Čika Dule 152 Napisano Februar 23, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja Šeki! Ne sumnjam da sve može da se završi lokalno po manje-više diskontnim cenama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Zelena flašica bila dobro čuvana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 23, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pitati srpka za kobasice po selu. domace. odlicno ih prave ako oce. ako on trazi (bez obzira za koga) nece smeti da fusare. Odlicna ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Da,ali koliko ja znam seljani prodaju samo susene kobasice a one nisu za rostilj. Uostalom moze jos sto sta na rostilj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ima i sirovih, a i susenima nista ne fali "na drvce", dapace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 23, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 23, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovde po Vojvodini svako selo ima bar jednu privatnu mesaru. Treba je naci, dogovoriti sa covekom za rostilj kobasice i problem . Verovatno Srpko zna neku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan upravo o tome govorim. da se ne bi ja muvao po selui da mi ne uvale muda za bubrege, lepo pitamo coveka koji je iz sela i to malo vidjenija faca kolko kapiram, pa da vidim ko sme dda njega zajebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan ima i sirovih, a i susenima nista ne fali "na drvce", dapace Ok. Slazem se da su susene mmm... ali to ce biti kraj maja i mislim da cemo tada uspeti da nadjemo tako nesto samo u nekoj lokalnoj mesari (ja bi voleo da gresim u tom pogledu)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 24, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve bi vas zamolio da obratimo paznju na ono sto kupujemo.Jeste da je domace bolje ali sam ja ipak za kupovinu sa fiskalnim racunom, bar sto se tice kobasica. Trihinela se najcesce dobija od susenog mesa i kobasica gde je niska termicka obrada pa je bolje kupiti u mesari gde postoji bar nekakva kontrola porekla. Sto se tice prasica obavezno ih treba pregledati, to se valjda podrazumeva. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan I moram da kazem da sam vise za kupovinu svega u nekoj mesari,neverujem da je ima u Jasenovo ali ni Bela Crkva nije daleko uostalom udaljena je svega 12km a i u vreme skupa radni su dani i ako vidimo da ce nam ista zafaliti nije problem otici i kupiti i sa nikim ne treba da pravimo dogovor i mozemo mirno da spavamo (pecat,racun ). Ovako za neki dinar jeftinije jurimo ili smaramo nekog da nam juri prasice,kobasice pa to sve treba da se najverovatnije odnese na analizu u Belu Crkvu pa ako nam zatreba jos opet ista procedura ovako pravac mesara i sto ja kazem ,,peva kuca".Razmislite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da videh veterinarsku stanicu tamo... pitacu klince vec sutra,i za mesaru i za vet stanicu, nije to problem. bc je blizu, ali meni ne pada na pamet da vozim do bc a da se pre toga "prekrstim" sa ljudima. ovako, ssve je na dohvat ruke, vido si i sam koliko je daleko, peske se moze doneti bez ikakkve muke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da me ne shvati neko pogresno, nisam ja protiv "krstenja" ali opet napominjem da smo mi domacini i ocekujemo medjunarodne goste,nije lepo da se "ubijemo ko majke" . To ce mo mi sutra dan, kad gosti odu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 26, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Da me ne shvati neko pogresno, nisam ja protiv "krstenja" ali opet napominjem da smo mi domacini i ocekujemo medjunarodne goste,nije lepo da se "ubijemo ko majke" . To ce mo mi sutra dan, kad gosti odu! Podrzavam !! I da se podele tamo zaduzenja kako treba, da svi imaju po neko zaduzenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan i mene neko da ne shvati pogresno, nemam ja nameru da se oletvim, ali ne mozes da se ne kucnes sa ljudima a ovi belocrkvanski panduri samo cekaju druge tablice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 28, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Panduri neka cekaju, ko ceka tome i dosadi. No ono sto sam hteo je: da su mi se javili Rumuni. i oni bi stigli 27.maja po podne. Jos ne znaju tacan broj , moja pretpostavka koliko ih znam , da se ne krecu u manjim grupama od po pet komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 28, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je lepa vest! Neka su nam dobro došla rumunska MZ braća! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan cetvrtak... ne valja... ne valja zato sto ne mogu da ih sacekam kako je red, jer imam nastavu i popodne. jedino u petak oko podne posle casova da dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 28, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan cetvrtak... ne valja... ne valja zato sto ne mogu da ih sacekam kako je red, jer imam nastavu i popodne. jedino u petak oko podne posle casova da dodjem 27 je petak.. I ja bi dosao u petak posle podne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, ko dolazi iz daleka doći će u Petak popodne/predveče. Lepo za Rumune. Šta mislite, da li je sada pravo vreme da šaljemo pozive? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 28, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ... Šta mislite, da li je sada pravo vreme da šaljemo pozive? Svakako! Iz više razloga. Gosti iz inostranstva treba na vreme da se planiraju. Mi treba na vreme da se planiramo ss njihovim brojem. To znači mnogo raznih aktivnosti. Majice, nalepnice, hrana, smeštaj, ljudi za kontakt sa njima po mogućnosti na njihovom maternjem jeziku ... ma svašta nešto. Ako na vreme sve to uradimo, biće i nama lakše, a i ostavićemo bolju sliku kao domaćini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan da, moja greska oko datuma... u podne vec sam na licino mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 3, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim mojim dragim mz-jasima ja sam tu samo vas pratim do sada sam se slagao sa svim iznetim al imam jednu primedbu odnosno da ne ponovimo istu gresku kao u Kisacu.Naime neznam kako se vama svidjale one tri jadne zivinke koje smo pojeli skoro puluzive mislim nisu bile dovoljno vesto i ukusno ispecene moj predlog da makar dva ipecemo u pekari ...ja cu ako treba da ih nosim na motoru da se odmah najedemo a ono trece da se zanimamo,nemojmo se zavaravati kao u Kisacu nema ko da sedi pored vatre toliko dugo videlo se to mi smo da se dosli da se druzimo pa zato predlazem da se dva donesu gotova ja prihvatam sve i nabavku i pecenje i dovozenje a onog ajde da sredimo na tenane pozdrav janko demro.st Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa Jankom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za tu varijantu,zanimacemo se oko tog jednog praseta na raznju i rostilju ako ga budemo pravili a ostalo vreme da provedemo sto vise za druzenje pa vidimo se na gomili samo jednom godisnje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...