KATAKLINGER 47 Napisano Maj 17, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Cekam da mi odobre minus a to traje a ako ne stigne dacu lovu na licino mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 17, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo pomenuo varijantu. Djenka je napisao da bi isao preko Pozarevca a u tom slucaju skela skracuje put za 50 kilometara.Ja i sam jos neznam kojim cu putem,nisam se odlucio ali hocu da podelim sa svima ono sto znam pa kako kome odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Željko,ja sam i hteo da pitam za tu skelu ali za plan B (Majdanpek,Kučevo,Veliko Gradište,Ram),a za moj plan A mi ne treba skela(Borsko jezero,Crni vrh,Žagubica Krepoljin,Petrovac na Mlavi,Požarevac,Smederevo,Kovin i dalje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 17, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju lepo bi bilo da se nadjemo svi sa iste strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vladan iz RIP-a se javljao, pita čovek šta se dešava, ako bi nosili nešto da se ne cimamo nego da oni to pojure tamo. Rekao sam već ali nije na odmet da ponovim: dobar čovek i dobar narod tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan pa jes, mora vladan da zove, a ja jos odkad pricam da se kaze sta treba pa da ne teglite otud ono sto vec ima ovde... (inace u nedelju smo se vidli ispred zgrade i pitao sam ga za kotlajku, rekao je to sto je vec i vuja napisao). sad je na vama da se kaze sta treba da potovarim u citroena i da doteram na gat u patak iza podne... jos nisam dobio izvestaj kojim putem cete naovamo da ga obelezim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za marsutu da se izjasnim: Ja cu Beograd, Kovin, Bela Crkva..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 17, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ovak'ljudi, polako. 1.- naci resetku zarostilj na kojoj staje izjednom bar 10snicli ili pleski. 2.- automat za okretanje tog ili tih prasica , ako se budu nasli, odnosno kupovali!!! 3.-Apsolutno sam protiv kojekakvih kotlica, i to odnosi vreme a i puno novca, i propratnog materijala (kasike, tanjiri, ...) Do sada je sakupljeno , cini mi se 16000rsd. Imamo dakle za dva prasica po 25 kg ako je cena 180rsd. to je 9000rsd. A ta dva potpuno zadovoljavaju potrebu za subotu. Znaci Ssekir trazi po okolini dva prasca dobrovoljca!! O ostalim stvarima dogovor na licu mesta!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 17, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan pa jes, mora vladan da zove, a ja jos odkad pricam da se kaze sta treba pa da ne teglite otud ono sto vec ima ovde... (inace u nedelju smo se vidli ispred zgrade i pitao sam ga za kotlajku, rekao je to sto je vec i vuja napisao). sad je na vama da se kaze sta treba da potovarim u citroena i da doteram na gat u patak iza podne... jos nisam dobio izvestaj kojim putem cete naovamo da ga obelezim Iz koliko pravca se moze doci 2, 3 ?? Pa obelezi iz pravca B.Crkve i Vrsca, to su glavni pravci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan prasici ovde mnogo skupi kolko sam ja cuo! provericu sutra opet. potrazicu i resetku, mislim da znam ko ima. za razanj bilo je da vuja pita srpka, ne znam dokle se stiglo sa tim. ne znam kako stoje ripovci sa posudjem (ipak prave veeeeliki skup), kotlajku imaju. inace se uvek moze svariti bar riblja corba a to me ne kosta nista iz pravca bc niko ne dolazi sem nas par lokalaca koji znamo put (mozda rumuni - pitajte ih!!!) ali ok, obelezicu na ulazu u samo selo i raskrsnicu iz sva tri pravca. pored toga, obelezicu skretanje iz sume ka grebencu i dalje ka jasenovu (ponavljam da taj put NE POZNAJEM)i iz vracevgaja ka crvenoj crkvi i dalje ka jasenovu. oznaka ce biti NA PUTU i imace strelicu i natpis MZ. ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 18, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Prasici i da su 200 rsd, mislim da ce imati novca. A sto se tice da R.I P.-ovci imaju zbog skupa ne stoji, za skup se sve iznajmljuje za parice. Uostalom ako hoces kuvaj riblju corbu, sto kazes to ne kosra nesto extra, malo bele ribe i gotovo. Rumuni dolaze iz B.Crkve, a u koje vreme??? Valjda ce nekako da jave, ili u petak da se cekaju na prelazu? Vecina dolazi od Vracevgaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 18, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Za marsutu da se izjasnim: Ja cu Beograd, Kovin, Bela Crkva..... isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja idem iz Panceva icicu naravno preko Kovina,Vracev Gaja pa na Grebenac,Dubovac do Jasenova jer mislim da nema potrebe ici skroz do Bele Crkve pa ici za Jasenovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 18, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja idem iz Panceva icicu naravno preko Kovina,Vracev Gaja pa na Grebenac,Dubovac do Jasenova jer mislim da nema potrebe ici skroz do Bele Crkve pa ici za Jasenovo. isto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mozda vam se pridruzim,a mozda i ne,jos uvek neznam, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 18, 2011 (promenjeno) MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Uplate clanova za MZ Skup: 1. Šumi 2. MZ Rider 3. Đenka 4. Boban(guga) 5. DrumskaLisica 6. Kataran 7. MZ(Mihac) 8. Scorpija 9. Vuja Na spisku su svi koji su uplatili. Promenio Maj 18, 2011 član Šumi Zmajček Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 18, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Za uplate na racun: 205-9011004139008-84 Aleksandr Šumilov (Komercijalna Banka). :zdravo: Uplata u visini od 2000 rsd. do 25.Maja uplatiti !!! E sada ako je nekome mnogo, budimo ljudi , moze i 1000 rsd, valjda ce se sakupiti dovoljno za hranu, cumur, hleb... i bar jedno prasence? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Svi koji prolaze kroz Pancevo mogu da racunaju na bazu kod mene tj.mozemo da se skupimo pa da odavde nastavimo dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja idem iz Panceva icicu naravno preko Kovina,Vracev Gaja pa na Grebenac,Dubovac do Jasenova jer mislim da nema potrebe ici skroz do Bele Crkve pa ici za Jasenovo. malko spobrkao sela od kovina idu gaj, suamarak, dubovac (u sumi skretanje za grebenac, kajtasovo i jasenovo) vracevgaj, bela crkva... ako idete iz kovina nema sta da idete cak do vracevgaja, kruzi se. ajde ko drzi vezu sa rumunima neka javi da li idu od bc ili preko vs, da znamo da ih sacekamo, red je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 18, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan 90% mi se cini da dolaze od Bele Crkve, ali ipak sam postavio pitanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja idem iz Panceva icicu naravno preko Kovina,Vracev Gaja pa na Grebenac,Dubovac do Jasenova jer mislim da nema potrebe ici skroz do Bele Crkve pa ici za Jasenovo. malko spobrkao sela od kovina idu gaj, suamarak, dubovac (u sumi skretanje za grebenac, kajtasovo i jasenovo) vracevgaj, bela crkva... ako idete iz kovina nema sta da idete cak do vracevgaja, kruzi se. ajde ko drzi vezu sa rumunima neka javi da li idu od bc ili preko vs, da znamo da ih sacekamo, red je... I najbolji grese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Srecom, nisi na taksiju.... Sta planiras, kada da se krene od tebe...da vidim da li mi odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 19, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Rumuni prelaze kod Bele Crkve, a imaju GPS pa ce naci. I ja moram u petak u B.C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan znaci da se ne cimam do kaludjerova da belezim otuda? pitao sam klince, put iz sume preko grebenca i kajtasova vodi pravo do jasenova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Sta planiras, kada da se krene od tebe...da vidim da li mi odgovara. Meni odgovara da krenemo u Petak ali posle cetiri sata posto do tri radim. Hajde da se dogovorimo svi koji bi prosli kroz Pancevo a isli bi u petak kad da se skupimo i krenemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...