dano33 47 Napisano Januar 24, 2018 U prolazu, 60 postova Lokacija: AUGSBURG,De Motocikl: suzuki v- storm 650 Prijavi odgovor kao problematičan I penzjoneri nemaju vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3300 Napisano Januar 27, 2018 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Au nemo, kakvo otvaranje sezone. Sa stilom ! Baš ti zavidim . I more i planine su ti nadohvat ruke, možeš da biraš gde ćeš da skokneš pa i usred nedelje A maca, pa zna ona šta je dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3300 Napisano Januar 28, 2018 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Kratko ali slatko - Jedan savršen dan ! subota, 27 01 2018 A počelo je nećkanjem jutros hoću li ili neću na vožnju... U deset je još bilo hladno i onako kroz prozor na prvi pogled sumorno, sunce se jedva naziralo. Rekli su biće toplo danas, čak devet stepeni ali tek u tri sata ! Ma idem malo da se provozam...pa vratiću se ako mi ne bude prijalo. Tako uvek počinje a završi se .... Ne znam da li ste primetili inače, u vožnji a i životu kada malo ili ništa ne očekujemo uvek bude fantastično! Krenula sam tek oko dvanest. Ka Avli i Kosmaju, gde drugo. Moja uobičajena ruta. Ali odmah posle prvih krivina nebo se rasčistilo, sunce je sijalo i nije uopšte bilo hladno. Umesto samo do Kosmaja produžila sam za Topolu pa na Rudnik. A tamo... sneg ! Moja savršena kombinacija. Sunce, čisto , jasno, blještavo i belina snega svuda oko mene. Uh koliko to volim. Još da mogu da se spustim skijama niz neku padinu, da krv prostruji od ushićenja i zadovoljstva kakvu samo taj doživlja može da stvori bilo bi savršeno ! Ali dobro je i ovako . Ja na motoru a okolo sneg Drugar mi danas reče ( mala šala ) : Pa to je tvoje prirodno okruženje. Ova neočekivana radost me uzdiže do nebesa. Kako čoveku stvarno malo treba da bude srećan ! Sa Rudnika nisam krenula pravo kući mada je vreme već curelo, a kad padne mrak već je hladno. Popela sam se i na Rajac. Ne mogu to da zaobiđem a prolazim ispod A tek tamo, savršena slika... Još ima sunca ali i mesec je tu ... Ali brzo se moralo nazad, već je bilo pola tri. I silazak je prošao uspešno bez padanja ( put u senci je mokar i klizav, a to je u svakoj krivini i prepun rizle ). Vratila se sam se pre mraka. Krug od oko 250 km., putevi većinom dobri i suvi, temperatura prijatna između 4 i 9 stepeni, bez vetra sa mnogo sunca, svetla i snegom okolo kao čarobnim začinom koji je ovaj dan učinio savršenim ! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6528 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3044 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Divno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mac 20 Napisano Januar 30, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R 1200 GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan On 28.1.2018 at 1:46, makikt je napisao: Ova neočekivana radost me uzdiže do nebesa. Kako čoveku stvarno malo treba da bude srećan ! Bravo!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 31, 2018 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan On 1/24/2018 at 7:02 PM, nemo said: Otvaranje sezone 2018 Izola, omiljena veduta Pre 2 godine sam obisao taj deo priobalja (Kopar, Izola, Piran, Portoroz), odusevljen sam prirodom, cistocom, maa... svim! Uostalom kao i celom Slovenijom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Februar 8, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Завидим и пензионерима и радном свету Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6285 Napisano Februar 8, 2018 Drug član, 1403 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/16/2018 at 4:03 PM, markoizkule said: krug oko jezera Modrac. blizu gradica Lukavac. muzika nije za svakog al sta da se radi Kad Tuzlacima dosadi Majevica ovo im je na 15ak km Jbg muzika je kako treba , taman da glava ostane na ramenu, haha. Imam rodbinu u Lukavcu, imaju i vikendicu na Ozrenu, bas tuda se prolazi do Turije, i onda odvaja dalje.. U vikendici su proveli period dok nije pao Ozren, a onda su izbegli , a vikendicu im srusili, kao i svim Srbima sa Ozrena. Modrac pamtim jos iz detinjstva, bio je dosta cist, a tu ispod motela je bila plaza krcata leti. Cujem da je dosta prljavo jezero.. Takodje u blizini ima i izvor pored puta gde lukavcani toce vodu za pice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Februar 17, 2018 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lavamund Route 69 - Jezersko Nikako, da prođe ova zima. Šetam se po disku sa fotografijama i evo, da sa vama podelim kratku (350 km) vožnjicu iz jula 2017. Napravio sam krug: Ljubljana - Velenje - Dravograd - Št Janž - granica sa Austrijom - Soboth (route 69) - Jezersko - Kranj - Ljubljana Lep put sa puno krivina, pogotovo Soboth i Jezersko. Vožnja uz reku Dravu. Neka fotografije govore... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Februar 17, 2018 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Foto session na Jadranskoj magistrali Sa BG prijateljima dogovorili smo da se nađemo na Jadranki. Oni su došli tu da malo provetre dizne... Studija linije... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Februar 22, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Слике на профи нивоу како смо и навикли Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan On 1/24/2018 at 7:02 PM, nemo said: Krenuo sam iz Ljubljane oko 11h i uputio se prema Piranu. Da bi što pre stigao tamo, deo puta vozio sam autoputem. Celo vreme bilo je vedro nebo, temperatura između 5 (Lj) i 13 (Piran). U Piranu zauzeo sam "svoje" mesto i počastio se morskim delicijama... Evo i Piran iz 2005, iz jedne spontane majske voznje (Fordinom doduse). Pogled je sa prozora iz smestaja te noci, bio sam gost kod drugarice. Lepsi smestaj nisam imao ni pre a ni posle toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Savan je napisao: Evo i Piran iz 2005, iz jedne spontane majske voznje (Fordinom doduse). Pogled je sa prozora iz smestaja te noci, bio sam gost kod drugarice. Lepsi smestaj nisam imao ni pre a ni posle toga E, mora da je bilo... uspomena je, izgleda, ostala zauvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je zaista lepo. Tad sam se oduševio sa SLO koliko to drugačije (čitaj lepše/uredjenije) izgleda od ostalih republika. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Savan je napisao: Bilo je zaista lepo. Tad sam se oduševio sa SLO koliko to drugačije (čitaj lepše/uredjenije) izgleda od ostalih republika. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro He, he, sad se vadiš na ekologiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Februar 23, 2018 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je bila neka iz Greenpeace-a Il iz komunalnog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 23, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jok, studentkinja. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1636 Napisano Februar 23, 2018 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ovaj sa BMW xr prelazi bezpotrebno na levu stranu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Februar 23, 2018 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Gajo Sevojno je napisao: Uh, ovaj sa BMW xr prelazi bezpotrebno na levu stranu.... slažem se... ali ona ograda i provalija sa desne strane uradiše oštriju liniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan dobra tema, na kraju krajeva, nemaju svi ni sredstva za duze relacije. svakodnevnica su nam poznate i kratke ture 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uskršnja vožnja, april 2018. Čačak - Knić - Etno selo Moravski konaci (Velika Plana) - Kolari - Topola - Čačak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6093 Napisano April 12, 2018 Svakom po zasluzi, 12434 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prosle godine i nije me bas nesto dojmilo. Malo lupaju po usima sa cenama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko R. 21 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd (Novi Beograd ) Motocikl: Honda SilverWing 600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prosle godine i nije me bas nesto dojmilo. Malo lupaju po usima sa cenama.. Bio sam i ja i delim tvoje mišljenje!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6093 Napisano April 12, 2018 Svakom po zasluzi, 12434 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesi bio motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...