Bogdan91BG 28 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan E ovako...imam skuter od 50 kubika (kymco grand dink) vozim ga vec 4 godine, pa sam odlucio da predjem na nesto vece i vec dugo vremena mi paznju privlaci jedan BMW f650st 99'... dakle zanimaju me enduro motori, pa imate li neki savet ili iskustvo sa tim BMW-om, i da li bi ste mi ga preporucili, svaki savet mi je od velike koristi!!! hvala vam puno!!! pozdrav! kad sam vec ovde, ako ima zainteresovanih...http://www.polovniautomobili.com/oglas728853/kymco_grand_dink/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj ovu temu, mozda su tu odgovori na tvoje dileme. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/48046-funduro-ekipa-bmw-f650-f650gs/ Ako te jos nesto zanima, pitaj tu ili u temi-garaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 30, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ostao u lepoj uspomeni. Ako je dobar primerak, moja preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Octobar 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lep i pouzdan motor, samo nađi dobar i očuvan primerak. Pošalji našem Nešketu pp, možda nije prodao svoj do sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Novembar 1, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bogdane, lepo je to sto ides postepeno i nemoj da mislis da je 650cc malo a ni da je mnogo .... nekako je taman sto se tice F650... mozda je najbolje da procitas ovo dole... evo ja sam presao oko 6-7K km i svaki put se odusevim... opet prosli vikend zagledao sam se u nesto... isao brzo a krivincuga u lakat ispred mene ... zadnja, prednja do proklizavanja i toliko sam ukocio da sam pod 90stepeni prosao krivinu ... brembo bremse... nema bolje! http://forum.bjbiker...pic/26505-f650/ ako se odlucis za F650 svakako pogledaj oglase ali i ovaj nesketov http://forum.bjbiker.../page__hl__f650 nemoj odmah da te uplasi cena... neske je dobar dace koju stotku dole ( razlog prodaje nije sto mu nesto ne valja vec je nabavio neko magare da moze s njim po drva )... lepo izgleda a ima sijaset dzidzabidza ... na kraju pitaj nesketa a mozda se i on pojavi ovde sa svojim utiscima i pitaj sta god te bude zanimalo tu smo da pomognemo!!! ps. iako sam pripadnik bmw sekte... pogledaj i ruzniju bratju... tenere jednocilindras, hondu transalp, KLE... teske kangrbe ali... imaju vise metala nego Fancy 650 ... ako planiras neki cesti off road... batali bmw ... a ako planiras put i krivinarenje ( a malo i kafici picici ) onda je Fancy pun pogodak pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Schofer 2 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ranko je sve lepo napisao,a ja bih samo dodao da ako ti je to skupa makina da uzmeš u obzir i Suzuki XF 650 Freewind.Isti je fazon u pitanju,a primetno povoljnija cena,lako i jednostavno održavanje.Šta god da izabereš,uvek kaciga na glavu i pamet u istu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Novembar 3, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Schofer je sve lepo napisao slazem se sa kolegom... cudno je ali kazu da je freewind ustvari brat od F650 a ne aprilija... freewind je dosta jeftiniji samim time ti ostaje vise novca za opremu ili neko sredjivanje... ono sto sam ja zapazio kod freewinda ( barem onih koje sam ja vidjao ) jeste da su mu boje uzasne... tako da ako bih uzimao freewind uzimao bih sa sto boljim motorom a sto losijom spoljasnoscu pa onda sredjivanje u neke fancy boje... tipa bronza i siva metalize ili tako nesto jos nesto... koliko god to cudno bilo... kupovinom bmw-a osudio si sebe na vecito trazenje i sanjarenje... garantujem da 90% onih koji su kupili bmw ostaju na bmw-u ... kada zele da menjaju gledaju samo bmw... kada se dive dive se najvise bmw-u... cudno je to ali zaista je tako... mozda to rade i hondisti ali ovo ti pricam iz licnog iskustva... iskreno najvise bih voleo kad bi nasao neki varadero za male pare a u super stanju pa da kazem sebi : e ovo ne smes da propustis... na kraju... verovatno bih vozio varadera a sanjao gs-a opet... pitaj sve sta te interesuje drago ce nam biti da pomognemo koliko mozemo... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogdan91BG 28 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan joj ljudovi, hvala vam puno na ovim vrlo korisnim savetima! ja sam inace miljenik laganije voznje, vise sam za uzivanje po putu nego off road nego...gledao sam po oglasima Suzuki Freewind, i stvarno je dosta jeftiniji http://www.polovniautomobili.com/oglas730184/suzuki_freewind_650/ ovaj mi je zapao za oko cini mi se kao dobar primerak naravno, postoji jos mnogo toga sto treba da se vidi na njemu, ali to mi je prvi utisak, a nije ni mnogo presao...sta znam, pod utiskom sam ali sve mi je na ''stand by'' dok ne prodam mog malisu sto ce verovatno biti na prolece, ali ko zna... u svakom slucaju, ostaje mi vremena da sto bolje razmislim, i da pokupim jos koji savet naklonjeniji sam BMW-u, ali pre bih da kupim nesto sto manje ishabano...kao sto rekoh ima vremena hvala vam puno jos jednom...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogdan91BG 28 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam prvo na ovaj link ali nema veze... http://www.polovniautomobili.com/oglas739558/suzuki_freewind_650/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...