Flesh 13 Napisano Maj 8, 2007 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao prilike da vozi ovaj motor? Ako jeste, bilo bi lepo da to iskustvo podeli sa nama Da li odgovara za visinu 192/100 i voznju po gradu, kakav je zvuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh ne ocekuj previse sa tom visinom i kilazom, ali ti je bolja nego bilo koji skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao YBR 125 samo duplo jača, skoro duplo skuplja i nešto veća. Ako ti je medju skuterima dobar Beverly 250 zašto ne bi bila i YBR 250. Mislim da nije loš izbor. Ovdje imaš o YBR 125 http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=6911 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Maj 9, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Mala je razlika u ceni a velika u karakteristikama oprati paznju na sledece motore: Suzuki GS 500;Kawasaki ER-5;Honda CB500/CBF500;Kavasaki KLE500;Hyosung Comet 650! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, isuvise je mala razlika u cijeni koliko ovi motori vise pruzaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 10, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dosta slabe karakteristike a cena jaka za 250 ccm. Mislim da je radjena po uzoru na Hondu CBF 250 ali je dosta losijeg kvaliteta u odnosu na nju. Motor 249ccm, jedan cilindar, vazdusno hladjenje, 21 ks,sve u svemu nikakva ekskluziva za skoro 5000e koje se treba izdvojiti za YBR 250. Moj savet ,za iste pare kle 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...