Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 24, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jbt kao mala deca ste????? PA jel razmnislja neko o ovome?? Ima jos 4 dana a svi se ucutali.. jos su javili kisu u subotu i nedelju... MA EKSTRAAAA.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 24, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Uplate clanova za MZ Skup: 1. Šumi 2. MZ Rider 3. Đenka 4. Boban(guga) 5. DrumskaLisica 6. Kataran 7. MZ(Mihac) 8. Scorpija 9. Vuja 10. Papa Strumf(facebook) 11. Slovenci 12. Igor Na spisku su svi koji su uplatili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 24, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sumi, mora malo opusteno.Lovu imamo,dobru volju takodje a i dobro drustvo. Cini mi se da nam nista ne fali, osim majci. Ne zaboravi majce Vazno je da se I A za jelo moze i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ako ce da bude kisa a i ovako nemozemo da se pokupimo tj.organizujemo dajte da pojednostavimo sve to! Moj predlog uzmemo meso za rostilj i skuvamo gulas i zavrsimo pricu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 24, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza, do duse za Bgd ali...: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 24, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=61881&idg=209&idz=1&idf=9630 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 24, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-bela-crkva/eta/1/1924259/4/3h - subota http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-bela-crkva/eta/1/1924259/5/3h - nedelja PS Ovi mi nikad nisu omašili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 25, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt kao mala deca ste????? PA jel razmnislja neko o ovome?? Ima jos 4 dana a svi se ucutali.. jos su javili kisu u subotu i nedelju... MA EKSTRAAAA.. A gde to javili za kisu?? Mozda kod tebe neki lokalni vrac? hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao me jedan tip koji se bavi kraftingom. Kaže da će prolaziti i pristajati tuda da bi jeli i pita da li je to neki problem jer zna da smo mi već tamo. Objasnio sam mu da smo imali raznih kontakata sa lovcima, ribolovcima, padobrancima... i da nam upoznavanje sa čamdžijama dobro dođe tako da nema govora da bi tu neko nekome smetao. Dobar je to sadržaj, biće oko 15 čamaca a zadržaće se oko 45 minuta pa idu dalje. Prvi put će svratiti u Petak a ponovo će doći u Subotu, kada se budu vraćali. Očigledno je lokalitet dobar čim je veliko interesovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Uplate clanova za MZ Skup: 1. Šumi 2. MZ Rider 3. Đenka 4. Boban(guga) 5. DrumskaLisica 6. Kataran 7. MZ(Mihac) 8. Scorpija 9. Vuja 10. Papa Strumf(facebook) 11. Slovenci 12. Igor 13. Ssekir75 Na spisku su svi koji su uplatili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 25, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Zvao me jedan tip koji se bavi kraftingom. Valjda raftingom, bez K... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda... Obučen sam za brzo kucanje sa dva prsta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dve ruke i dva prsta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 25, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sve ide sjuga ako hoce da se okupimo u Svilajncu, pa onda polako za Smederevo, Kovin ,pa u Jasenovo? Polazak iz Svilajnca oko 14h, nadam se da Sumenko moze da stigne do tog vremena. Djenka i ti bi mogao na ovuda ili ces na skelu u Ram? Oko 15h smo u Smederevu na rampi, tamo bi sacekali jos nekog, u 15:30h smo u Kovinu , na benzinskoj pumpi na krivini iz pravca Bavanista,cekamo Skorpiona ,a zatim pravo za Jasenovo! Molim da se izsjasne oni kojima ovo odgovara,da znamo koga i gde cekamo! p.s. Kataran zajebi skelu ajd sa nama, izadji tamo kod Osipaonice i cekaj nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Đenka mi se javio možemo da ga sacekamo u Kovinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Kao što smo se dogovorili vidimo se u Kovinu u 15i30h Sta se desava sa rumunima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zapisao satnicu pa gde se uklopim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan posto ste se nesto svi ucutali, ajde ovako cemo: 1) ja sutra izvidim kod meni poznatog coveka za zivotinjke, ima li, koliko ima, kolike su i posto su (on sve uredjuje sem pecenja, ukljucujuci i veterinarsku kontrolu) pa cemo mu javiti u petak vece kad se svi skupimo i dogovorimo 2) za boga miloga, kojim putem cete da dolazite??? da li cete preko grebenca i dupljaje ili preko vracevgaja i crvenacrkve??? ovo pitam zbog belezenja putokaza. takodje, kad smo vec kod toga, kad dolaze rumuni? da li mihac dolazi da ih ceka ili da vidimo nekako da ih neko drugi saceka? 3) sta bi sa raznjem, ima ili nema? da li da vidimo ovde ko ima? kotlajka obezbedjena (kaze vladan) 4)kolko rakije treba ??? (ovo sam pitao jos otkad i nema odgovora ) ajde bre ljudi, jos malo pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nisam nasao prevoz :'( tako da ne mogu doci. Drugari zelim vam lepo vreme i lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 26, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mi iz pravca Kovina, normalno dolazimo od Vracevgaja, pa staide posle, Crvena Crkva?? Ma nacicemo, imamo usta pa ce pitamo. Rumuni ponovo kazem stizu iz Bele Crkve. Ti brate sedi tamo i cekaj, mi pre 16:30h ne meremo stici. p.s. Rumuni nisu valjda suntavi da dojdu ujutro?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 26, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan posto ste se nesto svi ucutali, ajde ovako cemo: 3) sta bi sa raznjem, ima ili nema? da li da vidimo ovde ko ima? kotlajka obezbedjena (kaze vladan) 4)kolko rakije treba ??? (ovo sam pitao jos otkad i nema odgovora ) ajde bre ljudi, jos malo pa... Sad sam se cuo sa Slovencima, oni planiraju da budu kod mene sutra oko 14.00 - ako sve bude u redu, pa onda mozda malo odmore, pa krecemo za B. Crkvu. Sutra kad dodju, videcemo kojim putem cemo ici. Sto se raznja tice - najbolje bi bilo da se to nabavi u B crkvi, il da tamo na licu mesta secnemo neku granu, pa to napravimo. Mislim da je malo nezgodno da se to nosi na motoru. Sto se rakije tice - ne znam, al mislim da ce 2 - 3 litre biti dovoljno ( bar mislim da je do sad toliko bilo dovoljno ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 26, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo je sa uplatama za Skup na racun. Svako ko hoce jos da donira moze to uciniti na skupu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Scorpija, kada da budem u Pančevu i gde? Moram Hondom, Crnac nije registrovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan @mihac bice obelezeno veceras u vracevgaju i ccrkvi gde se krece, mada nema potrebe - sam si postavio sliku table u v gaju gde skreces za c crkvu. onda tim putem pravo pa kad dodjes do crkve levo i pravo u jasenovo. za rumune, profircacu oznakama i bc da ne lutaju ljudi, nije mi tesko da udarim 7-8 strelica. ja cu verovatno biti tamo vec oko 3 i pecati dok ne dodjete. posle pravimo dogovor oko zivotinjki i sl. @lisac i ja mislim da je "malo" nezgodno, pomislice ljudi svasta (vitezovi i sl ) zato i pitam. mada, ponecu ja sekiru pa cemo da vidimo... drugo, sta je bilo sa onim delovima sto sam te pitao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan Scorpija, kada da budem u Pančevu i gde? Moram Hondom, Crnac nije registrovan. izdajice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...