Jump to content

Moto Zajednica

Odoh ja na travicu

Recommended Posts

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Juče na putu ka Kovinu cooliram vozim oko 90-ak ma milina živa. U sustret mi dolazi traktor sa sve nekom silnom mašinerijom pokačem po sebi -ok. Kad eto ti i šlepera koji kreće da ga obilazi na 100 metara ispred mene. Blicam ko blesav ali džaba, Krenuo je baja i aprolutno ga zabole za nekog kretenčića na motorčiću. JAči je - može mu se. Sva sreća što sam video na vreme da je vrag odneo šalu , uspeo sam da usporim i siđem sa puta, provozam malu enduro turu po zelenoj banatskoj travici i posle 20-ak metara vratim se na put, te nastavim u susret šljunku, mešalici i ploči koje su me

nestrpljivo čekale u Beloj Crkvi. Naravoučenije: Debili su svuda oko nas samo ih treba izbegavati :-\

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 6033 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Kod nas naiđeš na više debila na putu nego saobraćajnih znakova.Bio sam u istoj situaciji pre 2-3 nedelje,na putu

za Palić, posle Sente.Šleper u susret i odjednom iza njega "kolega" ga obilazi a ja ispred 100-tinak metara...

Džabe i amblend i mahanje, nego nabadaj kočnice i beži desno koliko možeš (u mom slučaju ipak uz ivicu kolovoza).

Nije me konstatovao ni 2 posto...Najgore što iza mene nikog na horizontu, ali njemu se baš žurilo...

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Nema sta, moras uraditi sve sto mozes da bi se spasao. Nekad to znaci i silazak sa puta, na zalost... :-\

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

cuti super proslo...

mislim da takve situacije zasluzuju jedno polukruzno, pa polako za kamioncetom mora negde da stane... naravno ostavi se kaciga na glavi a u ruku se doda francuz kljuc...

ja sam po prirodi pacifista ( sto bi kod nas rekli pi*ka ) ali kad te neko casti bezobrazlukom ti njega motkom!

• Zainteresovan, 791 postova
  • Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007

Trebalo bi da tako nešto može da se prijavi. Google to sve snima odozgo (jeste da postoji kašnjenje između onoga što vidimo na Google Earth-u od ko zna koliko ali vredi pričekati jer taman dok dođe to na red na sudu pojavi se i snimak na GE-u) :)

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS

cuti super proslo...

mislim da takve situacije zasluzuju jedno polukruzno, pa polako za kamioncetom mora negde da stane... naravno ostavi se kaciga na glavi a u ruku se doda francuz kljuc...

ja sam po prirodi pacifista ( sto bi kod nas rekli pi*ka ) ali kad te neko casti bezobrazlukom ti njega motkom!

ja sam takodje takav po prirodi a takodje se slažem i sa tim šta trebe uraditi !!!

Dobro si prošao,hvala bogu

ja sam takodje takav po prirodi a takodje se slažem i sa tim šta trebe uraditi !!!

Dobro si prošao,hvala bogu

Jedino da osnujemo grupu koja će brzo da reaguje na takve pozive/akcije :D

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Sto se ovakve stvari ne dese nekom ko vozi neki krs, pa da prikoci, skoro stane i onda skoci sa motora , a ostavi motor da ga kamion pokupi. Pa da vidis onda lepe naplate stete , i za motor, i pretrpljen strah i sve sto smislis !

• Drug član, 2288 postova
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88

Pretproše godine vrlo slična situacija, samo nije bio kamion, već auto i ja nisam bježao po travi, već po pješačkoj stazi (sreća pa je bio neki ulaz na ćupriju, pa je bio onaj kosi ivičnjak, pa sam se uspio popeti).... Ali meni nije bio problem okrenuti i lagano za njim ... Morao je stati na rakršću.... pa je spontano dobio karbonom sa rukavice negdje po faci prije nego je stigao zatvoriti prozor... A ja sam nastavio do prvog prometnog polijajca i podnio prigovor ... i kako sam obavješten, dobio je kaznu jer je bilo svjedoka koji su ispitani na licu mjesta...

• Strucnjak, 1636 postova
  • Motocikl: CRF300L

kada sam video naslov teme, pomislio sam da je nesto drugo u pitanju :D

Elem, 2-3 puta sam silazio na travu na putu NS-ŠA. Uvek bar stignem da pokazem srednji prst, cisto da mi bude lakse i nastavim dalje :D Pre sam se strasno nervirao, ali to samo moze da pogorsa stvari.. Nervozan si gubis koncentraciju, veca sansa za gresku...

Sve je dobro dokle trave ima..

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Hehe sjetih se kolege bmndzica kad ljetos nekad rece "nesto sam nervozan , odoh se malo provozati nece li me ko stjerati sa ceste" :D

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Po pravilu Kamioni ne fermaju automobile ni motore - Najveći su OK. Automobili ne primećuju motore - veći su OK. SVAKI SLEDEĆI BICIKLISTA KOG OBIĐEM DOBIĆE DANDARU PO POTILJKU !!! čisto da održimo tu hijerarhiju na drumu :D :D :D

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS, Aprilia Shiver 750

Ja bi se garant okrenuo,

stao bi taj negde, raskrsnica, semafor, nesto bi polomio na kamionu,

a sve je skupo, jos ako je bio neki noviji...

Po naslovu sudeći mislio sam da ti prija marijuana... :na_glavi:

Ko kaže da ne prija? :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja