Jump to content

Moto Zajednica

molim drage kolege za savet povodom kupovine :)

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie

E ovako...imam skuter od 50 kubika (kymco grand dink) vozim ga vec 4 godine, pa sam odlucio da predjem na nesto vece i vec dugo vremena mi paznju privlaci jedan BMW f650st 99'...

dakle zanimaju me enduro motori, pa imate li neki savet ili iskustvo sa tim BMW-om, i da li bi ste mi ga preporucili, svaki savet mi je od velike koristi!!! hvala vam puno!!! pozdrav!

kad sam vec ovde, ako ima zainteresovanih...http://www.polovniautomobili.com/oglas728853/kymco_grand_dink/

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12429 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Lep i pouzdan motor, samo nađi dobar i očuvan primerak. Pošalji našem Nešketu pp, možda nije prodao svoj do sad?

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

Pozdrav Bogdane,

lepo je to sto ides postepeno i nemoj da mislis da je 650cc malo a ni da je mnogo .... nekako je taman :)

sto se tice F650... mozda je najbolje da procitas ovo dole... evo ja sam presao oko 6-7K km i svaki put se odusevim... opet prosli vikend zagledao sam se u nesto... isao brzo a krivincuga u lakat ispred mene ... zadnja, prednja do proklizavanja i toliko sam ukocio da sam pod 90stepeni prosao krivinu :) ... brembo bremse... nema bolje!

http://forum.bjbiker...pic/26505-f650/

ako se odlucis za F650 svakako pogledaj oglase ali i ovaj nesketov http://forum.bjbiker.../page__hl__f650

nemoj odmah da te uplasi cena... neske je dobar dace koju stotku dole :) ( razlog prodaje nije sto mu nesto ne valja vec je nabavio neko magare da moze s njim po drva :) )... lepo izgleda a ima sijaset dzidzabidza ... na kraju pitaj nesketa a mozda se i on pojavi ovde sa svojim utiscima

i pitaj sta god te bude zanimalo tu smo da pomognemo!!!

ps. iako sam pripadnik bmw sekte... pogledaj i ruzniju bratju... tenere jednocilindras, hondu transalp, KLE... teske kangrbe ali... imaju vise metala nego Fancy 650 :) ... ako planiras neki cesti off road... batali bmw ... a ako planiras put i krivinarenje ( a malo i kafici picici ) onda je Fancy pun pogodak :)

pozz

• Podržavam 1

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500

Ranko je sve lepo napisao,a ja bih samo dodao da ako ti je to skupa makina da uzmeš u obzir i Suzuki XF 650 Freewind.Isti je fazon u pitanju,a primetno povoljnija cena,lako i jednostavno održavanje.Šta god da izabereš,uvek kaciga na glavu i pamet u istu 8)

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

Schofer je sve lepo napisao :)

slazem se sa kolegom... cudno je ali kazu da je freewind ustvari brat od F650 a ne aprilija...

freewind je dosta jeftiniji samim time ti ostaje vise novca za opremu ili neko sredjivanje...

ono sto sam ja zapazio kod freewinda ( barem onih koje sam ja vidjao ) jeste da su mu boje uzasne... tako da ako bih uzimao freewind uzimao bih sa sto boljim motorom a sto losijom spoljasnoscu pa onda sredjivanje u neke fancy boje... tipa bronza i siva metalize ili tako nesto :)

jos nesto... koliko god to cudno bilo... kupovinom bmw-a osudio si sebe na vecito trazenje i sanjarenje... garantujem da 90% onih koji su kupili bmw ostaju na bmw-u ... kada zele da menjaju gledaju samo bmw... kada se dive dive se najvise bmw-u... cudno je to ali zaista je tako... mozda to rade i hondisti ali ovo ti pricam iz licnog iskustva...

iskreno najvise bih voleo kad bi nasao neki varadero za male pare a u super stanju pa da kazem sebi : e ovo ne smes da propustis... na kraju... verovatno bih vozio varadera a sanjao gs-a :)

opet... pitaj sve sta te interesuje drago ce nam biti da pomognemo koliko mozemo... pozz

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie

joj ljudovi, hvala vam puno na ovim vrlo korisnim savetima! :)

ja sam inace miljenik laganije voznje, vise sam za uzivanje po putu nego off road :)

nego...gledao sam po oglasima Suzuki Freewind, i stvarno je dosta jeftiniji :/http://www.polovniautomobili.com/oglas730184/suzuki_freewind_650/ ovaj mi je zapao za oko :) cini mi se kao dobar primerak :/ naravno, postoji jos mnogo toga sto treba da se vidi na njemu, ali to mi je prvi utisak, a nije ni mnogo presao...sta znam, pod utiskom sam :/ ali sve mi je na ''stand by'' dok ne prodam mog malisu :( sto ce verovatno biti na prolece, ali ko zna...

u svakom slucaju, ostaje mi vremena da sto bolje razmislim, i da pokupim jos koji savet :)

naklonjeniji sam BMW-u, ali pre bih da kupim nesto sto manje ishabano...kao sto rekoh ima vremena ;)

hvala vam puno jos jednom...!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja