Jump to content

Moto Zajednica

prosecna vrednost polovnjaka Italija

Recommended Posts

• Ne silazi, 7364 postova
  • Motocikl: TDM 900

Fora je sto se tamo ne cenkaju za 50 - 100 evra, nego za par stotina. Neka je on presao 50,000, ali kada mi pokaze servisnu knjizicu i papire da je on vlasnik, nema problema. Nisu nista manje ni ovde presli i losije su odrzavani. Ovako bar znas na cemu si. Evo primer, zanima me Burgman 4000, '00, '01. godiste. Kod nas ovi sto ih uvoze ih cene oko 1500 eur, neki i manje, navodno svi presli od 30,000 do 40,000. Za koliko ga je on tamo uzeo, ocarinio i sve to pa ga ovde prodaje za 1500? Oni jeftini su svi presli najmanje 60 - 65000 i imaju tu cenu oko 1000 eur. Nema druge nego da su upravo takvi stigli ovde.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Evo primera jedan motor koji sad merak je 800e a u CH je kupljan za 400e ocarinjan dovezen sredjeni papiri sve regularno i kosta 800e pa vidite koliko onda oni uzimaju za sebe.

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Fora je sto se tamo ne cenkaju za 50 - 100 evra, nego za par stotina. Neka je on presao 50,000, ali kada mi pokaze servisnu knjizicu i papire da je on vlasnik, nema problema. Nisu nista manje ni ovde presli i losije su odrzavani. Ovako bar znas na cemu si. Evo primer, zanima me Burgman 4000, '00, '01. godiste. Kod nas ovi sto ih uvoze ih cene oko 1500 eur, neki i manje, navodno svi presli od 30,000 do 40,000. Za koliko ga je on tamo uzeo, ocarinio i sve to pa ga ovde prodaje za 1500? Oni jeftini su svi presli najmanje 60 - 65000 i imaju tu cenu oko 1000 eur. Nema druge nego da su upravo takvi stigli ovde.

I ja bi jedan takav... :D

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Evo primera jedan motor koji sad merak je 800e a u CH je kupljan za 400e ocarinjan dovezen sredjeni papiri sve regularno i kosta 800e pa vidite koliko onda oni uzimaju za sebe.

U CH nisam video nista povoljno cak ni preko Ricarda.....ono sto je tamo sa niskom cenom obicno je preslo xxxxxxxxxxxxx kilometara.......

Doduse sat se vrati i kod nas startuje sa recimo 10.000 :jee:

• Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Kilometraza je diskutabilna stvar to svosmanjuju kad oce da ga prodaju.

Cak sam bio prisutan kad je drugar na njegovom motoru smanjivao podmaldio ga za 15000km tako da mi je lakse kad znam da mi je motor presao 55000km sto je i ok kilometraza za to god 18*3000km otprilike toliko sve ostalo je sarena laza preso 28000km tesko posle 18 god.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja