GMH 3 Napisano Maj 13, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan ssekir kaži koji dukan ti terba običan ili aromatičen light ili .... a za cirilicu nakad smo znali i sada se smijemo dok čitamo uopšte nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan imas pp oko duvana da ne zatrpavamo temu licnim stvarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ej, ljudi jos 7 dana požurite malo jbt nije ovo kao za majice 3 meseca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Situacija krajnje bez veze.Neki ocekuju jos prijava, neki cute i sve ce da nas iznenadi poslednji dan. Ja cu da progovorim u moje ime: dolazim u najnizem finansijskom rezimu, gorivo, nesto malo para za pice , sendvici i konzerve za klopu. I ova varijanta je izgurana na misice samo zahvaljujuci ogromnoj zelji da dodjem i da se vidimo. Toliko od mene.Voleo bih da je drugacije ali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na stanje s finansijama - 99% ne dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 16, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je takva kakva je! Pa ovo se planiralo od zimus!! Rumuni ljudi pitaju , nista im nije jasno?? Ja uplacujem danas eve.sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je takva kakva je! Pa ovo se planiralo od zimus!! Rumuni ljudi pitaju , nista im nije jasno?? Ja uplacujem danas eve.sutra. Apsolutno se slazem! Ovaj susret se planira vec mesecima unazad i sad nista! Ja uplacujem danas ili sutra pa makar bilo samo nas petorica na skupu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 16, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E a ja? Ocu i ja! I ja sutra uplacujem,cim registrujem emzu.Danas sam platio osiguranje a nesto ranije tehnicki a sutra nosim sve to, znate gde vec i uplacujem ono naj vaznije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan sutra najverovatnije necu moci (moram kod lekara u vrsac, polomio sam prst), ali verovatno prekosutra uplacujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 16, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Uf bre Šeki, kako si se to povredio?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imam još jedan neplanirani kvar na autu, oko 150 evra. Uplaćujem čim podignem auto iz servisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan sutra najverovatnije necu moci (moram kod lekara u vrsac, polomio sam prst), ali verovatno prekosutra uplacujem... Nadam se da nije stradao "izvidjac"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 16, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ej ljudi o kakvoj uplati je rwc dali mogu da znam detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan Uf bre Šeki, kako si se to povredio?! da vidis, nije ni meni jasno pokusao sam da zadrzim ucenicu koja je pala u nesvest i uhvatio je samo za rukav. osetio sam kako je krcnulo i toliko... u principu nije opasno, sve je na mestu, evo sad sam i spatulu skinuo da se malo promrdam, ali cu verovatno morati u vs kod ortopeda zbog naplate osiguranja (tako naredio direktor iako mi se ne cima po bolnicama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 16, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ej ljudi o kakvoj uplati je rwc dali mogu da znam detalje Uplacujemo za ucesce u MZ Skupu.. (za prasice, itd... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 16, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to nisam pratio pa neznam kako se to uplacuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 16, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to nisam pratio pa neznam kako se to uplacuje Nema potrebe da uplacujes, nego vidi ako mozes DODJI!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to nisam pratio pa neznam kako se to uplacuje Daj ulozi malo, procitaj desetak postova unazad....normalno ako te interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 17, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vuja me je zamolio da stavim brojh racuna! Za uplate na racun: 205-9011004139008-84 Aleksandr Šumilov (Komercijalna Banka). :zdravo: Uplata u visini od 2000 rsd. do 25.Maja uplatiti !!! E sada ako je nekome mnogo, budimo ljudi , moze i 1000 rsd, valjda ce se sakupiti dovoljno za hranu, cumur, hleb... i bar jedno prasence? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 17, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Za uplate na racun: 205-9011004139008-84 Aleksandr Šumilov (Komercijalna Banka). :zdravo: Uplata u visini od 2000 rsd. do 25.Maja uplatiti !!! E sada ako je nekome mnogo, budimo ljudi , moze i 1000 rsd, valjda ce se sakupiti dovoljno za hranu, cumur, hleb... i bar jedno prasence? Bas tako Mihac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 17, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sa FB skinuto, evo sta kazu braca Rumuni !!! MZ brothers 2007 super, we go to Serbia in 26, we stay one night near the border and in 27 why are in Jasenovo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran jos.. ali potrudicu se da Vas obidjem u subotu.. finansije katastrofa, za vikend imamo tenerasku svadbu, pa nedelja Fruska Gora okupljanje manijaka.. pa sledeci vikend dragi skup MZ-ejasa.. pa vikend posle enduro Kotlina.. glava bi svugde.. al fizika zapinje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 17, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Paracin,Zajecar i ostali koji dolaze preko Pozarevca obavestenje da radi skela u Ramu. Cena je 450 dinara a skracuje se put za 50 kilometara.Ako nekog interesuje ja cu blagovremeno potvrditi cenu skele i okaciti red voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 17, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Paracin,Zajecar i ostali koji dolaze preko Pozarevca obavestenje da radi skela u Ramu. Cena je 450 dinara a skracuje se put za 50 kilometara.Ako nekog interesuje ja cu blagovremeno potvrditi cenu skele i okaciti red voznje. Da skracuje put ali onima iz Pozarevca, Gradista... Svilajnac -Bela Crkva 115km, preko Kovina. A preko Rama 80km!! 450din za 30km nece da izgori MZ, s time ako se zadesis na skeli kada dodje od preko ima cekas bar 1h , cini mi se da vozi na svakih sat ili vise??ja sam samo jednom koristio tu spravu i ne isplati mi se. Za dva sata se stize iz SV do BC, a i lepa voznja kroz Deliblatsku pescaru sada kada je sve oze;enelo !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 17, 2011 (promenjeno) MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Uplate clanova za MZ Skup: 1. Šumi 2. MZ Rider 3. Đenka 4. Boban(guga) 5. DrumskaLisica 6. Kataran 7. MZ(Mihac) 8. Scorpija Na spisku su svi koji su platili. Promenio Maj 17, 2011 član Šumi Zmajček Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...