DUKI 215 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Javise i ovaj vikend lepo vreme pa red bi bio da se iskoristi,na put krece mala ekipa Guzzista,drugsef tj Rade na njegovom V 35 C i ja na Falkoncu.Cilj je bio planina Jastrebac sa obaveznim svracanjem u V.Siljegovac radi obilaska Radetovih starih prijatelja.Krecemo nesto posle 10 iz Jagodine,sunce sija,nigde oblacka,mi toplo obuceni,rezervoari puni(do pola),nikakvih obaveza za taj dan samo da se odveze zaplanirana ruta.Prvo kratko stajanje u Paracinu kod drugara,razmenimo par recenica onako sa motora i idemo dalje.Vozimo starim putem za Nis do odvajanja za Ribarsku banju,par kilometara ispred Deligrada.Nedugo posle skretanja svracamu u manastir Sv.Roman.Sam manastir potice iz devetog veka,na znam da li sam bio u nekom starijem manastiru,i u njemu je sahranjen Sv.Roman.Obilazimo manastir,palimo svece,slikamo i odusevljeni odlazimo ka V.Siljegovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Paznju nam je privukao ovaj prozor,tacnija ova stara kovana resetka.Neko je nekada donji deo rasirio kako bi usao u manastir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stizemo u V.Siljegovac i uz malo lutanja nalazimo Radetove stare prijatelje.Slatko,kafa i sok odmah stizu,hoce da serviraju i rucak,jedva se odbranismo od rucka jer je dan kratak a treba stici i na Jastrebac.Kod njih provodimo nesto vise od pola sata i krecemo dalje,put Jastrebaca.Na tom putu opet malo zalutasmo ali se ne sekiramo,svi putevi vode negde.Vrlo lako nalazimo pravu putanju i gas,nema mnogo saobracaja a predeli predivni.Stizemo na Jastrebac bez ijednog putokaza ka izletistu.A tamo nas docekuje prava jesenja idila,svakojake boje lisca kakve samo sada mogu da budu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Oko jezera i onih hotela-motela nigde nikoga,prosto neverovatno.Srecemo jednog biciklistu i jednu ekipu koja pravi fotografije za neku reklamu.Nakon polucasovnog odmora krecemo put Krusevca odusevljani lepotom i potencijalom planine ali i razocarani zasto se ne radi nesto vise na promociji i uredjenju ove prirodne lepote.U Krusevcu smo vec podosta gladni te glavom placa jedan hleb i jedna prut cajne na klupi u nekom parku.Siti,srecni i zadovoljni krecemo put Jagodine.Bukvalno na ulasku u Jagodinu zalazi i sunce koje je celog dana tako lepo sijalo.Toliko od mene,neka i Rade napise nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi da metnem kucice,nak i oni izadju na internet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Octobar 31, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Da Evo i mene Petak vece a ja vec znam prognozu i hvata me putna groznica ,,ISO BI NEGDE?,, pita me zena i potvrdjuje da ce biti lepo vreme za voznju. Setih se Dukija mog Guzziste i rekoh ajde da vidim gde je i sta radi. Da ne palim motor pozovem ga telefonom kad on u garazi radi i misli sto i vecina bajkera pred vikend ,glanca masinu i obilazi ljubimca. Nije bilo ubedjivanja idemo na jug na Jastrebac ali pod uslovom da svratimo do Vel.Siljegovca da obidjemo moje prijatelje Mikija i Gocu Kanic uz koje sam ja odrastao i bavio se radioamaterizmom dok oni ne resise da se vrate u zavicaj a svojoj kcerki Maci ustupe stan da sa svojom porodicom u njemu zivi. Nalazimo se na OMV pumpi na izlazu iz Jagodine prema Paracinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Octobar 31, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je Duki o putovanju i predelima korz koje smo prosli napisao vec dosta meni ostaje da dodam jos neku fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan E sta mi prvo pade na pamet posle citanja ovog vaseg putopisa i gledanja slika je: Sto je lepa Srbija i koji cu ja q... ovde Blago vama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 9, 2011 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan E sta mi prvo pade na pamet posle citanja ovog vaseg putopisa i gledanja slika je: Sto je lepa Srbija i koji cu ja q... ovde Blago vama da ne ponavljam............mislim ISTO TAKO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sugradjani, lepa ideja za jednodnevni izlet. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...