kategoriji.. a pritom trese na malim obrtajima.. pa afrikanci ne mogu cudom da ne nacude da ST moze da ide u 5-oj na 1,5 obrtaja i manje.. a bez da trza.. Tačno tako. Al ima jedan geg, zato vibrira novčanik na pumpi.. ST ima veći odnos prečnik / hod klipa, veću obrtnu masu, da bi povlačio linearno iz malih obrtaja i to je na račun potrošnje, ne može iz ničeg, zato malo više . @Stevan-Motor jeste 91 sa novijim oklopom , i iz BNS-a je bio. U nevezanom razgovoru, uvoznik ga se setio i ocenio izvrsnim. @Prlx- Kad vozim, uglavnom ne primećujem lako poznata lica jer mi je sva pažnja usredsređena na ostale učesnike. Dešava mi se po nekad da ne prepoznam ni bliske prijatelje jer ih vidim samo ko druge vozače koje uvek tretiram ko opasne i samo se usredsređujem na njihovu vožnju. Hvala svima na čestitkama. Baš me grejete po ovoj zimi. I izvinite što se ne obraćam svakom po naosob. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1749 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Lemi,bra te....šta reći... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan [ ima jedan geg, zato vibrira novčanik na pumpi.. ST ima veći odnos prečnik / hod klipa, veću obrtnu masu, da bi povlačio linearno iz malih obrtaja i to je na račun potrošnje, ne može iz ničeg, zato malo više . Vidi ovako.. cim si presao sa skutera na vece kubikaze.. moras smanjiti premeravanje troskova.. jednostavno sve kosta i ako stalno budes sve racunao.. zabolece te glava.. Sva zadovoljsta moraju imati neku cenu.. nase je vrlo skupo..ne samo u parama.. Videces na pumpi kad budemo sipali.. da svi trose izmedju 5 i 7l litar gore dole.. razlika je u prasini koju ces da gutas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bar će mi ostane kinta da sperem prašinu, neću crkavam žedan. Bila juče vožnja po gradu, ono, Slavija, Beogradska...,utvrdio gradivo iz padanja opet na snegu, danas malo samo vožnje, čisto da se zna koji je TA glavni u kraju ( moj jedini).Taman mi je motor za moj uzrast, ne bojim ga se nit ga podcenjujem, jednostavno se opušteno i zadovoljno osećam dok vozim. Mislim da bi pogrešio da sam uzo veći motor, ne zbog potrošnje već zbog gabarita. Verovatno će vremenom i to doći, al neka, ovako mi sad lepo. Položaj sedenja odgovara i bez zamaranja je, tj opušteno i mekano sedim na njemu i mogu da se pokrenem u bilo kom pravcu, znači ništa istegnuto ili napeto, što smatram preduslovom za bezbednu vožnju jer mi omogućava nesmetan pregled „igre“. Sluša moje komande lepo, levo desno, koči u odnosu na skuter fantastično. Nije mi položaj nožne kočnice po meri pa ću nakon nekoliko vožnji da prilagodim poluge anatomiji mojih stopala. Hoću da mi bude pedala ispod prstiju tako da ne moram da mrdam nogu levo desno, al ipak dovoljno duboko da je ne kačim prstima kad ustanem recimo ili slično. Sad moram da vežbam da izbijem refleks ručnog kočenja zadnjom jer mi ponekad kasni noga delom i zbog ne odgovarajućeg položaja papučice. Menjač mi je u redu. Juče bilo klizavo svud pa nisam odvrto gas, možda jednom da me mine znatiželja, uglavno šaltam na 4000 rpm i vozim na 3000, sasvim kul što bi rekli. Pregledali i drugari, svi kažu dobar i lep primerak. Palo i prvo pranje i voskiranje, (nisam jedini) motor izgleda čak šta više bolje nego pri pregledu pre kupovine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan e pa nek je sa srecom i da dobro sluzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala čika Bure. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan e sada se lepse vidi,lep primerak!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Tek kad se opere još detaljnije, pa izvoskira i prebriše biće još lepši. Ima malo za šminkanje, neki sprejić a i ne dopada mi se boja same table, ima napukle linijice pa ću je opraviti i rapavi bamper sprej. Tek sledi podmlađivanje. Čim olepša, prvo ulje, izvlačenje rol bara, montaža centralnog nosača, ...sad čitam o podmazivaču lanca jer bi to metuo, nisam dobro očistio z taočak kao i unutrašnjost viljuške, još ima masnoće od lanca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan .... ima napukle linijice.... Jel se to vidi pod lupom..ili i golim okom? Au Mojso.. bas je lep zuca.. i cunak visoko.. samo jos kresice da mu stavis i mozes u planine.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Djunto, brate! Pa jesi ti to kupio R-a, čopera ili ENDURO??! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Vlajko, vide se, napukline su. Ne smetaju mi toliko koliko boja, neka metiljava svtlo siva, liči mi na farbano nekim" bugarskim" sprejom. @Jager, ja znam šta sam kupio, Hondu, al će se menjamo Mojca i ja, čisto da zametnemo trag ženama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 29, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Video oba dva mnogo mi se sviđaju onako na oko. Uvek se na njima nađe nešto da se dotera, popravi, doda i slično. Vredelo je čekati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17302 Napisano Januar 29, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan đunta Postavljeno Juče, 23:49 PM Tek kad se opere još detaljnije, pa izvoskira i prebriše biće još lepši. Ima malo za šminkanje, neki sprejić a i ne dopada mi se boja same table, ima napukle linijice pa ću je opraviti i rapavi bamper sprej. Tek sledi podmlađivanje. Čim olepša, prvo ulje, izvlačenje rol bara, montaža centralnog nosača, ...sad čitam o podmazivaču lanca jer bi to metuo, nisam dobro očistio z taočak kao i unutrašnjost viljuške, još ima masnoće od lanca. Kad sam ja pazario motor prodavci poskidali sve sa njega (u nameri da ga ofarbaju i "upicane"). A ja im kažem da sve lepo vrate na svoje mesto, da mi ne bi bilo žao da ga (tako udešenog) negde ogrebem u periodu privikavanja. Motor u međuvremenu nije dobio neku ozbilniju ogrebotinu i ne nameravam da bilo šta radim na ulepšavnju bar do kraja sezone. Kolega znam da ti je volja da motor "upicaniš". Međutim ne preteruj odmah jer može kasnije da ti bude žao da ga "akaš". Dakle za početak operi i podmaži lanac (i obavezno ugradi podmazivač), pošpricaj sa WD-40 osovinice, klizne površine, elemente vešanja. Zameni obavezno ulje i filter. I vozi se! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan To si u pravu Žile, ako se upicani onda strepnja, mada nisam rob stvarima u tom smislu. Je kaop neću da ga vozam dok ne olepša, al nemir i danas ponovo pala vožnjica. Pošto je polovan, ne znam mu ja rodoslov tako da ću detaljno da ga pretresem, zamenim lagere u oba točka, kočiono ulje i verovatno da metem teflon creva. A za farbuckanje, crni i sivi sprej i biće to kako treba. Nego, jel si dovršio skroz vizir, to bi odma sad uradio. I verovatno bi išao na Mišeline Anakee 2 jer mi je to u pameti i pošto se učim, da to bude odma na točku za koji se opredelim. Razmišljam kako da nabudžim tjubeles na žice, ima link sa nekom folijom. Ajd i pitanje, šta trpate od ulja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Djunta, drago mi da si nasao pravog transalpa. Sledi na leto avantura koliko vidim. Ako pazarim transalpa, moze biti da padne dogovor o zajednickom putu , tamo neki Jordan, Petra... Dotle pesma koja mi je bas prava, poslednja Borhesova, i bajkeri ce se tu naci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ova Borhesova pesma je prava. Mnogi treba na vreme da je procitaju, da se posle ne kaju Jedino me malo cudi da zene nije spomenuo u ovoj pesmi, po tipu, manje bi im laskao a vise ih kar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17302 Napisano Januar 30, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan đunta Postavljeno Juče, 19:23 PM To si u pravu Žile, ako se upicani onda strepnja, mada nisam rob stvarima u tom smislu. Je kaop neću da ga vozam dok ne olepša, al nemir i danas ponovo pala vožnjica. Pošto je polovan, ne znam mu ja rodoslov tako da ću detaljno da ga pretresem, zamenim lagere u oba točka, kočiono ulje i verovatno da metem teflon creva. A za farbuckanje, crni i sivi sprej i biće to kako treba. Nego, jel si dovršio skroz vizir, to bi odma sad uradio. I verovatno bi išao na Mišeline Anakee 2 jer mi je to u pameti i pošto se učim, da to bude odma na točku za koji se opredelim. Razmišljam kako da nabudžim tjubeles na žice, ima link sa nekom folijom. Ajd i pitanje, šta trpate od ulja. Ideja za teflon crevo ti je dobra. Svakako ne bi škodilo ni promena ležajeva ... ali verovatno za tim nećeš imati potrebe bar još nekoliko sezona. Uostalom podigni motor i "izdrmusaj" točkove pa ćeš da vidiš. Ja sam januara prošle godine (tokom "testiranja" vizira) pao na ledu pa mi je "projekat" tom prilikom polomljen i nisam mogao da ga završim na način koji sam planirao. Ali sam na "skraćeni" fabrički vizir dodao komad pleksija koji sam ja oblikovao. Takođe sam na spoju starog i novog dela formirao "mlaznik" i to takođe mnogo bolje funkcioniše od fabričkog. Kad budem u situaciji da nabavim veći komad "pleksija" nastavljam eksperimente. I ja sam se odlučio za Anakee, međutim najverovatnije ću da kupim one iz 2006 (nekorišćene) po ceni od 120evra za par, jer ne mogu da dam još stotinak evra za "taze" gume jer mi trebaju pare i za lamele kvačila. Čini mi se da je ideja da se "nabudži" tjubeles sasvim izvodljiva, ali bih ja probao da koristim onu samolepivu foliju koja služi za oblaganje izduva (deluje kao da je aluminijumska). Letos sam koristio ulje Bardahl XTM 15-50 a ujesen sam sipao Bardahl XTC 10-40. Moja mašina pušta ulje na gumicama ventila pa mi potroši oko 0,5 l/1000km! Upravo sada tražim da kupim gumice i da to rešim. Ma imam i ja gomilu ideja i započetih "projekata" ali me koče finansije (sedam godina sam bez posla). Međutim mladi smo ljudi pa će biti vremena za sve. Automobil nisam ni registrovao za ovu godinu pa motor vozim svakodnevno bez obzira na vremenske uslove. Pozdrav za kolegu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...