ARES 1242 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem hjc hg-1 Carbon velicina L. narucena je preko Bere iz Pola pre 2 nedelje i stigla mi je juce. Nema potrebe da objasnjavam koja je kaciga u pitanju jer je dobila najbolje ocene na svim testovima.(sharp itd) U medjuvremenu sam uleteo u gradjevinske radove, pare spiskao i morao sam da se uzajmim da ne bih ispalio Beru. Cena u Polu je snizena sa 450 eura na 200. Ja je prodajem za 220 jer sam platio Beri 10% tj 20 eura proviziju. Ako ne ode za par dana a ja uspem da vratim pare kaciga ostaje kod mene. 064 1243 967 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1045 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 1102 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti je obim glave? Nisam nosio HJC a neki sam medjubroj pa zato pitam. Mada bi mi verovatno M vise pasovalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan L je 59-60 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1045 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 1102 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa moja tikva je 58.5. Bila bi mi verovatno velika. Do sada sam nosio M. Steta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Treba probati. Meni od nekih modela pase M od nekih L. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke,kaciga je vrh,imam je i imacu je :DDD a da bolje da probate kacigu,jer je meni tikva 58,a nosim L velicinu ove kacige i taman mi je....srecno s prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Hitno je ljudi. Poslednja cena je 200eura. Mislim da se za te pare bolja kaciga ne moze kupiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme je potrajalo a meni su potrebne pare da zavrsim izolaciju na kuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...