nemo 3154 Napisano Februar 1, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, balle je napisao: Nisam znao za ovo, kod nas se kaže da će biti vetra sutra. Postoji i ovo: Rosso di mattina brutto tempo si avvcina. WWW.LABORATORIODEIMISTERI.IT Laboratorio dei Misteri 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 1, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Kod Marina na janjetinu bez mene? Auuuuu, ... Svaka tebi čast za volju, hrabrost i tvrdu kožu. Nego šta to bi sa jedrilicom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 1, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Uselio se narkoman i napravio haos?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Februar 4, 2019 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 1.2.2019. at 18:16, nemo je napisao: Zimska moto abstinencija ozbiljno me je uzdrmala. Pratio sam vremensku prognozu svaki dan u nadi da se pojavi "prozor" nekoliko vedrih dana. Yr.no, prognoza kojoj najviše verujem, bila je optimistična za razdoblje od 28.1. dalje, nekoliko dana. Bilo je vreme da se vratim kući. Juće je padala kiša, danas sam se probudio u vedro jutro... digla se bura. Deonica autoputa između Sv.Rok - Maslenica bila je otvorena samo za automobile, na jadranskoj magistrali između Karlobaga i Magdalene bila je zabrana za 1.grupu vozila (motocikli, kamperi, kamioni sa ceradom). Krenuo sam zaobilaznim putem Obrovac - Sv.Rok. Pogled na Velebit bio je veličanstven i ujedno strašljiv. Ne pamtim kada sam zadnji put videlo toliko veliku kapu oblaka iznad Velebita. Uspon iz Obrovca prema Lici bio je prilično turbulentan. Temperatura se od početnih 8 stepeni, spustila na svega 3. U Gospiću sam proverio HAK da li je jadranska magistrala od Karlobaga dalje prema Rijeci još uvek otvorena za motocikle. Nije bila označena zabrana. Okrenuo sam prema Karlobagu, ispred mene je bio uspon na prevoj, visok nešto preko 900 metara. Na vrhu temperatura je pala na nulu. Našao sam se u zimskoj prići, dan ranije padao je sneg. Spust prema Karlobagu opet je bio turbulentan, niže što sam se spuštao, jači su bili udari bure. Bar se temperatura dizala. Čist vazduh omogućavao je pogled do vanjskih ostrva Molat, Premuda, Ist, video se čak svetionik Veli rat. Fascinantno. U Karlobagu ponovo sam proverio HAK, nije bilo zabrane iako je bura tukla ozbiljno. Pored benzinske pumpe na izlazu iz Karlobaga nalazi se semafor koji žutim svetlom oznaćava zabranu za motocikle. Bio je upaljen... što je značilo da je cesta ipak zatvorena za motocikle. Nikako mi se nije vraćalo u Gospić da bi se u Ljubljanu vratio preko Like. Sačuvao sam HAK-ovu stranu (za slućaj da me zaustavi policija) i produžio prema Senju. Moram da priznam, da me je na nekime delovima puta bura ozbiljno šamarala. Sreo sam nekih 20 automobila, nijednog kamiona nijednog policajca Od Vinodolskog dalje bura je počela slabiti. Ukratko, nadisao sam se svežeg, čistog velebitskog vazduha. Velebitsko pivo, moje omiljeno, nisam dobio pošto je buffet Baška bura zatvoren kao i svi drugi lokali uz obalu Karlobaga. Promenio Februar 5, 2019 član nemo 11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Februar 4, 2019 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 5, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo Pavle, kao i uvek. Na to si nas navikao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Februar 5, 2019 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Auh kakva borba sa vetrom Uzbudljiva vožnja u ovim zimskim danima. Sve u jednom, i more i sneg. Sjajno @nemo ! Slike su odlične. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 9, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pod noktima ledeno a u duši toplo. Počela 2019 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 9, 2019 (promenjeno) Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci ( nemo, Ćale ) u prosjeku. Promenio Februar 9, 2019 član mile fazer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Februar 9, 2019 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sunce nakon dosta vremena .... mali krug uz more. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 10, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, mile fazer je napisao: bravo momci ( nemo, Ćale ) u prosjeku. U proseku padamo baš negde na tvoje godine. Momci, nema šta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Februar 10, 2019 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Goč 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 10, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Scholesy198 vežbaš za veliku avanturu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Februar 10, 2019 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, mradomir je napisao: @Scholesy198 vežbaš za veliku avanturu Haha, tako nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Februar 10, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Ćale je napisao: U proseku padamo baš negde na tvoje godine. Momci, nema šta Koje godine su u pitanju? Ako one "po srcu" onda smo tek izašli iz gimnazije 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Februar 10, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 9.2.2019. at 12:04, Ćale je napisao: Pod noktima ledeno a u duši toplo. Počela 2019 Crveno, crvenije... DUCATI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Februar 12, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 302 Napisano Februar 15, 2019 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Danas uhvatio malo vremena pa odvozao kratku turu po Fruskoj Gori. Iz Novog Sada se popeo na Rakovac, prilicno lep put, partizanskim putem nastavio preko crvenog cota i spustio se iza Beocina, i vratio se preko Kamenice u grad. Partizanski put ima mestimicno dosta rupa i na nekim mestima zemlje na putu, spustanje ka Beocinu blaga katastrofa, rizle po celom putu, veci deo puta, i nekoliko ogromnih kolotraga sa rupama. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Februar 16, 2019 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Maglič - Guča - Čačak oko 130 km 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 16, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Sa današnje vožnjice. Tek toliko da sam video more. Viadukt Črni Kal 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Februar 16, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan dobar ovaj dukati danas je bio prelijep dan da se proseta obalom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Februar 16, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan u poslednje vrijeme mi previse drze govor zasto prelazim kako prelazim, kako mi nije tesko, sve kilometre na 150cc ubijaju entuzijazam u covjeka.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Februar 16, 2019 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Februar 17, 2019 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Krenem danas do Ljiga preko Ravne Gore, kad ono 'oćeš, ne može kroz sneg. Onda se vratim nazad do Leušića, pa preko Pranjana i Gojne Gore za Požegu i onda Ovčarsko-kablarskom klisurom kući za Čačak. Ukupno 140 km. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14667 Napisano Februar 17, 2019 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravi Pranjane pocetkom maja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...