Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 30, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze naslov, u pitanju je mali gladijator velicina s/l, inace gladijator nekog cudnog japanskog proizvodjaca KOMINIS. Gladijator nije nov ali nema znakova nosenja. Cena 3500din. 064/482-4642 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Druze isprazni sanduce! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan uh pa to taman za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 30, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Druze isprazni sanduce! Oh, da ispraznim sanduce Ovaj novi forum je tesko g.... imam 7 sanducica, pa koji treba da ispraznim . Evo praznim!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Oho, lep komad opreme i lepa cena. Samo da proverimo velicinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 31, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Oho, lep komad opreme i lepa cena. Samo da proverimo velicinu. Pa poprilicno je malo, odma da ti kazem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A za Jovana ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 2, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan A za Jovana ? Mis'im da je i njemu malo ja nisam gled'o kad sam otim'o, no najmanji je problem da proba, al cigi je malo, tako da verujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aj molim te izmeri duzinu ,znaci od pojasa do vrata i sirinu u ramenima, mislim da bi to mom klincu odgovaralo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 3, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Aj molim te izmeri duzinu ,znaci od pojasa do vrata i sirinu u ramenima, mislim da bi to mom klincu odgovaralo. Duzina ledjnog stitnika je 50cm, a sirina u ramenima, znaci od vrha do vrha stitnika je 45, ne znam koliko ti to pomaze, al eto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...